Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-01-24 12:42:23

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#951) bezz válasza eszaki0 (#950) üzenetére


bezz
tag

Nálam is túlélt már pár felhőszakadást a motoron, de nem tapasztaltam gondot.
A hátlap alá ezeken a videókon is bemegy a víz.

[link]
[link]

(#952) eszaki0 válasza bezz (#951) üzenetére


eszaki0
aktív tag

A második videót még nem láttam tetszett a vágodeszka utánzatuk :D

everlasting AMD

(#953) Kovax12 válasza bezz (#951) üzenetére


Kovax12
tag

A hátlap alá az összes Xcover2-nél bemegy. Lényeg, hogy a gumi szigetelésen ne jusson át az akkumulátorhoz.

Nem írom alá!!! :D

(#954) Cucuska2 válasza csampei (#949) üzenetére


Cucuska2
őstag

Attól függetlenül a garancia nem érvényes az ilyen problémákra.

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#955) KovacsGy77


KovacsGy77
újonc

Sziasztok! Pár hónapja van xcover2-m. Sokat használom a telót gps-es track rögzítésre. Viszont a gond az, hogy elképesztően bizonytalan és szar track-et rögzít a készülék, annak ellenére, hogy több alkalmazással is próbáltam már (endo, strava, locus). Pl, teljesen nyílt terepen (szántó), tökéletes jóidőben egy 2km-es egyenes úton oda-vissza teljesen máshová rögzíti a track-et. A műholdakat hamar megtalálja, ezzel nincs gond, mindig megvárom míg stabil jelet kap. (GPS Status app)
Szerintetek megoldás lehet lecserélni a gyári (t-mobile) rom-ot? Befolyásol ez bármi is?
Azért idegesít, mert előzőleg egy GalaxyMini-m volt 2 évig, ami teljesen jól működött, és kellően pontosan, megbízhatóan track-elt (endomondoval).

(#956) csampei válasza Cucuska2 (#954) üzenetére


csampei
senior tag

Akkor ez egyszerűen a vásárló megtévesztése!Mert az IP67 szabvány a nevében is benne van szabvány!Ami ennek a szabványnak nem tesz eleget arra nem írhatják rá!Ezt így hirdetik,ergó,ha ennek nem felel meg,márpedig az esetemben nem felel meg,az részemre megtévesztés,vagy az előírt minőség csökkenése(azaz gyártási hiba).Ha ezt nem garizzák le,márpedig az a gyanúm hogy nem fogják,ezt perre viszem!Mint írtam erre számítok is ügyvédemmel rákészültünk,az első mondataim is az Ő szájából hangzottak el.Aztán majd lehet itt bizonygatni ezt meg azt,de a szabvány az szabvány!

Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

(#957) Kovax12 válasza csampei (#956) üzenetére


Kovax12
tag

Gondolom "okos enged, szamár szenved" elv alapján inkább kicserélik mintsem bíróság elé hurcoltassák magukat. Ez abban az esetben történik így, ha az okos szerepét magukra vállalják. De ha mégis a szamár kategóriát választják, akkor lehet fel kell kössétek a gatyót, te meg az űgyvéded. De utóbbiban ne legyen igazam. Egyébként te melyik verziót részesíted előnyben?

Nem írom alá!!! :D

(#958) Kisisti98 válasza Kovax12 (#957) üzenetére


Kisisti98
csendes tag

Én egy gyárban dolgozok, és gyártunk IP67-es készülékeket az ipar számára. Ott elég komoly vevői reklamációnak számít ha egy készülék beázik. Eleve cseréljük és sűrűn elnézést kérünk. Megvizsgáljuk a beázott készüléket, és javító intézkedéseket hozunk hogy ez legközelebb ne történjen meg.
Ja és nem 60ezer forintos készülékről van szó, kevesebb mint a fele.

