Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#65601) Balinov válasza j.bravo (#65594) üzenetére


Balinov
félisten

mymemories.co.uk/.de-n szokott lenni Integral 120GB-os akcioban 25€/GBP korul - epp nincs - , ha nem surgos, varnek picit, mert eleg gyakran szoktak akciozni.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#65602) Studi válasza TayRol (#65600) üzenetére


Studi
addikt

Mondjuk az autóról, amit kinéztem lehet hogy lemaradok, holnap megy érte elvileg egy biztos vevő, én meg nem tudom leszervezni, hogy addig megnézessem valakivel, aki látja is, nem csak nézi mint én. :( Túl sokat balfaszkodtam a dolgon. :(

Bázz: épp most dobták be a linkjét az itteni Pözsós fórumba. Fikázzátok szét! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#65603) j.bravo válasza Studi (#65602) üzenetére


j.bravo
addikt

A bíbor-lila? Ha mégis a tiéd lesz, valami Deep Purple matrica muszáj lesz rá :DD

Whatever.

(#65604) Real_Necro válasza Studi (#65602) üzenetére


Real_Necro
veterán

Kösz, az emlékeztetőt, pont volt egy kérdésem abba a topicba. ;)

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#65605) Freddy76 válasza Studi (#65602) üzenetére


Freddy76
addikt

Vegyél inkább 206 CC-t. Az olyan kis buzis cuki...

Az a bajom a francia autókkal, hogy szépek. Ez azért bajom, mert az embernek kedve lenne venni egyet, de nem szabad, mert olyanok, mint a francia nő, szép, de fürdés helyett csak parfümözik, ergo kellemetlen meglepetések érhetnek akció közben.

Annak ellenben örülök, hogy nem halogattam az autóvásárlást, hanem tavaly szeptemberben megléptem. Ha most vennék új autót, teljesen kizárt, hogy ellen tudjak állni az Alfa Rome Giulia-nak. Családosként venni egy kétezres turbós kétszáz lovas szedánt, na az lenne a logikus lépés. De simán megtenném, ha most vennék autót...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#65606) rbalint88 válasza Freddy76 (#65605) üzenetére


rbalint88
addikt

Van am Stelvio is, amibe majd tiz ev mulva is be tudsz ulni es legalabb 280 lojjos :D

(#65607) Freddy76 válasza rbalint88 (#65606) üzenetére


Freddy76
addikt

Giulia gönyörűbb. A Stelvio is az, de a Giula a legszebb. Mármint autó.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#65608) Studi válasza Freddy76 (#65607) üzenetére


Studi
addikt

Én bedobtam a lehetőségek közé ezt is! Ha már őrültség, legyen tényleg az! :DDD

(#65609) Real_Necro válasza Studi (#65608) üzenetére


Real_Necro
veterán

Vedd meg ezt!

Majd sűrűn áthívlak sörözni (én nem iszom), aztán hazaviszlek vele... :D

Mondjuk szerencséd, hogy közelebb laksz a benzinkúthoz, ahogy nézem ehhez kelleni fog. :)

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#65610) Byk01 válasza Novics (#65596) üzenetére


Byk01
senior tag

A "kedvencem" az a hozzászóló, aki levezette, hogy mivel nem szeretik a virágot, ezért nem fogják szeretni az embereket sem. Az már nem jutott el a csökött agyáig, hogy épp az embereken próbálnak meg segíteni. Ha nem is a mozgáskorlátozottakon, de az értelmi fogyatékosokon.
Szerintem halvány407-es gőze nincs arról, mit csinál a KézenFogva.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#65611) t_a_m_a_s válasza Studi (#65608) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Te most autót akarsz amivel lehet közlekedni, vagy szopórollert amit tudsz hajtani?

Holnap majd jól beletépünk...

(#65612) Mercutio_ válasza Studi (#65591) üzenetére


Mercutio_
félisten

1/2 évvel ezelőtthöz képest csak 20-30%-ot drágultak :DDD

szerk: ez az MG nem egy átcimkézett rover némi extrával?

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#65613) Studi válasza Mercutio_ (#65612) üzenetére


Studi
addikt

igen, a Roveré volt sokáig a cég.

