Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2151) Algotis válasza RocknRoller (#2149) üzenetére


Algotis
addikt

Ezt hol hallottad hogy hozzá sem nyúl? :)
Igenis szervizeli a külföldről vásárolt telefonokat is, de ha javíthatatlan a hiba akkor a vásárlás helyén kell érvényesíteni a garanciát :)

Androidos Outlookból küldve

(#2152) RocknRoller válasza Algotis (#2151) üzenetére


RocknRoller
aktív tag

Nem beszéltem külföldről vásárolt készülékről, itthoni bolti garanciás telefonokról beszélek, mivel jelenleg itthon csak így kapható. Én úgy tudtam, hogy a bolti garanciás készülékeket ők nem javítják garaciában. Ezek szerint akkor ez nem így van? :F

Ha pl Ditech-nél veszem meg 2év garira, és ne adja az Isten valami gixer van vele, akkor azt hogy javíttatom (mivel ugye a ditech az külföldi üzlet, hivatalosan boltjuk itt Magyarországon nincs)?

[ Szerkesztve ]

ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy

(#2153) tildy válasza GRaul (#2055) üzenetére


tildy
nagyúr

Ezt komolyan tolem kerted, aki UK-ben el? :U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2154) Megvagyok válasza jaszy91 (#2136) üzenetére


Megvagyok
tag

hát szomorú :(

Egyébként MM vagy DiTech közül mindegy hogy hol veszem? Mondjuk Bécsben az SCS-ben mindkettőnek van üzlete, ha csak úgy bemennék bármelyikbe biztos hogy lenne?

(#2155) Algotis válasza RocknRoller (#2152) üzenetére


Algotis
addikt

Magyar gsm bolti készüléket valóban nem fognak szervizelni, de pl. a DiTechest azt igen, (azt mondta nekem az LG-s kolléga) csak ha nagyon súlyos baj van akkor a ditechnek kell visszaküldeni garira, egyébként pedig szervizelnek itthon, csak kell ugye a számla hozzá vagy amin van a garancia.

Androidos Outlookból küldve

(#2156) icons válasza RocknRoller (#2149) üzenetére


icons
addikt

Telefon király. Akksi szerintem elég erős, viszont idővel probléma lehet. Egy PowerBank nem árthat, ha ez szűk keresztmetszet (pl 1 napos városnézést, vagy hasonló aktív használatot nem bír ki GPS-szel, térképpel, 3Gvel, fotózással, stb).

Minden másban szuper. Elképesztően gyors, nem laggol (GTA:VC-t most raktam fel, egészen szexin fut:D), elképesztően jó a fogása, gyönyörű (ezek szubjektív dolgok :) )

4.4.1 óta a videózás jobb, gyorsabb a fókusz, stb. Képeket még nem csináltam azóta vele, de nekem korábban is elég jó volt.

Semmilyen ismert, sokaknál jelentkező fizikai problémáról nem tudok. Elvileg a bekapcsológomb lötyög. De ha nem akarod mindenképpen érezni, akkor nem érzed. Én még soha nem futottam bele a problémába, nyilván ha elkezdem mozgatni, akkor nekem is mozogni fog.

Szerk: MAn volt cikk,hogy a fotók is jobbak lettek elvileg.

Más
van ez az arcfelismeréssel való képernyő feloldás dolog. Ez elképesztően szar, 2 ismerősömből 2 ismerősöm arcán is az enyémet ismert fel. Túlságosan engedékeny... Lehet, hogyha többet tanítanám, akkor jobb lenne. Azért próbáltam ki, mert gyorsabbnak és egyszerűbbnek tűnt mint a Pattern, de lehet visszaállok... meg elég "cool" feature is lenne :P

[ Szerkesztve ]

(#2157) MartOOn válasza icons (#2156) üzenetére


MartOOn
addikt

Ezt az arcfelismeros dolgot nem tudom mivel csesztek el. Nexus 4en tokeletesen mukodott! S4en is. :(

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#2158) zenefan


zenefan
aktív tag

Mi volna ha végére járnánk, hogy mit is bír a Nexus 5 akksija?

A kérdés az, milyen adatokat lehessen megadni/összevetni?

