Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53751) sb válasza cidalain (#53748) üzenetére


sb
veterán

Haccázezer. :DDD :DDD

Direkt nem írtam árat, de azért a referenciaként leírt elvárásaim szerintem árulkodóak. Magyarul a telefonok árai és fénykép/videó minőségei. És az ár/érték arányuk egymáshoz képest főleg ami érdekes.

Nem millás csúcsgép kell mert se igényem se tudásom nincs hozzá.
- Csak egy jó/átlagos fényképező - ezt szerintem bármelyik, nem a legolcsóbb, leggagyibb kompakt hozza. A telefonokhoz képest is, bár a top kategória abban is hoz azért egy átalgembernek bőven jó minőséget.
- De kéne az elfogadható videózás is. Ebben viszont úgy láttam gyengék és a telefonok simán lenyomják a kompaktokat.

Szóval ha mondjuk egy top telefon 150k és ezért hoz egy jó fénykép minőséget + jobb videót. A 100k-s kompakt meg mondjuk jobb (de nem szükséges) fénykép minőséget és egy f*shomály videót akkor nem vagyok igazán előrébb. Főleg ha még vmi telefont is veszek mellé...

Ha viszont videóban legalább hozza azt a szintet és plusszt is kapok, jobb állókép minőség, stabilizátor ami telefonban ritka, stb... plussz előny, hogy külön eszköz. Akkor megérhet némi plusszt is. Ehhez mérten... tehát ha kicsivel jobb akkor bajosan ér meg 2x annyit pl.

Ja és ne gonoszkodjunk, hol akartam én 52x zoomot. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.