Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2165) icons válasza zenefan (#2158) üzenetére


icons
addikt

Az ötlet alapvetően nem lenne rossz.

Viszont pl Screen on-nál fontos a fényerő is, Cell Standby-nál hogy hol vagyunk éppen, stb.

De támogatom, ha legközelebb csinálok vele valami nagy merülést, akkor oda beírom. Viszont érdemes lenne ennek egy GDrive-os excel táblát nyitni, mert itt csak szemét lesz belőle :)

Akksi üzemidő mellé akksi töltöttség %-ban is kell! (maga az eltelt idő szerintem semmit nem számít furcsamód. Mert a végén olyat fogunk tudni mondani, hogyha csak Media server és kijelző megy, akkor pl 8 órát bír a teló, stb)

(#2157) MartOOn
Lehetséges, hogyha még edzem az algoritmust különböző fénybeállításokkal, stb, akkor jó lesz. Majd picikét ráfekszem, mert szuper lenne!

(#2161) Lecs@
Attól, hogy nincs készülék, amit ne lehetne lemeríteni, még fontos, hogy egy készülék mennyit bír :)
Nekem is eddig csak egyszer lett volna szükségem nagyobb akksira, egyébként teljesen elég. De egy PowerBank szerintem sosem árt, a kisebbeket elég jó árban mérik, ártani meg sosem árt!
A többivel meg teljesen egyetértek!
Nekem a kijelző is úgy szedte a tapinyomokat, hogy ha egyszer letöröltem pólóval, akkor el tűntek. Ami elképesztő!:D Jobb, mint a 3410esem volt! A hátlapon meg tényleg semmi (nagyon ritkán van egy-kettő, de azt még kézzel is le tudom törölni rögtön)! Most rajta van Spiegen fólia, ez egy picit jobban szedi, de még így se szörnyű. Részemről ennél jobb házat nem tudnék egy telefonnak elképzelni. Kényelmes, ellenálló, szép!
Áradozás OFF. ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.