Tamás: én nem hiszem amúgy, hogy több gond lenne velük, viszont alacsonyabb (használt) áron sokkal nagyobb kényelmet nyújtanak.:)

(#65614) rbalint88 válasza Studi (#65608) üzenetére


rbalint88
addikt

Figyi, ha szopni akarsz, akkor menj el himringyonak, az legalabb hozza a penzt, nem csak viszi. Ez egy alfahoz kepest 5-10x szopo. MG= atcimkezett Rover, ami most kinai kezen van, anno mikor ezt gyartottak a bmw-e volt, ugyhogy bmw aron fenntarthato, rossz helyen hajto, alkatreszellatasilag kuka auto. Egy 260-ast meg megertenek, az hatul hajt es V8, megeri a szopast, de ez kb azt tudja, mintegy sportfutomuves passat vagy a4.

Freddy: nekem Giulia lesz a kovetkezo, de Orsinak Stelviot vennek Alfabol. De igazabol XC60-at.

(#65615) t_a_m_a_s válasza Studi (#65613) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Én mindennapos nyüstölésre biztos olyat vennék, amiből szemét sok van. Ford, Opel, VW. Ahhoz van rendesen alkatrész, van hozzá szerelő.
Amúgy Bálint mondta a frankót, de te tudod :)

Holnap majd jól beletépünk...

(#65616) Studi válasza t_a_m_a_s (#65615) üzenetére


Studi
addikt

Nem tudom, miért lenne jobb olyan autó mindennapi használatra, amiből szemét sok van. :) Amúgy 407-es nem olyan ritka, elég sok fut belőle. :) De szerencsére ezek az előítéletek alacsonyan tartják a francia/olasz autók árát. :)

Én amúgy nem az vagyok, aki a matekolás mentén tudna valaha autót választani. Sőt, számomra mindig furcsa, ha férfiak így gondolkoznak. Az autó az autó. Azt kell venni, amelyiket szeretnéd, legyen az épp Ford, Opel, Alfa vagy Mazda 6-os. :K

rbalint: az MG csak a tréfa vonal mentén merült fel, min 120 LE-s benzinest szerettem volna keresgélni a HaHun, de elfelejtettem átkattintani kW-ról, így került be az eredmények közé. :D Amúgy tudnék vele együttélni :K, csak ezt tankolni/gumizni/javítani tényleg horror.

[ Szerkesztve ]

(#65617) Real_Necro válasza Studi (#65616) üzenetére


Real_Necro
veterán

Egyik alvállalkozónk Ford Focus-ból ült át Peugeot 3008-ba. Pont két napja mesélte, hogy a Forddal nem volt annyit a 8-10 év alatt szervizben, mint a Peugeot-val az elmúlt fél évben.

Én anno "Hunyadi" felé is kacsintgattam, mert az i40 nagyon tetszett, csak hát nem látni annyit az utakon sem...

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#65618) aleister válasza Studi (#65616) üzenetére


aleister
veterán

"Az autó az autó."

Az autó egy tárgy. Mint ahogy túrázáshoz sem a lakkcipőket fogod nézegetni, úgy a célod függvényében mást érdemes venned munkaeszköznek, mást státuszszimbólumnak, mást családi bevásárlós másodautónak. Persze a határok elmosodnak bizoníyos esetekben, és jó ha talál az ember olyat, ami számára több igényt, kategóriát is kielégít.

"Én amúgy nem az vagyok, aki a matekolás mentén tudna valaha autót választani. Sőt, számomra mindig furcsa, ha férfiak így gondolkoznak"

Szerintem meg pont ez a tipikus, racionális férfias gondolkodás.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#65619) Studi válasza aleister (#65618) üzenetére


Studi
addikt

Lehet. Én alapvetően csak az informatika/műszaki vonalon elhelyezkedő férfiaknál látom ezt. :) Persze itt ez a többség. :)

(#65620) madgie válasza Studi (#65619) üzenetére


madgie
titán

Ez egy kockafórum, mi ebben a meglepő? :))

(#65621) Studi válasza madgie (#65620) üzenetére


Studi
addikt

Semmi, ezért is fűztem hozzá, hogy itt ez a jellemző. :D De még így is van Alfás kettő, meg Miatás, meg Miatáról álmodós... :K :DDD

(#65622) aleister válasza Studi (#65619) üzenetére


aleister
veterán

Ebben mondjuk igazad lehet. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#65623) rbalint88 válasza Studi (#65619) üzenetére


rbalint88
addikt

E total racionalisan vettem alfat. Szempont volt egy kb Golf4 helykinalat, elvezetes vezethetoseg, ertelmes megbizhatosag. Eddig egyikkel sincs gond, mert bar szervizre sokat koltottem, de annak a 80%-a kopo-fogyo cucc volt, ami az auto kora es futasa mellett teljesen realis. Az meg, hogy negy honapig keszult, legkevesbe sem az azto hibaja, hanem a faszszopo szar embereke, akik szerelonek merik hivni magukat.

(#65624) j.bravo válasza rbalint88 (#65623) üzenetére


j.bravo
addikt

Egyiküknél vis maior is volt, nem (elemi kár miatt használhatatlan műhely)?
Vagy ettől még a hozzáállása sem volt megfelelő?

[ Szerkesztve ]

Whatever.

(#65625) m3ss válasza rbalint88 (#65623) üzenetére


m3ss
veterán

en is racionalis dontesnek tartom, legalabbis 1 darabig az volt :) gtvn annyiert ujittattam fel 5 db szilentet, mint amennyiert megvettem mx5be a komplett 22 db-os szettet.
s2k-t kellett volna venni anno...aki megvette es nem zuzta le, most tobbet er fel - 1 misivel. es mar csak dragabb lesz. ez rettentoen frusztral :DDD

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#65626) Studi válasza rbalint88 (#65623) üzenetére


Studi
addikt

:D Igazából a Toyotát vetted racionális szempontok alapján, aztán elég gyorsan el is adtad. :) "elvezetes vezethetoseg" - ez totál szubjektív. Neked most az Alfa tetszett, de alapvetően erről beszélek: ezt nem is kell megmagyarázni. :K

Lehet, hogy az olasszal, franciával kicsit több a nyűg, de más szempontból pedig többet adnak nekünk, mint egy dögunalmas, utcában is 15. ezüst Astra. De szerintem messze nincs annyi többletprobléma, mint amit a városi legendák mondanak.
A némettel ráadásul az a baj, hogy döntik befele a behozott mocskot, ráadásul a normálisan felszerelt példányok jellemzően külföldiek. Az itthon forgalomba helyezettek a 8-10 éves korosztályból cégesek, fapadok. :(

(#65627) Real_Necro válasza Studi (#65626) üzenetére


Real_Necro
veterán

Nem kötelező szürkét venni. ;)

Saab, Volvo nem jöhet szóba?

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#65628) Studi válasza Real_Necro (#65627) üzenetére


Studi
addikt

Szóba jöhet bármi, ami tetszik annyira, mint a Pug. :D

SAAB alapvetően nem tetszik, Volvokra ránéztem, de árban fényévekre vannak a franciáktól. Inkább megvenném a Pözsót, és tartanám a zsebemben az árkülönbözetet vészhelyzet esetére, minthogy megvegyek valamit sokkal drágábban, és legyek szarban, ha mégis lerohad abban is valami.

(#65629) Byk01 válasza Real_Necro (#65617) üzenetére


Byk01
senior tag

"Egyik alvállalkozónk Ford Focus-ból ült át Peugeot 3008-ba. Pont két napja mesélte, hogy a Forddal nem volt annyit a 8-10 év alatt szervizben, mint a Peugeot-val az elmúlt fél évben."

Én meg kilenc éve a második Peugeot-m nyúzom, de hibával összesen kétszer voltam szervizben: egyszer a hátsó ajtó zárja, egyszer pedig az ablakemelő kapcsolója adta meg magát a Partneren. Tény, nem hajtom szét őket, nem teszek beléjük havi 10-15 ezer km-t, de azért valaminek csak elő kellett volna jönnie ennyi idő alatt.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#65630) Mercutio_ válasza Studi (#65613) üzenetére


Mercutio_
félisten

Mobilról néztem és nem volt túl jó a kép azért kérdeztem.

Amit beraktál annak nem sok köze van a klasszik MG-hez, az konkrétan egy Rover 75 csak más masszkkal, meg kicsit felpöckölve.

A miata (ha nem rohad) egyébként egy teljesen racionális választás :D

m3ss: Miért a honda s2k olyan árban volt, mint a miata?

