Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49751) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Először kapod az sms-t, hogy levonva
Ha két héten belül nem terhelik rá ténylegesen, sms értesítés nélkül jóváíródik és a netbankon nem fog látszódni sem levonás, sem jóváírás.

(#49752) manokaj válasza Đusty (#49740) üzenetére


manokaj
tag

Sima fa dekor. Szerintem pepco, ahogy az asszonyt ismerem :DD

(#49753) manokaj válasza Mauzes (#49742) üzenetére


manokaj
tag

Orchideaban az alja (cserép) matt, a többi fényes. A virágcsokor így néz ki. Kis váza +homok +nagyobb váza +fa tartó. Nekem kicsit bonyolult, de azt mondták így a jó :K

(#49754) Mauzes válasza tocsek18 (#49750) üzenetére


Mauzes
őstag

Pending charge, azaz nem történik kifizetés, de az egyenleg "levonódik" (nem elérhető) egészen addig, amíg a Lego fel nem oldja és a bank ezt végrehajtja.

(#49755) Mauzes válasza Throme (#49737) üzenetére


Mauzes
őstag

Remélem nem sértődik meg senki (a készítő sem). De az építsd fel csatornának mi értelme van? Egyszerűen nem látom a hozzáadott értékét, mert semmi érdekeset vagy különlegeset nem mond semelyik szettről. Annyi az össze mondanivaló, hogy ez milyen jó szett és kész. Bármelyik ismertebb külföldi generális csatorna sokkal élvezetesebben mutat be bármit, emellett pedig vannak a tematikusak, amelyek mélyebbre mennek.
Talán azt tudom elképzeni, hogy páran szeretnek magyar nyelvű szöveget hallgatni, de ezen kívül nagyon hiányzik belőle a koncepció (mondanivalóban, stílusban vagy bármiben).

(#49756) Tony21 válasza sb (#49747) üzenetére


Tony21
tag

Ááááá, dehogy, az Orchideában pl. nem is ideális hozzá az alkatrészlista ... :DDD

(#49757) Tony21 válasza Mauzes (#49755) üzenetére


Tony21
tag

Egyszer akartam megnézni valamit, 3 percig bírtam. Külföldiek, vagy Balázs ...

(#49758) Mauzes


Mauzes
őstag

Talán nem reprezentatív a fórum közössége, de közvéleménykutatás: ha ti használt szettet vesztek/vennétek újraépítésre, annak örülnétek jobban, ha
A) a matricák nem lennének felragasztva, és ezért ti dönthettek arról, hogy legyen-e, és ha igen, akkor legalább ti kapjátok meg a gyári sheet-et és tutira nem rontotta el más előttetek, vagy
B) jobb lenne, ha egy szépen felmatricázott verziót vennétek és legalább nem kell foglalkozni a sokak által nem kedvelt matricázással?

Van egy szettem (42125), építés után eladásra szánom, és gondolkodom, hogy mi legyen a matricákkal.

(#49759) szombatitomi válasza Mauzes (#49758) üzenetére


szombatitomi
aktív tag

Nekem egyértelműen az első, határozottan előnyben részesítem azt, ha nincsenek felragasztva. Nem azért, mert szeretek matricázni, vagy a döntési lehetőség miatt, inkább csak az, hogy akkor biztosan nem rontotta el más/szívta ki a nap a kiállított modellen.

De miután párszáz forintért lehet a nem túl régi és ritka szettekhez matricaívet kapni bricklinken, felmatricázva is megvenném, ha jó az ár.

(#49760) balint82 válasza Mauzes (#49758) üzenetére


balint82
senior tag

Határozottan A válasz, minden más esetben meg.

:DD

Google Pixel 4a

(#49761) Mozaart válasza Mauzes (#49755) üzenetére


Mozaart
aktív tag

Csak spekulalok:

A lego store adja neki a keszleteket reviewra. Ha jol tudom. Bar a videoban nem emeli ki hogy honnan van. Ha jol tudom. Mert en se tudom vegignezni. Mintha mindent megvenne.