(#959) csampei válasza Kovax12 (#957) üzenetére


csampei
senior tag

Nekem teljesen mindegy,melyik "verzió" csak kártalanítsanak!Az hogy ezt egy új készülékkel,vagy pénzvisszafizetéssel,oldják meg az letojom!Én fizettem valamiért amit sajnos nem kaptam meg!Ez ennyire egyszerű.Ha olyan teló kellett volna ami nem IP-s akkor megúszom 30-40 ezerből az egészet azt kézcsók.De mivel tudom hogy milyen a munkám,milyen a hobbim,milyen az életvítelem ehhez kelett egy IP-s telefon!És nem egy 50m magas sziklaszirtről esett le,és nem is az Adriai tengerben búvárkodtam vele,egyszerűen leáztam a motorról!És nem "in front" a teló volt a léterelő,vagy szélvédő vagy spoiler a mocin.A teló a mellényzsebben figyelt,vagyis nem is közvetlen érte a víz.Ehhez képest szó szerint ki kellett önteni a vizet a készülékből!Véleményem szerint ennyi víz akkor sem jut be a készülékbe,ha a jack,és az USB takaró a környékén sem van,és nem a helyén!Úgyhogy elég egyszerű a tényállás.IP67-es védettség vs eső...Ez nem 1 méter mélység,nem 0.1 Bar,és nem 30 perc hanem legfeljebb 20.

Nos kérdés van? :(((

(#958) Kisisti98

Műszaki ember mivoltomnál fogva éppen ezért vagyok biztos a dolgomba!A szabvány az szabvány,ott vagy megfelel valami vagy nem!Nincs közép út!Ha megfelel ráírják,és bírja,ha nem akkor ott bizony csalás,és félrevezetés esete áll fent!Ha ezt a Samsung bevállalja,akkor hajrá lehet velem kötekedni,ha nem akkor elsőre kicserélik!

Ez innentől az Ő dolguk!

[ Szerkesztve ]

Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

(#960) Cucuska2 válasza csampei (#959) üzenetére


Cucuska2
őstag

A próféta szóljon belőled.

Vessző, mondatvégi írásjel után szóköz a magyarban kell.

[ Szerkesztve ]

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#961) csampei válasza Cucuska2 (#960) üzenetére


csampei
senior tag

Te most komolyan,csak ennyit vágsz az egészből?Vagy fejpénzt kapsz a Samsungtól?Netán nekik/ott dolgozol,mint tudományos főmunkatárs?Vagy egyszerűen csak kötekedhetnéked van?

Mert ez a hozzáállás most már kicsit kezd idegesíteni!Lehet hogy Te Mágnás Miska vagy és lesz@rod ha a kócerájod besz@rik,mert apuci vesz másikat,vagy olyan olyan helyen dolgozol ahol napi szinten seggvakarással (ill.seggnyalással) óránként keresel ennyit,de engem speciel qrvára zavar,hogy nem azt kaptam a pénzemért amiért fizettem.Kiemelném a "PÉNZEMÉRT" amiért én,dolgozom meg és elég keményen!

Úgyhogy miután ezt a mondatot kielemezted,és közben a Samsungnak adtad le a drótot,hogy "vigyázzatok,mert egy koma jártatja a pofáját,és perelni akar" ajánlom,hogy nyomd el magad a pi..ába amíg ilyen kedvesen kérem!!!!

Imádom az ilyen hozzáállást!Nincs elég baja az embernek,Te még rúgsz rajta egyet(persze névtelenség avatárja mögé bújva)!A továbbiakban szerintem nincs miről beszélnünk,úgyhogy "trollkodó" válaszodra nem fogok reagálni(és kíváncsi sem vagyok rá)!

Csákány!

