Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82101) gorgo válasza copass (#82099) üzenetére


gorgo
őstag

Kiderül, mivel amúgy imádom a görgőjét (és annak kettő is van) bevállaltam, megrendeltem.

A hama - mielőtt esetleg valaki félreértené - csak amolyan back-up/hordozósnak lett az irodába. Amúgy az ergonómiája mintha az én kezem alapján tervezték volna.
Az érzékelője nagyon gagyi...

Ami az összefoglalóban írt belső memóriát illeti, igenis van létjogosultsága, sőt, olykor a legjobb, ami lehet. Egyszerű élethelyzet: multicégnél dolgozol, ahol mindent is beszabályoznak. Használhatsz te olyan egeret amilyet csak akarsz, de hogy drivert nem fogsz telepíteni hozzá, az is biztos. Azaz ha belső memóriája van az egérnek, amelye eltárolja az extra gombok funkcióját, már nyert ügyed van. Otthon beállítod, lemented, beviszed a céghez, és használod az extra funkcionalitást. Pont ezt fogom csinálni én is. A most otthon szolgáló A4 tech F7 jön be az irodába, mivel annak az extra gombjait is tudom használni.
Szemben a 30k Logitech-el, amihez nem tudok szoftvert telepíteni. :(
Erre valami megoldást valaki?

[ Szerkesztve ]

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#82102) dni


dni
őstag

Sziasztok,

mindennapi munkához keresek kényelmes, minőségi egeret. Jelenleg egy MS Wireless mouse 5000-et használok ami desktop kit része, de az utóbbi időben néha mintha valami bezavarna a vezeték nélküli kommunikációba és lassabban mozogna, reagálna, így lehet, hogy sok év után visszatérnék vezetékes rágcsálóra.
Kézméretem 18-19cm, tenyeres- karmos fogást használok leginkább, legalább 5 gombja legyen az egérnek, minőségi anyagok, összeszerelés jellemezze, jó volna, ha nem nagyon érződne, hogy vezetékes :)
A neten fellelhető cikkek, topic alapján a Razer Basilisk V2 érdekelne, illetve a Cooler Master MM720.
Van ezekről tapasztalat, hogy valóban jó minőségűek, kényelmesek, megérik-e a "borsos" árukat?

(#82103) centrino


centrino
aktív tag

Itteni vélemények, ajánlások alapján cseréltem egy meghibásodott Logitech Mx MAster 2S-t egy Razer Deathadder V2-re. Minden tökéletes, megfelelően működik, nagyon kényelmes.

Szokni kell még, hogy "túl könnyű", és a görgőnek nincs szabadonfutó funkciója, de eddigiek alapján részemről is ajánlott vétel.

(#82104) Lavar válasza centrino (#82103) üzenetére


Lavar
aktív tag

Én is végül úgy döntöttem, hogy megtartom a v2-t, ugyan rendeltem egy gladius 2 origint, de jövőhéten visszaviszem az üzletbe elállásra, mert az oldalsó gumírozás pont azt a feladatát nem látja el, amire kitalálták, legalábbis az én kezemben iszonyat csúszos, és kb. minden emelésnél ki akar esni a kezemből, hiába tudok jól ráfogni... A talpa is elég gyatra a v2-höz képest, viszont a click és a görgő sokkal jobbnak érzem, azt sajnálom.

Nem feltétlen válasz akart lenni, csak gondoltam megosztom.

(#82105) Zamma


Zamma
őstag

Sziasztok!
Feleségemnek keresek kifejezetten arányos, kicsi, VEZETÉKES egeret.
Mivel túl sok a variáció elvesztem mint Ábel a rengetegben... HEEEELP!

Alternatívák:
ASUS MU101C [link]
Targus AMU76 [link]
HP 4QM14AA [link]
HP USB Travel (G1K28AA) [link]
Lenovo 57Y4635 [link]
Lenovo Travel Wheel 31P7410 [link]
Logitech M105 [link]
Microsoft Compact Optical Mouse 500 for Business (4HH) [link]
Microsoft Compact Optical Mouse 500 (U81) [link]

Melyiket? (De ha van egyéb más javaslat, az is jöhet) Köszi!

