Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2994) Traxx válasza old_artist (#2992) üzenetére


Traxx
őstag

Szia!

Az LG-nél a legújab rev.-es mit takar? Mert a Delleknél láttam csak revíziószámot, magyarán külön az LG ezek szerint nem tünteti fel. És miben rosszabb a régebbi típus, mint a mostani új? Felbontás: tudom, ez megsasolós, emiatt szubjektív...plusz ahogy írtam, nagy játékos nem vagyok, és itt jönne ki legjobban az egyik vagy másik hátránya. Az új VGA meg szerintem elviselné mindkettőt :D Filmnél meg, ahogy olvastam, kb. tökmindegy a full HD megléte vagy hiánya :)

Sajna az U2311 már kívül esik, a maga (mindent egybevéve) ~70-72 rugójával, bolttól függően...pedig tudom, hogy a legjobb az lenne :( De a mostani CRT eléggé nem jó már sajna, így időszerű lesz a csere.

Ja ahogy a neten keresgéltem az új LG-kről, még nagyon árat se találtam, világszinten sem. Azért érdekes, hogy ezek szerint szept. óta gyűrik őket, de csak raktárra...pedig most lehetne vele pénzt keresni, mármint ebben az időszakban. De ők tudják :)

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.