[ Szerkesztve ]

Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

(#962) dragon1203 válasza KovacsGy77 (#955) üzenetére


dragon1203
csendes tag

Szia KovacsGY77!
A mobil telefonokban nem teljes értékű GPS van, hanem úgynevezett assistant GPS, aminek szüksége van "egy kis segítségre". Kapcsold be a wifit és a 3G-t is a telefonon, pontosabb lesz.
Bár így sem veszi fel a versenyt mondjuk egy Garmin GPS-el, ami direkt erre van kitalálva, de ugye abból egy jobb fajta az többe kerül, mint ez a telefon :). De még azok a GPS-ek sem rögzítik pont egymásra az útvonalat.
Én így használom már egy éve és elég pontos track-eket készít, az aksit nem meríti jobban, mintha kikapcsolnád, 8 óra volt a maximum amit végig trackeltem és még mindig maradt benne szufla.
Előtte az elődje volt nekem, na annál sokkal pontosabb és tovább is bírja. Én nem a gyári ROM-al használom, de tapasztalataim szerint a pontosság nem függ tőle, kipróbáltam több ROM-ot is, az eredményben nem találtam eltérés, bár nem vagyok szakértő csak egy lelkes amatőr :)
Ez egy gyalogosan rögzített track, látszik hogy van benne egy kevés szórás, főleg olyan helyeken, ahol kicsi a lefedettség:
Track

[ Szerkesztve ]

(#963) ) :: (


) :: (
csendes tag

Szevasztok!

LinkToSd nekem nem engedi, csak linkelni az alkalmazásokat... a mozgatás az SD kártyára opció nem megy...
Az előbb kivettem a memóriakártyát, majd visszatettem - mindeközben nem indítottam el a telefont - és meglepődve tapasztaltam, hogy egyes átmozgatott programok nem jelennek meg... mintha teljesen le lettek volna törölve, sehonnan sem tudom őket előbányászni...

Találkozott már valaki hasonlóval??? Esetleg megoldást erre nem tudtok???

Az Ig(l)o-t vissza tudtam telepíteni, egyből linkeltnek jelezte, és a beállításaim is megmaradtak benne, még az utolsó GPS koordinátám is, ahol voltam... de ez nem tetszik, hogy ha kiveszem a memókártyát, akkor utána elszállnak a progik... :F :(

... ? ... !

(#964) Kroni1


Kroni1
veterán

Nektek nem szokott néha olyan hülyeségeket csinálni a teló mint nekem:
pl.:

1. nyomkodom a telefont vagy csak bent van a zsebemben és mikor felébresztem a fenti sávon ott az FM rádió ikonja..

2. Ha a zsebemben a teló és hívnak, de nem veszem fel mert nem hallom, utána összevissza elállítgat mindent a legördülő menüben... Erre nem tudom mi lenne a megoldás, de elég idegesítő, defynél nem volt ilyen gondom, ha hivtak és nem vettem fel utána nem volt aktív a kijelző..

és mégegy kérdés: Ezeken a samukon tényleg nem lehet beállítani azt, hogy a kijelző fényerőt magától szabályozza?! :F

(#965) Viktor0610 válasza Kroni1 (#964) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A második pontra talán megoldás lehet más záróképernyő feltétele, esetleg egy feloldókód/PIN-kód/jelszó beállítása.

A plusz kérdésre. A tesztek szerint van benne automata fényerő szabályzás. Menüből kapcsolható kellene legyen vagy használj Quick Settings programot ennek bekapcsolására. :)

Samsung Galaxy A54

(#966) Cucuska2 válasza csampei (#961) üzenetére


Cucuska2
őstag

Motorola Defy volt az előző telefonom, ugyanúgy vízálló. Elég sokáig olvastam a Defy topikot, és gyakran jött olyan ember, akinek beázott. Bárki, aki ezzel akarta bevinni szervizbe, elhajtották, hogy ez nem garanciális probléma. Eléggé hihetetlennek tűnik, hogy itt ez másképp lenne, nem tudom, hogy az miért érné meg a Samsungnak.
Ezért írtam, hogy a próféta szóljon belőled.

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#967) tarcsihun válasza Viktor0610 (#965) üzenetére


tarcsihun
csendes tag

Nincs automata fényerő.Értelme sem nagyon lenne,egy sáros vagy olajos "érzékelőnek".

