Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6819) Eli_Stone válasza pohár (#6818) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

Nem feltétlenül, gondolj bele az alap hardver (processzor, alaplap, memória) ugyan az maradna csak max a memóriát lehetne bővíteni, csak azt is egy gyártótól egy fajta sebességgel, a VGA is csak egy gyártótól csak nagyobb teljesítménnyel és több memóriával.
Pl egy Apple gépet/laptopot is megvehetsz 4GB rammal és 32GB rammal is vagy alap VGA-val agy éppen az aktuális csúcsmodell AMD-vel a processzortól most tekintsünk el és az OS ugyan úgy fut rajta, minden Apple program ugyan úgy fut rajta. csak mondjuk a jobb kártyával tudsz két monitort használni és mindkettőt HD-ben azaz ugye a csúcs Apple monitorok jóval a Full HD feletti felbontást tudnak vagy a videó szerkesztő fele annyi idő alatt végzi el ugyan azt a feladatot, stb...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.