Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
m3ss
veterán
allatok szemtol szemben 3. kep is, most komolyan? az egy atlagos, jo makro. megneznem abban a kategoriaban miket selejteztek ki emiatt...taj 1-et sem teljesen ertem. roka meg franko, igy kicsiben
azert vannak fincsi kepek is...[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Andrew31
senior tag
A vert sereg az vajon mi lehet?
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
forceberg
veterán
Ez olyan, hogy meg kell felelni a zsűrinek. Ki hogyan oldja meg
Számomra az elfogadhatatlan, hogy 700*xxx méretben vannak a képek fent.
Tegyenek rá nagy vízjelet, vagy akármi, de lehessen már megnézni normális fullHD méretben.
Komolyan, kisebb méretben vannak, mint itt a ph íróablaka.
2014 van, még mindig csak én érzem ezt gáznak?Benéztem pár régebbi évjárat galériába, azért vannak nagyon jó képek, de jó néhány érthetetlen is.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
törölt tag
Aki esetleg most tervez gépet fejleszteni alaplappal és procival, ide kuksizzon: Intel i5-i7-ekre és friss (Z97 stb.) Intel chipsetes MSI lapokra az Intel és az MSI visszatérít 110 fontot (140 ojrót).
HU nincs listázva a résztvevő országok között, de semmibe nem kerül SK-ba vagy Ausztriába átlibbenni egy boltba érte (ha az embernek amúgyis van ott dolga)..
Gondoltam, beteszem.
-
spanyoll
addikt
válasz t_a_m_a_s #30830 üzenetére
Bekaphatják hantosék... Hívom őket telón, hogy mennyi az annyi, erre aszondja mesteremberünk, hogy 15-20, ha nem kell cserélni semmit. Nevetségesen drága kérem szépen, nem egy full generált szerettem volna holnapi határidővel hanem egy egyszerű cserét...
@Necro TimeCenter embere nem vállal tisztítást, úgyhogy max marad vagy a szintén általad ajánlott Borkutime, vagy megy postán Dzsanához, amihez azóta sincs sok kedvemBevinni egy n+1 óráshoz meg nem akarom, mert ki tudja, mindenhol vannak kóklerek, nem akarok belebotlani egybe.
Amúgy ő lenne a kis drágaság:
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Byk01
őstag
válasz aleister #30873 üzenetére
Én odaadnám Kutyus fél kezét is egy randiért vele! Mármint Igazság Vikivel.
Én is ... és akkor nem maradna egy keze se Kutyusnak
Mondjuk ő sem rossz abból a sorozatból (bár állítólag nem a legjobb természet)
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
m3ss
veterán
válasz Larry303 #30910 üzenetére
masodik az nagyon ott van sztem. harmadik is jo, de valszeg izlandon azt meg en is meglonem elsonel meg igy is jobb sztem.
fenyjateknak naagyon nem jon be a kompoja...ok latvanyos, de sztem ez ide keves. emberek a csucsontol sem vagyok hanyattesve. tobbi tajkep bejonhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz spanyoll #30911 üzenetére
Egyrészt szerintem beviheted bármelyik óráshoz. Másrészt - főleg Bp-en - 15-20K azért nem a világ vége ajánlat egy elismert órástól. Tudom, hogy soknak tűnik, de azért darabokra szedik az órádat, tisztítják, olajozzák, összerakják, beszabályozzák.
Nem tisztem védeni sem az órás szakmát sem semmi másikat, de tudod én is agyfaszt kapok a "neked ez csak két kattintás, miért annyi az annyi?" hozzáállástól... Ez ennyibe kerül tisztességesen megcsinálva, még ha soknak is tűnik. Pont ezt írtam reggel, hogy simán rá lehet költeni egy ilyen órára az árának a dupláját, tripláját is.Holnap majd jól beletépünk...
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #30914 üzenetére
Hogyne. Z97I-GAMING-AC
Még mITX-es közép-erős VGA-t is elkezdett gyártani, mármint a nagy, többi gyártónál igen nagyra sikerült VGA-ból összenyomott egyet és megcsinálta kicsire: [link]Pont ma vettem egy R9 270X-nél picit gyorsabb HD7870-et apróért
A GAMING szériákat érdemes venni, nem csak akkor, ha gémelsz. Általában ilyenek vannak bennük a normál testvéreikhez képest, hogy több SATA port, vagy a PCIe sínek sebessége nem esik 4x-re, ha az első slot-ba beteszel 16x-es kártyát, stb. tehát a chipsetből tényleg kihozza a maxot.