(#968) Kisisti98 válasza Cucuska2 (#966) üzenetére


Kisisti98
csendes tag

Az teljesen más!!
A Defy nem volt hivatalosan IP67 minősített termék.
Ott csak azt írták hogy jól bírja a port meg a nedvességet. De felhívták a figyelmed a használatiban hogy ne merítsd vízbe.
Az csak az eladók reklámfogása volt hogy IP67 (lehet azt sem tudták mi az). [Szomorú tapasztalat.]
De itt a Xcover dobozán egyértelműen rajta van az IP67 felirat.
A használatiban is benne van hogy szigorú laboratóriumi körülmények között ezt tesztelték, de itt is oda írják hogy te ne rakd víz alá (ezt nem értem mert IP67nek megfelel akkor a vevő fürdetheti, persze csak ésszel).
Ja és a samu oldalán azt írják hogy garantáltan vízálló. [link]

(#969) KovacsGy77 válasza dragon1203 (#962) üzenetére


KovacsGy77
újonc

Kösz a választ. Kipróbálom 3gvel is, de a wifinek mi köze lehet a trackeléshez? Fentebb említetted hogy használsz 4.4 es romot. Melyiket?

(#970) dragon1203 válasza KovacsGy77 (#969) üzenetére


dragon1203
csendes tag

Pontosan nem tudom, hogy miben tud segíteni a wifi, de a google maps írta ki nekem egyszer, hogy ha pontosítani akarom a helyzetem, akkor kapcsoljam be azt is. Utána olvastam, sok helyen írták, hogy tényleg segít, még akkor is, hogy ha nincsen elérhető hálózat. Elég sokat kerékpározom erdőben és valóban pontosabb még ott is, és ez nem csak erre a telefonra igaz, minden okos telefonra.

Most még tesztelés alatt van a 4.4, nálam voltak vele gondok és mivel ez a telefont használom munkában is, vissza raktam a 4.3-at.
Amúgy a 4.4-es ROM-ot egy 16 éves amerikai srác fejleszti, gőzerővel. Szerintem nemsokára teljesen használható lesz. A ROM neve VanirAOSP, ez egy CM alapú ROM, kicsit tuningolva tovább fejlesztve. Ha érdekel, én itt találtam rá: Vanir AOSP

[ Szerkesztve ]

(#971) KovacsGy77 válasza dragon1203 (#970) üzenetére


KovacsGy77
újonc

Én is kipróbáltam a Vanir ROM-ot, de gondok voltak a google account körüli dolgokkal és sehogy sem tudtam működésre bírni, úgyhogy visszaálltam a 4.1.2 gyárira. A 4.3as amit használsz az melyik? Ezek szerint kellően stabil, ha napi szintű használtaban megfelel.
Amúgy tényleg jól bírja a telefon, nekem 6 és fél órás track után még több mint félig volt a töltöttség és nem is flight mode-ban volt.

(#972) dragon1203 válasza KovacsGy77 (#971) üzenetére


dragon1203
csendes tag

flxo CM10.2-es ROM-ját használom, abból is a legutolsót
Két bajom van vele. Az egyik, hogy néha újraindítja magát az android, nem teljesen újraindítás, csak pörög egy kicsit a CM fejecske és vissza áll minden a normál kerékvágásba, egy-két naponta megcsinálja, nekem nem zavaró. Amásik, hívásnál van egy kis késés, de ezt már megszoktam :)

[ Szerkesztve ]

(#973) spirit78


spirit78
tag

Sziasztok!

Próbálta már vki az AntiDroidTheft progit?

Ezt tudja: GPS alapon szolgáltat információt magáról, de van extrája is, mégpedig az, hogy használja a telefon kameráját, mellyel távoli eléréssel tudunk képet készíteni, és elküldeni magunknak egy előre beállított e-mail címre. Kétségtelen, hogy ez egy igen hasznos funkció, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a telefon alapvetően valamelyik lapjára esik, tehát jó eséllyel az égboltot, vagy a pofára borult készülék takarása miatt totál sötét képet fogjuk megkapni. Az AntiDroidTheft az egyik legrégebbi kereső alkalmazás, így volt már ideje bizonyítani.