(#82106) Zaied válasza Zamma (#82105) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Húzd le mind a listáról, G102 és kész :D

(#82107) Zamma válasza Zaied (#82106) üzenetére


Zamma
őstag

Köszi, ez kb. 2 centivel nagyobb a többinél, túl nagy, mert pici női kézbe való kell... :U
Van egyéb javaslatod? :R

(#82108) Amerigo57 válasza Zamma (#82105) üzenetére


Amerigo57
őstag

Logitech M105 910-002940
Link:

(#82109) laci06


laci06
senior tag

Sziasztok!

Nem teljesen egyértelmű a listából, de a G703 Lightspeed ajánlott egér? A listában mintha az lenne, hogy a G403 HERO inkább, de abból nem nagyon találok már vezetéknélkülit. Vagy mit lenne érdemes vennem, ha ebben a kategóriában gondolkodok?

Köszönöm!

(#82110) Zamma válasza Amerigo57 (#82108) üzenetére


Zamma
őstag

:D Nekem is ez volt az első az egész között! Most is egy kb. ekkora Logitech tesz szolgálatot immáron 13-14 éve...
Esetleg más ötlet?
Ha nincs akkor valószínű hogy ez marad a favorit.

(#82111) Amerigo57 válasza Zamma (#82110) üzenetére


Amerigo57
őstag

Zamma.
Ez a legmegbízhatóbb kis egér , a felsoroltak közül.

(#82112) Zamma


Zamma
őstag

:R

(#82113) gorgo


gorgo
őstag

Megvan az MX Master 3. Ezzel kellett volna kezdenem, csak sajnáltam rá a pénzt... Ez marad!
A tesztekben olvasható szintet hozza, mind igaz.
Kiegészítem a saját megjegyzéseimmel: gesture gombot megnyomni lehetetlen, ha rákészülök is 3. jár sikerrel. Görgőgombot lenyomni nagyon nehéz, az a fölötti nagyon nem áll kézre. De így is megvan 4 gomb, illetve +1, mert a görgő fölöttit ha az amúgy is ritkán állítgatott DPI váltásra teszem képszerkesztéshez, pont jó.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#82114) fLeSs


fLeSs
nagyúr

Szasztok!
Szépen megkérném a topik olvasóit, hogy ha a következő egerek valamelyikével rendelkezik, akkor mérje le nekem (nekünk) az egér közepén, általában a két oldalsó gomb alatt (ahol fogjuk) az alján az egér szélességét.
- Corsair Katar Pro
- Asus ROG Strix Impact II
- Steelseries Rival 3
- Gigabyte Aorus M2
- Dream Machines DM1 S2
- MSI Clutch GM11
- AJazz i303 Pro

Előre is köszönöm! :R

ps: illetve ha tudtok fingertiphez MX300-szerű, de picit szélesebb jóféle egeret ajánlani, azt is megköszönöm. Ahogy néztem manapság minden "gamer" egér vagy túl hosszú (120 mm+), vagy túl keskeny nekem (5,7-6 cm kéne a fogásnál). Ezek tűnnek OK-nak, legalábbis kinézetre.

[ Szerkesztve ]

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#82115) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Hello ismét!

Redragon Storm? Egy profi review kellene róla... Tudom a gyártó nem éppen a nevesebbik fajta, de kit tudja ezúttal lehet csináltak valami jót is... A + felső 3 gomb és az ára miatt engem azért érdekelne.

