Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-10-16 20:13:15

LOGOUT.hu

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180226) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.

Köszönettel:
Pyttawrx

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#9614) Zoli bácsi


Zoli bácsi
őstag

Kicsit off leszek, bocs. :)

Múltkor érdeklődtem laptopok felől, és aztán meg is rendeltem egy Lenovo G780-as gépet a [Computer Imperium] cégtől. Telefonon beszéltem egyik eladóval, fel is vette a rendelést. Kérdeztem a pixelhiba biztosítást, azt mondja nem olyan fontos, bekapcsolják a gépet, megnézik szívesen mielőtt kiküldik. Jó, megrendeltem. Megjött a gép, jogtiszta windows, beállítottam, aztán észrevettem egy pixel (subpixel?) hibát jól a képernyő közepén, egy állandóan fekete pontot. Színes háttérnél alig látszott, fehér háttérnél volt látható. Mivel a futártól való átvétel után két nappal szabadnapos voltam, reggel beültünk az autóba, és irány Esztergom. Kiszámoltam, ha telefonon egyezkedem, és két futárköltség, majdnem annyi mint a benzinpénz. Nyitásra odaértem, elmondtam a problémát, megmutattam a hibás pixelt. Mondtam, hogy megbeszéltük hogy ellenőrzik kiküldés előtt. Igen, emlékeztek rá, egy szó nélkül hoztak egy másik ugyanolyan laptopot, bekapcsolták, hogy nézzem meg. Megnéztem, tökéletes volt, lepapírozták, és mehettünk is haza.
Nagyon korrekt hozzáállás volt a bolt részéről. Ajánlom mindenkinek! :)

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.