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#65631) Studi válasza Mercutio_ (#65630) üzenetére


Studi
addikt

Az. :K De nem is említettem, hogy classic MG lenne. :)

A racionális az kb az Opel Astra Caravan, 1.4 benzines. Aki sokat pályázik, annak a dízel Mondeo/Passat. Anyukáknak a Micra/Corsa. Mindent meg lehet magyarázni persze, de kérdés, hogy kell-e? Igazából pont annyira nem kell szerintem megmagyarázni, hogy miért veszek Pözsót (Mazdát, Alfát...), mint hogy miért van Olympusom (Panád, Canikonja...). :K

(#65632) Mercutio_ válasza Studi (#65631) üzenetére


Mercutio_
félisten

Jó, csak Rover 75-ként picit olcsóbban megkapod.

Amúgy dehogy kell, csak irígyek vagyunk aggódunk érted, azért kérdezzük miért pont azt amit :D

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#65633) aleister válasza Studi (#65628) üzenetére


aleister
veterán

Mennyi egyébként a keret?
Az új Lexusok nagyon ott vannak.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#65634) TayRol válasza aleister (#65633) üzenetére


TayRol
veterán

tippre 1-1.3M ft. abból még a régi lexus sem jön ki.

(#65635) aleister válasza TayRol (#65634) üzenetére


aleister
veterán

Csak egy tizedesjegyet kell arrébb tenni. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#65636) Studi válasza Mercutio_ (#65632) üzenetére


Studi
addikt

No ez az, ami elvben "ugyanaz", gyakorlatilag ránézésre más. Már a két autó stílusa is. :) Ezek a Roverek igazán cilinderes autók, ráadásul 5-6 évvel öregebbek is. :)

ali: 1,5-1,6-os keret van rá, de nem feltétlen kellene mindet elkölteni. Ezért is tetszik az a Pug, mert marad tartalék Nocticronra esetleges javítandókra.

(#65637) madgie válasza Studi (#65636) üzenetére


madgie
titán

Hány éves az a rözsó? Nem rohad még?

(#65638) Balinov


Balinov
félisten

szerk: parkoloszomszedom egy 407 kupé, nagyon zorall auto meg most is, kar,hogy a srac akie, kicsit lelakta (meg nagyszulok kb minden kilatogatasnal legalabb 2-3x ranyitottak a kocsiajtot) egy 2.2HDI-vel siman elfogadnam, ha csak 2-en lennenk

[ Szerkesztve ]

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#65639) aleister válasza Studi (#65636) üzenetére


aleister
veterán

Ebből az összegből mondjuk már lehet tisztes példányokat kifogni. Az a baj, hogy nekem pont ez a szegmens maradt ki. :)

A Mazda adok-veszek FB csoportban bent vagyok. Néha befutnak igazán jó(nak tűnő) ajánlatok. Ha nem sürgős a vásárlás, akkor szerintem csatlakozz! 2007-2008 környéki, első generációs, jó állapotú Mazda 6 esetleg? Itt még probléma volt a rozsdásodás, de ha alapos átvizsgálás után nem látsz erre utaló jelet, akkor jó vételnek számítanak.

Szervizstatisztikák alapján még ma is igaz, hogy érdemes a japánoknál maradni. Toyota, Honda, Mazda esetleg egy újabb Suzi.

[ Szerkesztve ]

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#65640) m3ss válasza Mercutio_ (#65630) üzenetére


m3ss
veterán

hat nem, de jo befektetes lett volna :)

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#65641) rbalint88 válasza Studi (#65626) üzenetére


rbalint88
addikt

Nem, a toyotat azert vettem, mert aktualisan nem volt baja, nagyon olcso volt, megbizhato ismerostol es mar meg volt gyalazva a kasztni, igy az uj karcolasok nem idegesitettek.
Az alfa vasarlas meg ugy indult, hogy megneztem masfel misiig mi van, ami csaladi auto es van alatta futomu, aztan ezt is dobta a gep. A menetproba utan lett egyeduli jelolt az alfa :)

(#65642) j.bravo


j.bravo
addikt

Skacok, véradás után lehet/szabad vezetni? Mondjuk negyeórával azután hogy kiveszik a tűt?

Whatever.

(#65643) Studi válasza j.bravo (#65642) üzenetére


Studi
addikt

Én első véradó voltam tavaly, úgyhogy lehet, nem releváns a véleményem. Váradás után még dumáltunk kicsit, kb 25-30 perc után indultunk el, de nem éreztem 100%-osnak a figyelmem. Persze sokak még akkor sem figyelnek ennyire, mikor top-on vannak, de én tompábbnak éreztem magam. Én legközelebb valami cukrosabb üdítővel készülök, az ott kapott ásványvíz nem sokat ér, a csokiparányt pedig bár ne adták volna... :DDD

(#65644) Byk01 válasza j.bravo (#65642) üzenetére


Byk01
senior tag

Elvileg szabad, ha jól tudom, de mivel mindenki másképp reagál, ezért senki nem fogja neked biztosra megmondani előre.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#65645) Novics válasza Studi (#65643) üzenetére


Novics
senior tag

A legutóbbi után most én is elég kábának éreztem magamat, pedig otthon volt, hogy véradás után még hazatekertem. Országúton. Azt nem tudom amúgy, hogy mi a hivatalos javaslat, de szerintem jobb, ha az ember utána nem ül volán mögé. Főleg nem a budapesti csúcsban.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#65646) gorgo


gorgo
őstag

Hát b+, én is álmodtam megint, mert bár elvagyok a Berlingoval :D de azért egy tetves Mazdának örülne már a búrám. 1 éve néztem a 6-ost, beszartam az árán, felejtettem.
Most megnéztem a 3-4éves 3-ast, és bazmeg megint beszartam 4 misi körül kezdődik. :( :(
Jó az a francia közlekedőedény, rácsukom a köbméteres IBC tartályra az ajtót (hátsó ülés lehajtva) bár szervizelni azt kell...

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#65647) aleister válasza gorgo (#65646) üzenetére


aleister
veterán

Én csak október óta kinzom magam az új hatossal. :)
Egyébként rosszul látod. A kategóriáján belül nagyon jó ára van. Olcsónak is mondhatnám. Ellenben egy átlagembernek bizony ettől még drága.

Ha meglesz még a jelenlegi állásom akkor december-február magasságában kezd majd számomra komolyabbra fordulni az elhatározás. Ez egy -a mai nap már említett - tipikusan nem racionális döntés lesz, de hát a kapuzárási pánik az kapuzárási pánik. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#65648) t_a_m_a_s válasza aleister (#65647) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

de hát a kapuzárási pánik az kapuzárási pánik. :)

Hol vagy te még attól... A kombi hatos nekem is gyengém, utálom is Freddyt érte :D

Holnap majd jól beletépünk...

(#65649) Freddy76 válasza aleister (#65647) üzenetére


Freddy76
addikt

Pontosan. Az enyém listaáron 11,5 (kedvezményt persze lehet faragni belőle, ez kereskedőtől függ), de ezért egy 192 lovas automata váltós gép jön, head-up display-jel, navigációval, bőrülésekkel, automata fényszóróval, ablaktörlővel, adaptív tempomattal, 16 hangszórós Bose hifivel, stb. Ugyanezt egy Passat, vagy akár egy Mondeo alsó hangon egy misivel drágábban tudja.

És ahogy az a hifi szól, jesszus. Komolyan, újra feltámadt bennem a rocker, sokat autózok, és mindig üvölt a rákenroll.

Tamás, öt év múlva lejár a lízing, eladom :DDD

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#65650) aleister válasza t_a_m_a_s (#65648) üzenetére


aleister
veterán

A 40-et töltöm cimbi. :)
Egy-két jó évem van még hátra, aztán már nem fogok tudni 18 éves lánykákat felszedni. :)

Egy kombi állati praktikus. Ég és föld a szedánhoz képest. Viszont ez utóbbiak szvsz jobban néznek ki. Pedig a Mazda 6 sportkombija már tényleg a tetszés határát súrolja. Viszont ez egy olyan volumenű kiadás, 10+ évre szóló beruházás számomra, hogy még ezt a kis kompromisszumot sem engedhetem meg magamnak. Tökéletesen tetszenie kell. Tudom, hogy ha ránéznék, szívnám a fogam, hogy a szedán csak jobban mutatna. :)
A gyerekkori barátom úgy néz ki átvenné tőlem az Astrát üzembentartóként. Ha kéne valamiért a kombi, akkor max visszakérem kölcsönbe. :)

(#65649) Freddy76:
Jaja. Egy SuperB is kb ebben az árban megy, és akkor már sokkal inkább a Mazda. Meg tetszenek a megoldásai, a fejlesztések szellemisége, az építési minőség, az 5/12 év gari.

Ezek szerint Te bérled?

[ Szerkesztve ]

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.