De a Lego Store facebook oldala rendszeresen osztja a videoit. Szoval inkabb marketing celja lehet a csatornanak. Ha mondhatok ilyet.

En is ugy latom 0 hozza adott ertek. De a duma megvan a 0-rol. Egyebkent szimpinek tunik a srac. De mint csatorna nincs erteke.

[ Szerkesztve ]

AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

(#49762) balint82 válasza Mozaart (#49761) üzenetére


balint82
senior tag

Majdnem 40e feliratkozó, szerintem már ez megéri a Legonak vagy aki szponzorálja.
Nekem nincs vele problémám, sőt elismerem a munkáját,mert ennyi feliratkozó nem terem csak úgy.

Google Pixel 4a

(#49763) Mozaart válasza balint82 (#49762) üzenetére


Mozaart
aktív tag

Kozben en is utana mentem. Keszult vele egy interju [link] :

"Lego honlapján lehet jelentkezni, ahol többféle nagyköveti szerep van, én úgynevezett Recognized Local Fan Media vagyok, online tevékenységet folytatok (heti 3-5 videó kerül fel a csatornára), 2019 óta képviselem így a Lego-t Magyarországon, de még ezelőtt megkeresett a Lego Store Budapest is, ők is biztosítanak készleteket a csatornának."

[ Szerkesztve ]

AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

(#49764) maross válasza Mozaart (#49761) üzenetére


maross
veterán

Minden videojaban elmondja, hogy "a keszletet a lego store budapest biztositotta, de a velemenyemet mint tudjatok, nem fogja befolyasolni". Egyebkent en birom a sracot. Nem varok semmi mast a videoitol, csak normalis minosegben mutassak be a keszletet, es ezt meg is teszi. Gyerkoc is ezt szereti, elegedett konzumerek vagyunk :D. Ja es kibirom, ha nem tudom meg, hogy az egyik pici elem ebben a specko szinben még csak két szettben szerepelt eddig. Ha epp az erdekel, vagy hogyan muzsikalnak a hengerek kiszedve a jarmubol, akkor megnezem Balazs videojat :). Mindkettojuk videoiban van munka boven, respect nekik.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#49765) HUN_Sector válasza maross (#49764) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

De ő nem a hanyatló usánkában lakik?

(#49766) xcvbxcvb válasza HUN_Sector (#49765) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Ott is van posta, gondolom. :)

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#49767) Throme válasza kbalage2 (#49736) üzenetére


Throme
veterán

... part II
Ez is jó lett, jól felhívtad a figyelmet a macerás ajtónyitásra és a korábbi szettekkel való különbségekre!

Nem értem, hogy ez apró geg, vagy kis poén, hogy kapunk utazótáskát a verdákhoz, miért került ki a ferráriból?!

Ajtónyitás tényleg vicc.
Sokan kritizálták a siánt a hézagossága végett, ezen szépen javítottak a ferrárin, cserében viszont új kritizálni valót kreáltak.

Nekem továbbra is tetszik az új verda. Ezt leszámítva tényleg nincs érdemleges fejlődés.
Azért ezt végig gondolva, muszáj világmegváltó változtatásokra?
Pl nekem a sián egy olyan szett volt, hogy egyik kedvenc márkám építették meg, ráadásul azt, ami magán viseli egy másik - márkán belüli - csodálatos verda (countach) stílusjegyeit.
(Az egyéni preferencia, hogy szerettem volna megtapasztalni egy ekkora szett megvásárlását - igen ez is élmény volt - és megépítését).
Szóval pont nem érdekelt, hogy sem az utazótáska, sem a váltó, sem az egyéb általános funkciók nem jelentettek előrelépést. Oké az ajtó mechanika igen (és az is, hogy nem kellett egy ki..tt külön kulcs a hátsó szárny működtetéséhez... ez mekkora faxság a bugattinál).