Nekem még sima van, a Z97M-G43, mert kellett a 4 memória slot, de ez is már mATX.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz t_a_m_a_s #30915 üzenetére
Persze, hogy rá lehet, de amikor egy egész fórum által elismert szakember a negyedéért megcsinálja ugyanazt, akkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy nem sok-e ez egy kicsit
Mindegy, megkérdezek még egy helyet, aztán legrosszabb esetben küldöm Dzsanának, vagy beviszem egy szimpatikusabb óráshoz megkérdezni, hogy mennyi az annyi."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #30917 üzenetére
Én itt [link] néztem, biztos béna vagyok, de Z97I-s lapot nem láttam felsorolva
Mondjuk ez az 50-60€ már nem akkora biznisz ha a lap+i5-ból jött volna 110 € érdekes lett volna.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #30911 üzenetére
Timecenter és Borkutime kb ugyanaz, Borkuti Béla nevét viseli az üzlethálózat. Ellenben egy próbát megér bevinni személyesen a Váci úti üzletbe, hátha...
Aleister:
Itt egy új gyöngyszem. Zenés horror sci-fi.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Studi
veterán
-
Chapel
addikt
válasz #40935168 #30917 üzenetére
Haha, milyen jópofa mini 270x.
Nekem a nagyobb tesó van, R9 290 Gaming 4Gb, nincs panasz
Éppen azt nézem, tegnap felraktam AC Black Flag-at, szép, hangulatos, rá is kattantam, de azért nem semmi hogy 1200p, max és 16xmsaa-val majdnem 3gb körül eszik[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #30927 üzenetére
Én augusztusban vettem egy gtx750 - et, még nem volt gépben így eladtam (és vettem egy másikat ) talán a fa alatt lesz időm összerakni az inteles gépemet, de hogy mikor és mivel játszom még gőzöm sincs.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
rbalint88
addikt
válasz Mercutio_ #30928 üzenetére
úgy vagyok ezzel, hogy amennyi pénzt elköltenék a gépre megfelelő játékélmény érdekében és amennyi időt a játék elvinne, abból inkább
- (ha fps rajongó vagyok) elmegyek softballozni/paintballozni ugyanannyi ideig.
- (ha szimulátor rajongó vagyok) veszek egy csapatós autót és télen a hóban veretem keresztbe, aztán ha megéli a tavaszt, el lehet adni. vagy elmegyek gokartozni, ha nem áll egyben a pénz egy csapatós autóra. -
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #30929 üzenetére
25k-ért nem adnak csapatós kocsit sajnos paintball jó buli lehet, de amilyen az erőnlétem és amilyen párduc szerű ruganyossággal rendelkezem előtte 1/2 évvel el kellene kezdeni rá tréningezni
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #30931 üzenetére
Lada. Előtte az olajat le kell engedni, aztán hadd szóljon üvegen, kilinccsel előre ..
@ Chapel: nekem ez elég. CS : Source, SC II, BF4. Ha egyszer lesz valami vadállat 30"-os Dell-em, majd szerzek hozzá vmi vaddisznó szörny VGA-t (meg házi vízhűtést, hogy csönd legyen)
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #30946 üzenetére
Pedig ha ott laktam volna még én is át-átugranék, valahogy ki kell hozni a nullszaldót a hobbi-cuccok terén.
Nézem a mobil aprókat. Vicces azért, hogy Kínából beszerzett Xiaomik alig olcsóbbak, mint az e-digis 2 év garosak...
-
j.bravo
addikt
válasz rbalint88 #30929 üzenetére
Király lehet, csak 'zabaj, hogy kéne egy hozzám hasonlóan kezdő bandát találni, vagy legalább irtó jó fejeket akikkel nagyon laza, mondjuk doom2 dm-szerű frag-re menjen a gém - a legtöbben vérkomoly rendszerben való játékról meséltek, aki lövést kap, az meghalt, ki kell állnia - ahhoz pedig azért nem olcsó hogy a saját pár perc játékomért (amíg egy nagymenő ki nem lő) sokezerrel támogassam a rutinrókák órás nagyságrendű játékát miközben várok rájuk, hogy vége legyen a körnek és újra beállhassak pár percre...
(ha sokszor kilőnek, de van respawn, és a frag lista végén vagyok de végig játszottam, az nyilván oké)
[ Szerkesztve ]
Whatever.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest