Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:29:23

LOGOUT.hu

nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5494) #Morcosmedve válasza HSM (#5492) üzenetére


#Morcosmedve
veterán

tényleg rohadt bicskanyitogató már ez a stílus...

nem is kell kifejteni, daveoff valamiért lecserélte a 290X-et, de próbált ő már más VGA-kat is AMD/nV fronton is, majd levonta az objektív és a sajátszemével látott és fejével tapasztalt dolgokat, elég gyenge erre itt "kitalációkat" dobálgatni. Nem kell itt majd mindenn nap bejönni és flamelni... de conqver kolléga is tudna mesélni miért is lett GTX980, szerintem egyikőjük se FAN. Ha igen akkor meg pláne cikibb a helyzet.

Ha objektiven nekiállsz és veszel egy 980-at és megnézed, a 290X után és azt mondod, hogy rosszabb (tekintsünk már el az egyetlen kapaszkodásod /- AMD fanboyok kapaszkodásától/ a BF4-től, mert lehetne nV-s játékokat is mutogatni, illetve Mantle és egyéb trükkel is jobb 980-on...), akkor talán alá is tudod támasztani a dolgokat, addig ezek üres szavak és nagyon szánalmas.

De nézzük máshogy. Van X idő a két VGA között, de mivel te a 290X-et hozod mindig a 980-ra, ezért maradjunk ennél a versusnál.
Adott egy kártya, 100W< teljesítményfelvétellel, kétszer akkora memóriasávval, Mantle és amit csak akarsz csodás dolgokkal, de mikor kilépünk az általad nagyon szeretett táblázatostiból, akkor is azt látjuk a grafikonokon, ami a valóság. El kell fogadni. Driver-t el kell fogadni. Ha te együtt élsz vele, senki se irogat be oFFokat, mert neked ez jó (én legalább is nem), kérjük te se tedd, mi ezt élvezzük, csend, max 70 fok jó OC jó driver, nektek meg Mantle, javuló driver (igaz 1,x éve nem sikerüólt megírni beta felé).

:R

u.i.: minden szakmaiságodat becsülve irom ezt, de semmi alapod nincs a "vagdalkozáshoz". nyugodtan lehet válaszolni, én mindent elhiszek.

-tabletről előfurdulhatnak nyelvtnani hibák, bocsánat.

[ Szerkesztve ]

© asszongya'hogy

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.