(#82116) Atilla001


Atilla001
senior tag

Üdv!
Aki esetleg fogta használta, a 3 egér közül melyik inkább ajánlott? Feltételek nélkül csak bemondásra. Általános használat, FPS játékok, Ujjbegyes fogás - fingertip grip, csuklóból játszom (kézfej mozdul), 20cm kéz. Mostani egerem A4-tech X-710BH. bevált, jó, szeretem.
Roccat azért is mer olyan billentyűzetem van és 1 szoftvert használna ha már úgy is fentvan :) .
Köszönöm! :R
Roccat Kone Pure Ultra Gaming
Roccat Kain 100 AIMO
Logitech G403 HERO

Védd a természetet!

(#82117) kellcucc válasza Zaied (#82095) üzenetére


kellcucc
aktív tag

Sziasztok!
Mai fogdosós tapasztalatom, hátha más laikusoknak segít (kicsit hosszú lesz, elnézést): Eddig azt hittem fingertip fogásom van és az a jó... Most megnézegettem az egereket (vagy 30-at) és arra kellett rájönnöm, hogy a palm és a fingertip között vagyok valahol. Sok évig MX518-cal játszottam (cod:uo) , de a gyűrűs ujjam (oldalt tartom a mozgatás miatt, nem a középső ujj mellett) sokszor megfájdult hosszú órás gamek után, mert kényelmetlen a kialakítása jobb oldalt. Emlékeim szerint az esetek többségében inkább fingertippelve használtam, nem palmként, ezért is fájdulhatott meg az ujjam, mert az mozgatta főleg oldalra.
Sajnos Deathadder V2 nem volt kitéve, csak a mini, az viszont roppant pozitív csalódás volt, a többi 20-30 ezres egérhez képest, mérföldekkel minőségibbnek tűnt. Nagyon halk és finom kattintások(#82091Zaied igazolva), a görgője is vállalható . A V2-t nagyon szívesen megfogdostam volna, lehet azt választanám, de így nem fogom megrendelni csak azért, hogy hátha jó lesz, ha már a mini kényelmes volt alapon, de picit rövid. Az Xtrfy xg m4 rgb nagyon jó fingertip egér lehet (gamingre) - csak úgy, mint a glorious model O, de az M4 görgője nagyon határozott, erősen kell tekerni. Ha nem munkára kéne biztos kipróbálnám mindkettőt.

Végül a G403 Hero és SS Rival 310 Ergonomic egerek tetszettek a legjobban. Szempontok: könnyen lenyomható gombok, kényelem, mert napi min 8-10 órát rajta van a kezem, görgő könnyű görgetése. Az említett 2 egér azért volt kényelmesebb az összes többitől, mert a tenyeremben egy kis részen is támasztottak - ez sokat segít az egér mozgatásában is, nem csak az ujjaimat fárasztja a mozgatás, viszont nem simulnak rá teljesen az ujjaim az egérre, ezért se nem palm, se nem fingertip :D Gamingre biztos egy könnyű fingertip (alacsony profilú/ergonómiájú) egeret lőnék (Model O) a gyors mozgathatóság miatt, mert az MX518-al hiába jókat rántottam, de dög nehéz volt :K Sorry, hogy eléggé szubjektív vélemény lett, elvégre magamnak akarok választani egeret :) De hátha segít valakinek. Ahogy néztem az egérajánlót, a Rival 310 gombjai bőven még a kattanás után mennek lejjebb - a belinkelt tesztelőt ez eléggé zavarta, élőben ezt meg se néztem. Őszintén szólva én nem nyomom még Kínáig a gombot, hogyha már hallom/érzem, hogy kattintott és ezzel átment az utasítás, élőben észre se vettem, valószínű nem zavarna később. Az ajánlóban lévő Logi 403 HERO-ra az van írva, hogy vezeték nélküli - igen, pedig vezetékes...vagy legalább is a Pixelben az volt. Ahogy nézem mindkettő általatok ajánlott a felhasznált alkatrészek miatt gondolom, viszont egyetlen kérdőjel marad bennem (ugyan a tesztben azt írja, hogy ezt javították) a Rival 310-en az oldalsó szilikon tapadássegítő felület. Aprón egy eladó 1 hónapig használta és már kifényesedett. Fél év múlva mi, elkopik teljesen? :F Csak emiatt a gumírozott borítás miatt viszont inkább a G403 lenne a befutó :O :W
Szerk: érzésre a R310 gombjait egy hangyaf@sznyival könnyebb lenyomni, mint a G403-ét. Az R310 bal oldali hátsó gombját könnyebben/kényelmesebben lehet elérni, mint a logitechét :)