- Screen on time %-ban, óra/perc
- Google Play %-ban
- Voice Call %-ban
- Mediaserver %-ban
- akksi üzemidő (tehát utolsó töltés óta eltelt idő)
- OS rendszer
- Mi legyen még?

Én (nem szakértőként) arra gondoltam, lehessen kipipálni, hogy az adott felhasználó milyen funkciókat/szolgáltatásokat hagyott be-, illetve kikapcsolva a készüléken. Mik lennének ezek?

OK és CÉL: Szerintem ha a megfelelő beállításokat kérjük be és vetjük össze, akkor egy bizonyos mennyiségű beküldött adat után kiderülhet, hogy melyik az az ideális állapot/beállítás, ami mellett "viszonylag" hosszú üzemidőt lehet elérni. Ez úgy érzem sok mendemondát szűrhetne ki és egyúttal hasznos is lenne sok (pl. kezdő) felhasználónak.

No kit érdekel? Ki segít?

:U

[ Szerkesztve ]

2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21

(#2159) Edge válasza Algotis (#2155) üzenetére


Edge
veterán

Hát, ha beindul a magyar forgalmazás akkor a telót be lehet majd regizni a weboldalukon serial alapján akárhol is vetted, nem? És akkor az 1év gari pluszba.
Legalábbis samuéknál igy volt.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#2161) Lecs@ válasza icons (#2156) üzenetére


Lecs@
addikt

Nincs készülék amit ne lehetne lemeríteni. Én nem vagyok hard felhasználó, nem gyűröm ezerrel a hd játékokat stb-stb. És bárki bármit mond, nekem megvan az átlag 5 óra kijelző plusz minusz, ami nekem bőven elég ! Kinézettel, fogással, anyaghasználattal kapcsolatban maximálisan egyetértek. Nekem ez most a csúcs . Bárhogy próbálom , de még a hangerő gomb sem lötyög. Kamerát úgy ahogy van nagyon szeretem ( telóhoz bőven szuper ) , a gyorsaság sokkal jobban érzékelhető N5 nél, mint Note3, vagy G2 nél ( próbáltam mind3-at együtt ). Csakis az UI miatt érzékelhető hogy simábban, flootabbul működik. Animációk, appmegnyitások stb-stb. Hátlapom null NULL ! újlenyomatot gyűjt, aminek én személy szerint nagyon örülök ! Ha kitkat alaphibák, apró bibik javítva lesznek , amiket természetesen mi kapunk meg egyből, és nem készülékhibák azok hanem még az új android verza hibái, akkor ez a készülék nekem a csúcs most ! Lehet majd próbálok mást is, de G2 - n túl vagyok és nem vágyom vissza rá. Lett volna lehetőségem egy az egybe cserére, de nemet mondtam. Holott az elvileg jobb telefon.Tényleg szuper, de nekem ez jobban bejön :)

[ Szerkesztve ]

512 GB

(#2165) icons válasza zenefan (#2158) üzenetére


icons
addikt

Az ötlet alapvetően nem lenne rossz.

Viszont pl Screen on-nál fontos a fényerő is, Cell Standby-nál hogy hol vagyunk éppen, stb.

De támogatom, ha legközelebb csinálok vele valami nagy merülést, akkor oda beírom. Viszont érdemes lenne ennek egy GDrive-os excel táblát nyitni, mert itt csak szemét lesz belőle :)

Akksi üzemidő mellé akksi töltöttség %-ban is kell! (maga az eltelt idő szerintem semmit nem számít furcsamód. Mert a végén olyat fogunk tudni mondani, hogyha csak Media server és kijelző megy, akkor pl 8 órát bír a teló, stb)

(#2157) MartOOn
Lehetséges, hogyha még edzem az algoritmust különböző fénybeállításokkal, stb, akkor jó lesz. Majd picikét ráfekszem, mert szuper lenne!

(#2161) Lecs@
Attól, hogy nincs készülék, amit ne lehetne lemeríteni, még fontos, hogy egy készülék mennyit bír :)
Nekem is eddig csak egyszer lett volna szükségem nagyobb akksira, egyébként teljesen elég. De egy PowerBank szerintem sosem árt, a kisebbeket elég jó árban mérik, ártani meg sosem árt!
A többivel meg teljesen egyetértek!
Nekem a kijelző is úgy szedte a tapinyomokat, hogy ha egyszer letöröltem pólóval, akkor el tűntek. Ami elképesztő!:D Jobb, mint a 3410esem volt! A hátlapon meg tényleg semmi (nagyon ritkán van egy-kettő, de azt még kézzel is le tudom törölni rögtön)! Most rajta van Spiegen fólia, ez egy picit jobban szedi, de még így se szörnyű. Részemről ennél jobb házat nem tudnék egy telefonnak elképzelni. Kényelmes, ellenálló, szép!
Áradozás OFF. ;)

[ Szerkesztve ]

(#2166) zsirfecske válasza icons (#2165) üzenetére


zsirfecske
addikt

használjatok erre való appot, pl better battery stats. mA görbéket azért jobban össze lehet vetni.

(#2167) pepe091 válasza zsirfecske (#2166) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Ezek 4.4 alatt alapból nem működnek. Csak rendszer appok férhetnek hozzá az akku statisztikához, tehát root kell hozzá.

(#2168) Algotis


Algotis
addikt

4.4.1 Update már hivatalosan van? Nekem még mindig a 4.4-re azt írja hogy a legfrissebb verzió :F

Androidos Outlookból küldve

(#2170) TOZ válasza huan (#2169) üzenetére


TOZ
addikt

adb sideload ota.zip

(#2171) Algotis válasza huan (#2169) üzenetére


Algotis
addikt

:R

Androidos Outlookból küldve

(#2172) RocknRoller válasza icons (#2156) üzenetére


RocknRoller
aktív tag

Köszönöm!

Meggyőző! :K

ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy

(#2173) Andrewhouse válasza RocknRoller (#2152) üzenetére


Andrewhouse
aktív tag

Hát én a helyedbe megvárnám a magyar forgalmazást, ahogy én is inkább várok több értelme van!

Üdv.

[ Szerkesztve ]

(#2174) RocknRoller válasza Andrewhouse (#2173) üzenetére


RocknRoller
aktív tag

Garancia miatt mondod?

ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy

(#2175) vick33 válasza RocknRoller (#2174) üzenetére


vick33
tag

Az a lényeg, hogyha hivatalos forgalmazótól veszitek MediaMarkt Saturn Ditech akkor LG garit kaptok ami az egész unión belül érvényes, tehát csak annyival vagy hátrébb, ha azelőtt elromlik mielőtt a szervizelést elkezdik itthon, akkor vagy várnod kell vagy ki kell vinned, de ha minden igaz akkor ebben a hónapban már itthon is tudod gariztatni. Nekem a nexus 7-em volt angliai tescban vásárolt. Amíg nem volt itthon szerviz nem tudtam javíttatni, aztán meg simán.

(#2176) w333 válasza RocknRoller (#2174) üzenetére


w333
félisten

Ha megveszed a Ditech -től és ráíratod a számlára az imei számot akkor itthon is érvényes a garancia és LG szakszervizben javítsák, de ha valami komolyabb baj van vele és cserélni kell a telefont akkor azt a Ditech -nél kell intézni :K

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#2177) Lecs@ válasza vick33 (#2175) üzenetére


Lecs@
addikt

Én ahogy nézem / olvasom / tapasztalom ennél a készüléknél nem nagyon lesz mit szervízelni :)
Ezt nagyon összerakták....

[ Szerkesztve ]

512 GB

(#2178) huan válasza Lecs@ (#2177) üzenetére


huan
őstag

Én sem aggódom a garancia miatt :)
partnerogsm

(#2179) gulb


gulb
senior tag

Szegeden nincs Lte teseknek...szanalmas:(

(#2180) Lecs@ válasza huan (#2178) üzenetére


Lecs@
addikt

Én ott aggódnék ( sokak szerint gázis üzlet ) De N5 - el szerintem kevés gond lesz.