Én kipróbáltam, de mikor a neten a phone tracking-re kattintok, nem csinál semmit. Esetleg próbálja már ki más is.

Köszi!

(#974) Kroni1 válasza tarcsihun (#967) üzenetére


Kroni1
veterán

Miért ne lenne értelme? A Defy-ben van. És tök jól működik is, ha meg koszos letakarítom, de hát azért mert strapa-teló nem feltétlen kell mindig koszosnak lennie...

(#975) zippo72


zippo72
újonc

Valaki próbált már a MOBOGENIEvel rootolni ?

(#976) tarcsihun válasza Kroni1 (#974) üzenetére


tarcsihun
csendes tag

Az elgondolás ez lehetett.

(#977) Mostly Harmless válasza dragon1203 (#970) üzenetére


Mostly Harmless
tag

hét elején én is föltettem a Vanir romot, köröket ver flxo 10.2-esére. asszem marad. végre úgy működik a teló, ahogy az elvárható...
(csak azt a bootanimációt, azt tudnám feledni. :) )

(the cake is a lie)

(#978) punky10 válasza Cucuska2 (#966) üzenetére


punky10
addikt

A Defy más.Az is vízállónak készült, csak időközben kiderült, hogy valami hiba csúszott be, és inkább visszavonták az IP67-es minősítést, mintsem sokk legyen a garanciális hiba(vagy sokat kelljen visszahívni...).
De pl a Sony telefonjainál úgy megy a garancia, hogy bemész: beázott a telefon.Átveszik, felküldik a szervizbe.Ott lehajtják a gumifedelet, majd nyomás alatt lévő tartályba helyezik, és ha így megy bele víz, akkor az Ő saruk.Ha lezárt fedéllel, nyomás alatt, náluk nem megy bele víz, akkor feltételezik, hogy rosszul lezárt dugó miatt ázott be, tehát nincs garancia.
Szerencsére eddig nem kellett egyszer sem beméretnem, csak akkor magyarázták el, amikor megkérdeztem, hogy szükség van-e a takaró gumitömítésére, mert nekem elszakadt ...Úgyhogy gyorsan szereztem egyet... :)
Feltételezem, van valami hasonló módszer a Samsungnál is..Mert abban igaza van csampei-nek, hogy amennyiben IP67 van ráírva, akkor annak tudnia kell a szabvány összes kritériumát.
Egyik haverom így cserélte be a Defy-jét.Közölte, hogy a vásárláskor felárat fizetett a vízállóságért, és nem érdekli, hogy a gyártó mondta vissza,ő vízálló telefont akart, ész nem az, kéri vissza a teljes vásárlási összeget.Pár asztalcsapdosás után az akkor már fél éves telefon eredeti árában választhatott másik készüléket...
Csak azért írtam le ezeket, hogy legyen más, kevésbé pesszimista Hsz is a témában...Ha úgy mész ügyet intézni, hogy látják rajtad: ismered az idevonatkozó előírásokat,a jogaid, és nem hagyod magad, akkor nyerhetsz.Egyébként... :(

Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+

(#979) Kroni1 válasza punky10 (#978) üzenetére


Kroni1
veterán

Amugy Defy-t én beleejtettem kádba, motoroztam vele krakkóbol hazáig Bp-re szakadó esőben, úgy h közben GPS-nek használtam és soha semmi baja nem volt.. Vszleg biztos ami biztos alapon nem adták meg, de ha samu megadta akkor a beázása igenis garanciális probléma sztem!!! Főleg h sokan irták, nekik semmi bajuk vele viz esetén vszleg csampei esete egy elég egyedi dolog lesz..

(#980) punky10 válasza Kroni1 (#979) üzenetére


punky10
addikt

Így van!A Defy-nél beszereltek egy nagy adag hibás tömítést, aki azokból kapott, az megszívta,a többiek pedig örülhetnek.Én mindkét iP67-es telefonomat mostam már meg csap alatt, fotóztam halakat akváriumban, kerti tóban, tehát szándékosan tettem víz alá őket, de még nem lett baj belőle.Ha ráírják, akkor tudja...
Ebben az esetben nem tudta...Ész a Samu baja, az ő hibája!

Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+

(#981) dragon1203 válasza Mostly Harmless (#977) üzenetére


dragon1203
csendes tag

Igen, az a bootanimáció nem semmi :D. De le lehet cserélni, van rá app.

(#982) ) :: ( válasza ) :: ( (#963) üzenetére


) :: (
csendes tag

erre nem tud senki semmit??? vagy csak nálam jelentkezett??? :F

... ? ... !

(#983) Kovax12 válasza dragon1203 (#981) üzenetére


Kovax12
tag

Vajon ez az említett app ami lecseréli az animációt, gyári romon is működik? Gyári romon a bootanimációt a kék Samsung logó jelenti gondolom. A teló bekapcsolását követően kiírja fehér betűkkel fekete alapon, hogy Samsung Galaxy Xcover 2, ezt hogyan lehet módosítani?

Nem írom alá!!! :D

(#984) Tomi225


Tomi225
csendes tag

Én arra lennék kíváncsi hogyan lehetne hogy a bluetooth fájlokat az sd-re rakja? Válaszokat előre is köszi .

(#985) dragon1203 válasza Kovax12 (#983) üzenetére


dragon1203
csendes tag

Ha rootlolt a telefon, akkor lehet cserélni a bootanimációt elméletileg, de személy szerint még nem próbáltam, csak olvastam róla. A bekapcsolás utáni fehér feliratot tudtommal nem lehet megváltoztatni, legalábbis még nem hallottam róla, szvsz ahhoz nagyon bele kellene nyúlni a telefon "lelkébe".

(#986) Kovax12 válasza dragon1203 (#985) üzenetére


Kovax12
tag

Ez nagyon jó, ugyanis nekem a fehér Samsung Galaxy Xcover 2 felirat helyett csak színes összevisszaság jelenik meg, mintha a kijelző beadta volna a derekát, aztán jön a Samsung logó és megy minden mint a karikacsapás. Azt hiszem egy téves Odin mód előhívással sikerült elrontanom azt a szép feliratot. Atzóta sem találtam rá megoldást, hogy hogyan lehetne visszavarázsolni. :)

Nem írom alá!!! :D

(#987) csampei


csampei
senior tag

Na visszajött a drága!A hátlap kivételével CSERE!!!!A poén,hogy mi a túró van ha pont a hátlapi szigetelés hibádzik...Na de mindegy a lényeg hogy cserélték! :C

Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

(#988) csampei válasza csampei (#987) üzenetére


csampei
senior tag

Mondjuk ettől függetlenül megrendeltem egy Runbo X6-ot,mert még egyszer nem akarok így járni!Oké drága,de tutira nem ázik be!Igazi strapafon!

Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

(#989) Tiger. válasza eszaki0 (#950) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Nekem mikor volt ilyen telóm megfürdettem de semmi baja nem lett.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#990) csampei válasza Tiger. (#989) üzenetére


csampei
senior tag

Hogy én ennek mennyire örülök!

De tényleg! ;] :P

Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

(#991) citr0m


citr0m
újonc

Üdv!
Most szereztem ilyen telefont, és csak annyi a bajom vele, hogy nem hajlandó a letöltéseket az SD-re tenni, plusz a programokat sem tudom átmozgatni az SD-re.
És tele is a telefon memóriája, pedig az előző telefonom (Motorola Defy +) simán elvolt az SD-s programokkal...
PLS F1, THX

(#992) Kroni1


Kroni1
veterán

rákérdeztem a sumunál, h lesz-e frissités amiben javítják a hibát esetleg és ezt a vicces választ adták:

"Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy egyelőre nem rendelkezünk információkkal az Xcover 2 készülékre várható szoftverfrissítésekről, azonban az Ön kérdését rögzítettük rendszerünkben, és amint érkezik erre vonatkozó adat, késlekedés nélkül tájékoztatjuk a megadott e-mail címen.

Ami az alkalmazások áthelyezését illeti, a korábbi verziókban elérhető volt ez a funkció, azonban instabilitást és rendszer-összeomlást okozott, így a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem építik be az újabb rendszerekbe. Jelen esetben a nem használt alkalmazások és adatok törlésével van lehetőség helyet felszabadítani, emellett pedig a Kamera alkalmazás átállítható, hogy SD kártyára mentse az elkészített fényképeket, így ezzel is hely takarítható meg. Az átállításhoz, kérjük, indítsa el a Kamera alkalmazást, majd érintse meg a szürke fogaskerék-ikont, és a betöltődő Beállítások menüben a Tárhely menüpont alatt elvégezhető a beállítás. "

elég komoly h stabilitási gondokat okozott az, amit kb minden más telefon tud! :W :C :Y :O :((

(#993) tarcsihun


tarcsihun
csendes tag

A gond ott kezdődik,hogy mindenütt 4GB belső mem. "hirdetik".Én erre kérdeztem rá,de olyan válaszokat kaptam,hogy úgy voltam vele "okos enged....."
(hülyének nézik az embert,a Vodánál is)

(#994) eszaki0


eszaki0
aktív tag

Na ez a legjobb azt írja nem eredeti samsung :D
És így meg sem tudom nézni,hogy van-e esetleg frissítés mert arra is azt írja nem támogatott eszköz de közben fel ismeri

[ Szerkesztve ]

everlasting AMD

(#995) Kovax12 válasza eszaki0 (#994) üzenetére


Kovax12
tag

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-S7710

Én itt szoktam meglesni, hogy van-e frissítés, illetve valami változás szoftver verzió űgyben. Nem tudom, ennél gyorsabb infó létezik-e amiből megtudhatnám, ha netán van gyári KitKat S7710-re.

[ Szerkesztve ]

Nem írom alá!!! :D

(#996) eszaki0 válasza Kovax12 (#995) üzenetére


eszaki0
aktív tag

Igen ezt ismerem :) Itt az a gond a,hogy nem ismeri fel a gyári Samsung program az eredeti telefont :D

everlasting AMD

(#997) Kovax12 válasza eszaki0 (#996) üzenetére


Kovax12
tag

Lehet, hogy nem neked akartam válaszként küldeni. Bocsesz. :D A te problémáddal kapcsolatban pedig úgy gondolom, ha van CWM telepítve a telódra, akkor emiatt veheti nem eredetinek. Legalább is szerintem.

Nem írom alá!!! :D

(#998) Kris87 válasza Kovax12 (#995) üzenetére


Kris87
aktív tag

KitKat sajna nem lesz rá, 4.2.2 elvileg igen, de mivel ez a telefon nem a "prémium" kategória tagjai közül való samsungéknál ezért a 4.2.2-vel járó kényelmi funkciók is kimaradnak, kb. semmivel sem fog többet tudni, örülhetünk, ha valamelyest optimalizáltabb rendszert kapunk és észrevehetően gyorsulni fog. Az sd-re való telepítés abban a formában amiben mi szeretnénk sem fog valószínűleg bekerülni. S3, S4, S5-t kell venni gyerekek.

(#999) Kroni1 válasza Kris87 (#998) üzenetére


Kroni1
veterán

azt nem értem, hogy az autómatikus fényerő állitás miért számit prémium extrának?! Az S2 is tudta, S advance is, az Xcover2 az első telóm amin nekem kell állítani mindig a fényerőt ha kimegyek az utcára, vagy ha utána megint szobábann használom, ami elég zavaró egy hiányosság!

[ Szerkesztve ]

(#1000) Kris87 válasza Kroni1 (#999) üzenetére


Kris87
aktív tag

Kispórolták a fényszenzort belőle, ez hardveres hiányosság, nem pedig olyan extra amit bár tudna a telefon, mégsem fog tudni. Érdemes megnézni az S3 mozgás menüpontját és összehasonlítani ezzel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.