[ Szerkesztve ]

(#82118) Atilla001 válasza kellcucc (#82117) üzenetére


Atilla001
senior tag

mekkora kezed van? nem volt hátrány hogy a G403 HERO szimmetrikus?
Nekem Roccat Kone Pure Ultra Gaming jobban bejön, de ez csak 115mm hosszú de nem szimmetrikus. a 403 azért 124mm
thx, nekem hasznos vlolt

Védd a természetet!

(#82119) copass válasza kellcucc (#82117) üzenetére


copass
veterán

rival310: gumi fényesedés csak optikai dolog , nem kopik el. ha nem írom bele a hirdetésbe, fotó alapján nem lehet észrevenni! :D az izzadás nyáron nekem zavaró volt, ezért is cseréltem le M4-re. de nagyon jó egér munkára, pontos. én ezt a pre/post travelt nem érzem zavarónak.
M4: a görgője eddig a legjobb amit valaha használtam, halk, kellően taktilis és egyáltalán nem nehéz. munkára is használom, kényelmes.
Razer DA V2 nél nekem problémát okozott a kisújj, mivel az elején ívesen kiszélesedik.

"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

(#82120) kellcucc válasza Atilla001 (#82118) üzenetére


kellcucc
aktív tag

Kb. 18.5 cm a tenyerem kezdete és a középső ujj vége közti táv. Nincs nagy lapát kezem, de hosszú cingár ujjaim se, 180 cm magas vagyok, normál kézzel. Ha egy G403 Hero-ról beszélünk, akkor az teljesen asszimetrikus (link). Még ferde is a kialakítása, míg a Rival 310-nél a gombok ha szemből nézzük hasonlóan ívelődnek. Ezt a Roccat-ot lehet megfogtam ma, de nem hagyhatott mély nyomot bennem, mert amelyik egyáltalán nem tetszett, fel se emeltem, hogy megnézzem melyik típus. Most nem emlékszek melyik volt az a másik típus, de volt egy, ami legalább 1 cm-rel rövidebb volt a G403/R310 párostól, és mégis kényelmes volt - de a görgő és a gombok nagyon nem voltak jók.. Én ezek után full laikusként egyáltalán nem ajánlom, hogy valaki a méretet és a mm-eket bújja a neten új egér vásárlásnál. Az R310-nél ahogy néztem kényelmes fogásnál még lehetett majdnem 1 cm a gomb végéig, mégis kényelmesebb volt, mint bármelyik másik. Nekem az M4 némileg alacsony volt, túl fingertip-es, de ezt ugye egyéne válogatja. Köszi szépen a V2 észrevételt! Ha nagyon eltartja a kisujjat az egér az elég szépen meg tud fájdulni. (Ha pesti lennél, átvenném a 310-et :K )

(#82121) Atilla001 válasza kellcucc (#82120) üzenetére


Atilla001
senior tag

igazad van a 403-mal a 305-tel kevertem. :K viszont ez a SS 310 megtetszett.. ez van amikor a "fényes" dolgokra figyel csak az ember..
thx

Védd a természetet!

(#82122) nuke7 válasza kellcucc (#82117) üzenetére


nuke7
veterán

claw..? :F

https://youtube.com/user/nuke7

(#82123) ferni válasza Atilla001 (#82116) üzenetére


ferni
őstag

Roccat egeret még soha nem használtam, de inkább pozitívak róla a tapasztaltok összességében.

Amúgy nemrég jött ki új egerük, a ROCCAT Burst Pro és az olcsóbb verziója, a Roccat Burst Core.

(#82124) Zaied válasza kellcucc (#82117) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Kipróbáltam jó pár egeret, meg van is egy pár, nem vaktában szoktam beszélni :DDD
A személyes próba azért pótolhatatlan, az lenne az ideális mindig, ha kipróbálná az illeltő azokat amiket javaslunk.

(#82125) dqdb


dqdb
nagyúr

MX Masterhez hasonló méretű bálnát keresnék irodai munkára közepes méretű kézhez (18 cm) tenyeres fogáshoz, a méreten kívül a legfontosabb szempont és kötelező feature a fokozatmentes görgő (vagy könnyen fokozatmentessé operálható görgő), az MX Performance-MX Master vonal automatikus váltása a két mód között nem érdekel, kizárólag fokozatmentes módban használom az egeret. A vezeték és a minél alacsonyabb súly előny.

A mostani MX Masterben megdöglött a szenzor, a formáját és a görgőit szerettem, a súlyát és a nevetséges akkuidejét nagyon nem, így pár év után megpróbálnék ismét váltani erről a termékvonalról, hátha most sikerül (pár éve nem sikerült). Az ár másodlagos, a kényelem a fontos.

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#82126) kellcucc válasza Zaied (#82124) üzenetére


kellcucc
aktív tag

Nem is kételkedtem az ajánlásod kapcsán! Szimplán megdöbbentő volt, hogy mennyire sokkal finomabban lehetett kattintani a legtöbb egértől.

(#82127) Zaied válasza kellcucc (#82126) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Ja nem is azért mondtam, pont erre akartam kilyukadni hogy a próba a lényeg.

(#82128) jackbacsi87


jackbacsi87
senior tag

Sziasztok! Majdnem rokonnak keresek vezwték nélküli egeret.

1. Mennyi a keret? 10e
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Játékra nem lesz használva, csak böngészés, irodai használat.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Passz.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. Passz, lánynak lesz, szóval vasaló méretű nem játszik.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Vezeték nélküli legyen.

Logitech M330 SILENT PLUS ez jó lehet? Egyéb alternatíva? Esetleg 6-8e körül?

(#82129) vizoo


vizoo
csendes tag

Sziasztok,

jelenleg egy razer taipan-t használok 5+ éve. Mivel "öreg" vagyok, valami hasonlót szeretnék venni. Bal kezes vagyok, de "összevissza" gombkiosztással használom, ezért elsősorban kétkezes, szimmetrikus formájú egeret keresek. Az összefoglaló alapján a kéztartásom leginkább talán a claw-hoz áll közel. Kézméretem a megadott paraméterek alapján ~19 cm. Elsősorban játékra (kevés fps, kevés kompetitív játék, inkább singleplayer és casual mmo) és általános irodai felhasználásra van szükségem az egérre. A keret max 30k, de nincs ellenérzésem a 10k körüli egerekkel szemben sem, ha beválik... Elsősorban itthon kapható egér érdekelne (akár használt is), mert ha lehetőség van rá "megfogdosnám". 2 fontos kritérium van, amiből az egyikhez ragaszkodom. Nagyon fontos, hogy az egér jobb oldalán legyen 2 gomb (mint a taipannál) és nem lennék szomorú, ha "világítana" (az egyéb perifériák is világítanak, ezért lenne jó, ha ez is tenné... :) ).

Szerk.: Szöveg egérpadot használok.

Előre is köszi a segítséget.

[ Szerkesztve ]

(#82130) Amerigo57 válasza jackbacsi87 (#82128) üzenetére


Amerigo57
őstag

jackbacsi87
10 ezer forint alatt , nincs jobb választás , vezetéknélküli egérre ,
mint az általad kinézet Logitech M330 SILENT PLUS egér.
Itt , még elfogadható áron is van.
Link:
Ami még megfelelne a kritériumoknak , az a Logitech G305 LIGHTSPEED egér,
de ez már , 16 690 Ft , több színben is kapható.
Link:

[ Szerkesztve ]

(#82131) vizoo válasza vizoo (#82129) üzenetére


vizoo
csendes tag

Közben egy barátom beajánlott két típust, amik ugyan messze állnak árban egymástól, de első ránézésre szimpatikusnak tűntek. Az egyik a Steelseries Sensei 310 22-25k forintért, a másik a Gigabyte Aorus M4 13k körüli összegért. Ezekről esetleg vélemény?