512 GB

(#2181) huan válasza Lecs@ (#2180) üzenetére


huan
őstag

Olvastam,hogy írták mások,de más hazai boltokra is találtam negatív hozzászólást máshol is. :)

(#2182) Lecs@ válasza huan (#2181) üzenetére


Lecs@
addikt

Ez is igaz. Ezért vettem "biztosabb" hitelesebb helyről. MM :)

512 GB

(#2183) csabicska


csabicska
senior tag

Már bocsánat a kérdésért ,de van ebben a telefonban Optikai képstabilizátor?
Ezért kérdezem: Idézet egy cikkből :
"A kameraalkalmazás is gyorsabb lett, egy másodperccel javult a betöltési idő, így kevesebb pillanatról maradunk le. Sajnos az optikai képstabilizátor – hardver hiányában – nem került be a frissítések sorába. Ám így is számos javítást sikerült megvalósítani, például a felhasználók élénkebb színekkel is találkozhatnak."
Kütyü magazin.

-Galaxy S20 - The best-

(#2184) vick33 válasza csabicska (#2183) üzenetére


vick33
tag

Úgy néz ki, hogy a kedves kollégák a kütyü magazinnál nem tudnak olvasni:-)
8MP rear facing with Optical Image Stabilization

(#2185) w333 válasza csabicska (#2183) üzenetére


w333
félisten

Igen van benne ... :K de ne várd azt mint egy fényképezőgéptől :N

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#2186) vick33


vick33
tag

Túl kevés baj van ezzel a telefonnal, nem érzek vágyat arra hogy bármi romot vagy kernelt próbálgassak:-) Ilyen se volt még soha...

(#2187) Algotis válasza vick33 (#2186) üzenetére


Algotis
addikt

Na nekem is, az optimus 2x-en nem kellett keresni a hibákat és fagyásokat :U :DDD

Androidos Outlookból küldve

(#2188) TOZ


TOZ
addikt

Akku:

Ma egész nap wifi. 3.5 óra SOT. 14%on az akku. Hívás 10 perc lehetett. Uptime 13 óra 45 perc.

(#2189) Kunsztler


Kunsztler
senior tag

4.4.1-el tolom :) sokkal gyorsabb lett,kamera tökéletes lett :) :R :R :R

Nexus 5

(#2191) leslien


leslien
nagyúr

vissza tettem a 4.4 és a +camera okossággot és ezt produkálja, pl sztereó a hang majd később vissza rakom ha jön ota

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#2192) Algotis válasza Kunsztler (#2189) üzenetére


Algotis
addikt

Mikor lesz elérhető úgy nagyjából minden Nexus 5-re?

Androidos Outlookból küldve

(#2193) pepe091 válasza Algotis (#2192) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Jelenleg is elérhető mindegyikre... :) [link]
Kb. 5 perc felrakni.

(#2194) leslien válasza leslien (#2191) üzenetére


leslien
nagyúr

egyébként én is ezért tettem vissza, nektek milyen? mármint a 4.4.1 el

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#2195) lsebestyen


lsebestyen
addikt

4.4.1-et támogat valami videólejátszó?? (a gyárin kívül...)

(#2196) Kunsztler válasza leslien (#2194) üzenetére


Kunsztler
senior tag

Nálam sokkal de sokkal jobb :) elégedett vagyok vele :)

Nexus 5

(#2197) Dzsuri89


Dzsuri89
őstag

Sziasztok!

Kedvenc téma jön, fólia... :D

Két fajta fólián gondolkozom. Az lenne a kérdésem, hogy a Spigen Ultra Crystal meg a Spigen Crystal mennyiben különbözik? Melyiket érdemes megvenni?

Elvileg az Ultra-ban 2 darab, míg a másikban 3 darab fólia van. Tapasztalatokat szívesen fogadok üzenetben.

Köszönöm!

(#2198) leslien válasza lsebestyen (#2195) üzenetére


leslien
nagyúr

vagy a dice, vlc
Kunsztler; nálad nem lesz sötétebb amikor videóra váltasz?

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#2199) vick33 válasza lsebestyen (#2195) üzenetére


vick33
tag

Nekem a bsplayer a kedvencem és az hibátlan 4.4.1 alatt is.

(#2200) Kunsztler válasza leslien (#2198) üzenetére


Kunsztler
senior tag

na várj kipróbálom pill :)

Nem lesz sötétebb ha videóra váltok!
Serceg neked?

[ Szerkesztve ]

Nexus 5

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.