Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6815) Eli_Stone


Eli_Stone
aktív tag

Ez volt már? [link] a második oldaltól kezdve a lapalján van egy link "View High-Res Gallery" és, ha ott megnézitek a karakter képeket azok tényleg High-Res képek az élek nincsenek szét pixelesedve minden ív tényleg ív. Csak azt nem értem, ha létezik ilyen minőségű textúra akkor miért nem érhető el a játékosoknak????

Olvasgattam a BSN-en egy HD-s témát és kb a 2. hozzászólástól átment PC vs. Konzol háborúba :D
A konzolosok beszólogattak, hogy a PC-sek mindig többet akarnak semmi sem elég nekik a PC-sek meg, hogy a Konzolosok elvárják, hogy a 7éves technológiájú hardverükre is legyen támogatás :D és stb...
Mindkettőben van igazság de azért a PC-sek álláspontja jobb mert pl: a 2.1-es Androidot futtató telefonomra sincs már támogatás, a Win XP támogatása is megszűnt, a 7éves autóhoz sem biztos, hogy kapsz még gyári alkatrészt, és egy 7 éves PC-n meg aztán végképp nem fut el semmilyen aktuális játék.
Mondjuk az persze nem várható el egy konzolostól, hogy vegyen PC-t mert elavult a gépe de azért a Hardver fejlesztőitől elvárható lenne, hogy azért ennél kicsit jobban kövessék a technológia fejlődését. Mert pl a tavaly összerakott PC-m már most elavult és leszarják a PC játék fejlesztők, ha olyan VGA kártyám van ami nem tud DX10-et, 10.1-et, 11-et ők akkor is újabb tech-re fognak fejleszteni. Csak egy példa anno amikor megjelent a Rainbow Six Vegas meg az első Dirt na mondom ezek kellenek, felraktam a gépemre majd jött bukta, a VGA-m shader-e régebbi volt mint ami kellett volna, na akkor kártya csere és már ment is.
Viszont vannak az idióta fejlesztők is mint pl a Maffia alkotói is, hogy egész egyszerűen leszarják az ATi kártyát használókat.
És ugye ilyenkor mutatkozik meg a konzol előnye, hogy ott nincs ilyen, hogy ATi vagy nVidia, vagy Intel meg AMD ott egységes a platform és vagy van rá játék vagy nincs de, ha van akkor mindenkinek ugyan úgy fog menni.

Szóval itt nem a felhasználóknak kéne szócsatát vívniuk, hanem a fejlesztőket kéne ösztönözni a fejlődésre. Biztos vagyok benne, hogy egy konzolos gamer is szívesen játszana egy játékot olyan minőségben mint egy PC-s HD textúrával, DX11-el max MSAA-val, stb...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.