Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:56:21

LOGOUT.hu

LG Flex 2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1483) Zsolto válasza Kofka04 (#1482) üzenetére


Zsolto
őstag

Jól beszélsz, én G2-ről váltottam, közte volt egy hétig G3-am is. A Flex2 pont annyival jobb, amennyivel többet vártam attól a telefontól, amire "feljebb" lépek a G2-ről. A G3-on bosszantott az oversharpening (vekk felesleges a FullHD-nél nagyobb felbontás), és a fakóbb kijelző. A Flex2-re tényleg öröm ránézni, de még a zsebemben megfogni is. Az akkujával is nagyon elégedett vagyok (nyugisabb napokon simán nem kell töltőre rakni éjszakára).
Azt sajnálom, hogy a jól megszokott PlayerPro nem működik vele rendesen, a hangszínszabályzás valóban hiányzik. De a PowerAmp valóban jónak tűnik, és ha ez az ára, egye fene, egy ezrest megér nekem, hogy legyen rendben ez a dolog is.
A gyerekeimnek vettem karácsonykor egy-egy JBL agybadugós fülhallgatót, az egyik egy T100a, kb. 5000 Ft volt, a másik egy T280a, kb. 9000 Ft-ba került. Már az olcsóbbik is elképesztően sokkal jobban szól, mint a gyári LG füles, vagy a Xiaomi Piston 3-asom -- igazából lehidaltam a hangjától, főleg mikor most kipróbáltam a PowerAmp-pal. Régóta problémám volt azzal, hogy semmilyen fülhallgató nem szólt elég hangosan -- hát ezek a JBL-ek leviszik a fejemet, ha nem vigyázok, és olyan mélyeik és magasaik vannak, amikből inkább visszavenni kell, nem rátolni. Érdemes felfigyelni rájuk.

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.