Nem hiszem, hogy a következő 1:8 Technics verdánál lesz marginális újítás.
Aki gyűjti ezeket, annak tuti vétel a következő is.
Aki alkalmanként vesz ilyen szettet, annak meg a kedvenc verdája megjelenése fogja feledtetni a - másoknak - unalomig ismételt funkciókat.
Ahogy írtam korábban egy countach 1:8 megjelenés esetében ku..a nagy gondban lennék :BPedig az se kapott volna semmi újat.

szvsz

(#49768) maross válasza HUN_Sector (#49765) üzenetére


maross
veterán

De, lego store bp fizet mindent, cumot is, postat is, vamot is. Amcsibol magyar vidijo, Magyarhonbol angol vidijo, hová tart a vilag :)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#49769) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

Nekiálltam összerakni a City tehervonatot. Merőben más egy city építése mint egy komolyabb szetté. Már el is felejtettem, hogy itt sok kis füzetből áll az építési útmutató, külön minden járműnek stb. Egyébként a régebbi city készletekhez hasonlítva itt nekem is feltűnik a korábban általatok említett műanyagbeli minőség romlás, könnyebbnek, vékonyabbnak, gagyibb hatásúnak, gyengébbnek tűnnek az elemek. Tapintásra, kinézetre, talán még súlyra is más érzetet adnak mint a régebbi elemek. Kiváncsi leszek milyen lesz a végeredmény, a családban még soha senkinek nem volt vonatos szettje, de még élőben sem láttam senkinél, így várom a végeredményt.

(#49770) manokaj


manokaj
tag

Szerintem mindkét magyar videósban mindenki megtalálja magának ami érdekli. Mivel sokunk nem csak kocsikat+technic készletet gyűjt, megnezi Zoli videóit is, aztán eldönti kell e neki az adott készlet. Ha meg kicsit összetettebb +hasonlítgató vidi kell akkor megnézi csoportagunk videóját. Szerintem mindketten jól csinálják, és respect a sok meloert amit beleraknak.

(#49771) wolfcsibe84 válasza xcvbxcvb (#49746) üzenetére


wolfcsibe84
csendes tag

Nekem most írták jóvá a levont összegeket. OTP

(#49772) csigay2k


csigay2k
csendes tag

Akinek van összerakott orchidea-ja, megtenné, hogy ráteszi a konyhamérlegre, hány gramm? Tudom fura kérdés, de külföldre postáznám tesómnak, és érdekelne a nettó súly. Köszönöm előre is!

(#49773) Napfénysüti válasza RapaNui1 (#49769) üzenetére

Ja a minőségben sajnos én is csalódtam újra. Megint találtam elrepedt minifigura torzót illetve van egy készlete amiben ugyanabból az eelmből 6 db (!!) is elrepedt. :(
Még ha valami olcsó játékról lenne szó nem is érdekelne de a Lego minden csak nem olcsó, és pár hónapos készleteknél vannak ilyen gondok nem pedig 10-20 éveseknél...

Més que un club!

(#49774) timar88 válasza csigay2k (#49772) üzenetére


timar88
tag

Én ha mérni kell valamit és nincs meg, akkor bricklinken nézem meg mennyi a súlya. Itt dobozzal, instrukcióval együtt van feltüntetve. Pl a kérdezett szett:

Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email

(#49775) manokaj válasza csigay2k (#49772) üzenetére


manokaj
tag

Öntözés előtt :DD:DD:DD

(#49776) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

Én szívesen nézem az építsd fel videókat. Nem.nagyon tudok angolul, így nekem kifejezetten öröm, hogy nemcsak angol videókat találok a neten. Persze az angol nyelvű videók több emberhez eljutnak de nem sokat érek vele ha nem értem. Szégyen vagy sem, eladni nem tudnának azért, de egy komplex angol nyelvű videó nekem magas, így bárki bármit mond én kifejezetten örülök építsd fel videóinak. Lehet nem sok szakmaiság van bennük de én pont azért nézem meg amiért csinálja őket, érdekel a végeredmény és sokszor segít a döntésemben hogy érdemes-e az adott szettet megvenni. Én tisztelem kbalage munkásságát is és mindenkiét aki veszi a fáradtságot hogy nekünk tartalmakat gyártson, de őszintén szólva szívesebben nézem építsd fel videóit mert azt legalább értem, és ezzel senkit nem megbántani szeretnék.

(#49777) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Na, már vaskos, 15ft-os hasznunk van azon, hogy csak 380-as árfolyamra van belőve a lego listaára :)

[ Szerkesztve ]

(#49778) kbalage2 válasza maross (#49768) üzenetére


kbalage2
aktív tag

Felmerült már hogy helyet kéne cserélni :D

Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

(#49779) sb válasza maross (#49764) üzenetére


sb
veterán

Ahogy láttam több helyről kap és venni is szokott. Mi is csak ámulunk amúgy ezen a szinten, hogy ennyit hogy lehet összeépíteni. :D

Véleményben is ide csatlakoznék be. Amikor először néztük nekem sem jött be, stílusra de még akár helyes magyar fogalmazást tekintve sem. Szerintem le is húztam itt. Aztán pár videó után nekem is hasonló véleményem született: más a célközönség, ez casual usereknek van.
Nincs szakmai/technikai mélység, más extra sem, aki erre vágyik annak nem való. Viszont teljesen vagy félig fogalmatlanul Lego tartalmat nézni, arra tökéletes. Én pl. hogy nem követtem szorosan a megjelenéseket és a régi szettekkel sem vagyok tisztában pl. hír szinten egy csomó újat mondott. A szett bemutató meg a fenti sávban megy, laikusként az sem rossz. Mellé pedig van egy laza és elég egyedi stílus. A magyar nyelv is nyilván erősít, nálunk is nehéz angol Racingbrick videót szinkrontolmácsolni a gyereknek. :D
Ha már valamennyire ismert a szett/téma/history akkor kezd átfordulni oda ahol azt érzem nincs tartalmi rész.

Ahol meg minőségi tartalom, mélység van oda azért kell "előképzettség". Laikusként szerintem azok a videók nehezen befogadhatóak. Egy másik szinten meg persze mi erre vágyunk, mert ez ad új infót.

Néha én is le vagyok maradva, Balázs bemutat 1-2 új PU sw-t vagy ilyesmit. A gyerek bár nem érti de bólogat mellettem a videóra, hogy miről van szó, hogyan működik az app-ban, stb... én életemben nem láttam még. :D :D

(#49780) sb válasza Tony21 (#49756) üzenetére


sb
veterán

Nulla pont!
Egy Duplo elemet se látom a képen... :DDD

@hami85
Nálam még egyik összeget sem vezették vissza, mind zárolva van még. (Curve + Revolut kártya)

A rendeléseimnél amúgy fura módon van ami "Utánrendelve" és van ami "Új készletre vár". Nem hinném, hogy van jelentősége, de fura ugyanannál a körnél kétfélét látni.

@Mauzes
Matrica ügyben szerintem itt (és amúgy is) sok legós és/vagy gyűjtő maximalista. Ők szerintem alapból jobban szeretik saját maguk intézni ezt.
De ha nem ebből indulok ki akkor is jobb ha van választási lehetőség. Ha akarja ugyanúgy felmatricázhatja az illető mintha eleve így szerette volna megkapni.
Hátrányban nem lesz, max ha nem szeret matricázni. De akkor meg ne tegye fel és kész. :D

(#49781) csigay2k válasza timar88 (#49774) üzenetére


csigay2k
csendes tag

Igen, köszi, ezt tudtam, csak gondoltam doboz nélkül küldöm ki, ha belefér a 2 kiló alá a többi mellé. Ha meg nem, akkor nem bontom ki potyeszra.