(és természetesen az előző HSZ-ben az szövet egérpad lesz, nem szöveg... :Y )

(#82132) Amerigo57 válasza vizoo (#82131) üzenetére


Amerigo57
őstag

vizoo
Balkezes révén , az alábbi egereket nézd meg :
Steelseries Sensei 310
Steelseries Sensei Ten
Zowie ZA/FK régebbi modellek.

(#82133) Ribi válasza dqdb (#82125) üzenetére


Ribi
nagyúr

Nem akkora tepsi, de egy egyszerűbb M500?

(#82134) AndrewTdi


AndrewTdi
addikt

Sziasztok!
12 éves fiamnak szeretnék valami gamer szerű egeret vásárolni. Vezetékes, led világítással. Nembaj ha esetleg nem tul nagy az egér, korából adódóan nem fellnott méretű keze van. Fortnite és hasonló játékokkal játszik a legtöbbet.
Használtan nem szeretnék, kb 20K körül szánnék rá.
Van tippetek vagy otletetek esetleg?

Egy Glorius model O val nyomaszt, de nem tudom mennyire jó választás.

[ Szerkesztve ]

(#82135) saen válasza AndrewTdi (#82134) üzenetére


saen
veterán

Glorious Model O-, szerintem.

(#82136) AndrewTdi válasza saen (#82135) üzenetére


AndrewTdi
addikt

O is ezt mutatta, ezekszerint utána nézett a lelkem.

(#82137) adrian14


adrian14
tag

Sziasztok,
Augusztusban vettem egy Razer Basilisk X HyperSpeed egeret, amit nagyon szerettem, csak sajnos egy hónap után elkezdett laggolni, majd később folyamatosan disconnecttelt. Gariba visszaküldtem és tegnap kaptam egy üzenetet, hogy nem lehet megcsinálni. Reditten is láttam, hogy több embernek volt problémája ezzel az egérrel, így nem szeretnék újból ilyet rendelni. Viszont az ergonómiája és a sebessége nagyon tetszett. Így hasonlót keresek és lehet, hogy a vezetékessel jobban járnék, mert a wireless egerekkel mindig megszívom. Tudtok ajánlani hasonló ergonómiájú egeret és legalább 13 cm hosszúságút? Árban max 20-25ezerig mennék el.

(#82138) dqdb válasza Ribi (#82133) üzenetére


dqdb
nagyúr

Köszi, néztem azt is, csak a súlyát nem tudom hová tenni, még az MX Mastereknél is nehezebb.

Jobb híján maradok az MX Master vonalnál (a G502-n gondolkoztam még el, de nem tudnám kipróbálni), így ismét olyan egerem lesz, ami a görgőt kivéve nem jó, de legalább kényelmes (a tartalék Rival 700 ellenben jó a görgőt kivéve, csak nagyon nem kényelmes pár óra után).

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#82139) Ribi válasza dqdb (#82138) üzenetére


Ribi
nagyúr

MX master 147g, M500 100g.

(#82140) 4nick8


4nick8
őstag

Arozzi Favo vs. Xtrfy M42 vs G-Wolves Hati-s

(#82141) dqdb válasza Ribi (#82139) üzenetére


dqdb
nagyúr

Logitech szerint 144 grammos, van egy s végződés nélküli változat is, ami könnyebb?

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#82142) Ribi válasza dqdb (#82141) üzenetére


Ribi
nagyúr

Hmm, lehet benéztem?
M500-ra kerestem és szerintem másik egeret adott be.
Fura. Nem tudom miért ilyen nehéz szegény.

(#82143) Xelo


Xelo
addikt

kiváncsiságból elküldtem a rival 3 wirelessem fogyózni, sikerült is leadnia 15grammot (2db alkáli aaa elemmel 106g -> 1db lítium aaa-val 91g). holnap letesztelem egy kis lövöldében hogy érzem-e a különbséget. :F :D jól gondolom hogy azt az 1db elemet az egér bal oldalába érdemes rakni (ha az asztalon talpán állva nézzük)? a mutató-/hüvelykujj párossal ott fog rá jobban az ember.

[ Szerkesztve ]

(#82144) csurenzoo


csurenzoo
aktív tag

1. Mennyi a keret?
10K
2. Használtpiac játszik?
Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Ha a nagyon best buy csak ebayről van( pl. SS Kana-iCafe), akkor igen.
4. Mire használnád az egeret?
FPS játékokra főleg, ritkán csapkodok.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Inkább fingertip, mint claw.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19 cm.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
játékban : 400 dpi + windows böngészés 1600 dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
A bal és jobb tartósabb legyen, a szenzor ne pörögjön be a hirtelen mozdulattól (Kinzu V2-vel sokat szívtam)

Eddig Logitech G102 egerem van/volt, 3+ évet kibírt hiba nélkül. Szeptemberben javítani kellett dupla kattintás miatt, de elég hamar megint dupla kattintós lett 2-3 hónap alatt.. Úgy döntöttem újat veszek.
A következőkkel szemezgettem:
Maradok a Logitech G102-203-nál
Kingston HyperX Pulsefire Core
DreamMachines DM1 Pro S2 vagy DM5
Köszi a segítséget.

(#82145) Zaied


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

AndrewTdi
Razer Viper Mini-t nézzétek még meg, ha szimpatikus.

adrian14
Ez a hiba is gyakori ennél a modellnél, ezért szoktuk javasolni hogy inkább kerüljék el messzire. Van akinek e mellék vagy egy kis recsegés robogás, szétesés nyikorgás :DDD
Továbbra is vezeték nélkülit szeretnél?

csurenzoo
Hát most volt pár jó akció, de alapból ekkora keretből én maradnék a G102/203 vonalon a helyedbe.
Esetleg ha elküldöd a régit kipróbálhatunk benne egy másik fajta kapcsolót.

[ Szerkesztve ]

(#82146) heiladam


heiladam
csendes tag

Sziasztok!

Egér ajánlatot szeretnék kérni. Előre is köszi a segtséget!

1. Mennyi a keret?
igazából mindegy. bár nem szvesen adnék 60 ezret egy Basilisk Ultimatere
2. Használtpiac játszik?
Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
nem szeretném, de ha nagyon kell akkor igen
4. Mire használnád az egeret?
Fps, néha LoL, munkára van egy logi
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Talán claw, de mág tanulom.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
20 cm.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
játékban : 800-1600dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Nem feltétlen kell rá 100 makrózható gomb. Örülnék ha razer lenne, mert minden más az. Most egy kölcsön Naga Hex-el játszom, de rohadt kicsinek érzem. De nem ragaszkodom hozzá, ha szt mondjátok bestbuy nem razer és sokkal jobb akkor elfogadom. KÖSZI!!!

(#82147) Zaied válasza heiladam (#82146) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Razer Viper
Razer Deathadder V2

(#82148) heiladam válasza Zaied (#82147) üzenetére


heiladam
csendes tag

Egy barátomnak van DA V2-je, kipróbáltam, de valahogy nem éreztem a szerelmet pár óra játék után. Adjak neki még egy esélyt? Sokan mondják, hogy nagyon jó fps egér.

(#82149) Zaied válasza heiladam (#82148) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Ha nem jön hát nem jön, próbálj rá a Viperre(hasonlóan jó) :)

(#82150) BMS válasza Zaied (#82149) üzenetére


BMS
őstag

Razer basilisk v2-ről van valakinek tapasztalata?

"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.