Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9340) atm*RefeeZ


atm*RefeeZ
tag

Sziasztok!

110-150e pénzből szeretnék olyan belépő szintű gépet, amitől nem várom el, hogy támogassa a Live View-t, hogy vízálló legyen, hogy 12412412 Mpixel-es legyen a tökömnyi szenzorméret mellé, hogy beszéljen, netán ugasson. Szeretném, ha tudnék vele RAW-ot menteni, volna lehetőségem a későbbiekben megajándékozni egy vakuval, és esetleg még Battery Grip-et (bár tudnám, ennek mi a magyar neve) is tudnék rá biggyeszteni (lehetőleg nem Third Party-tól, hanem gyártótól). Nem bánnám, ha CMOS volna a lelke CCD helyett, de a CCD nem kizáró tényező. Nincsen különösebb márkafóbiám, úgyhogy ha észérvekkel alátámasztva valaki azt tanácsolja, hogy vegyek egy TávolbalátóKépleképező 2010-et, el fogok rajta gondolkodni.

Ha valami marhaságot írtam/kértem, javítsatok a legnagyobb nyugalommal, nem szeretnék hülyén meghalni. Ha nem voltam elég részletes, akkor megpróbálok összeszedni további olyan tulajdonságokat amikre vágyok, vagy épp nem szeretném őket a jövendőbeli masinámban látni.

Az eddig elképzelt kamerákat nem sorolnám fel, mert nem kívánnék vele senkit befolyásolni. Ha nagyon távol álltam az ajánlataitoktól, akkor legfeljebb megkérdezem, hogy amit kifundáltam magamtól, az miért kevésbé jó.

Köszöntem előre is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.