(#49782) csigay2k válasza manokaj (#49775) üzenetére


csigay2k
csendes tag

Köszi!

(#49783) Lajti


Lajti
tag

Kaptam ímélt legóéktól, hogyaszongya:

Ez meg mi a tököm?
Ja, az observatory rosszul volt kiírva, aztán 80 a fizetésnél, otp szerint is kevesebbet vontak le (amúgy ma megjött nekem is vissza), most meg ez. Ha egyszer a végén egy kedvezményesebb árért adják, az legyen szépen az ő saruk, ne a vásárlót sz*passák. Tudtommal eu/magyar törvény alapján nem is lehet csak úgy változtatni ha elrontották sem, kivéve "aránytalan elárazásnál". Mondjuk ez itt necces, talán védhető, de na.

(#49784) Mauzes válasza Lajti (#49783) üzenetére


Mauzes
őstag

Gondolom ászf-ben benne van, hogy webshopon hibásan feltüntetett árakat utólag javíthatnak. Ebben az esetben amúgy sem jogos szerintem semmilyen panasz, mindenki tudta előre, mennyiért tervezték adni a szettet, és az is lesz végül. Illetve nyilván olyan sem játszana, hogy a kezdeti rendelőknek alacsonyabb áron adják, mint a későbbieknek (az árat javították a folyamat közben bizonyos régiókban [vagy az összesben, nem tudom]).

(#49785) Đusty válasza Mauzes (#49755) üzenetére


Đusty
addikt

Szerintem meg nagyon jó, sőt a legjobb mivel magyarul van. Nem is ismerek mást. És nekem nagyon bejön, hogy úgy mondja ahogy jön nincs megkomponálva pedig megtehetné összevághatná, hogy profinak tűnjön de nem. És nekem pont elég amennyit be szokott mutatni se több se kevesebb mint amit igénylek. Van benne meló bőven és elég sok szett, nekem ő keltette fel az érdeklődésem remélem sokáig folytatja.

(#49786) Tony21 válasza sb (#49780) üzenetére


Tony21
tag

Az nem volt az orchideában :P
Volt egy szabad fél órám melóhelyen, studio-ban dobtam össze, de jobban szeretem kézben fogni az elemeket. Úgy sokkal jobb dolgokat lehet építeni, nekem legalábbis könnyebb ... mondjuk itt rendesen bekorlátoz az alkatrészkészlet milyensége. Papagájvirág sem egyszerű eset, hiába több alkatrész. De brahiból azt is megcsinálom majd :DDD
Próbáljatok helikoptert csinálni bármilyen készletből, néha fejvakarós! :)

(#49787) Throme


Throme
veterán

"jutuber" témában...
Én is nézem mindkettőt, csak az auto-motor téma jobban érdekel, mint a star wars, de mondjuk botanica bemutatót inkább csak egyikük készít....

Ami nekem érdekes a két Lego-s előadásában, hogy
van egy magyar, Magyarországon, angolul beszél
Van egy másik magyar, usa-ban, magyarul beszél
:))
Összekeveredtek a dolgok :)

#49776RapaNui1
Ha kicsit érted az angolt, akkor kapcsold be a feliratozást. Én ezt szoktam, hogy amit nem értek, akkor még mindig leírva beugrik a szó.
Másrészt, ha megnézel 4-5 bemutatót, akkor a nyelvezet, használt szavak ismerősek lesznek.

(#49788) Mozaart válasza Napfénysüti (#49773) üzenetére


Mozaart
aktív tag

#49769 RapaNui1 említetted a vonat szett megvásárlását. Amiért grat! :) Én nem sokat játszom velük még, de ez nálam inkább gyerekkori kompenzáció, hogy gyerekként nem is álmodhattam róluk. +gyereknek írtó jó lesz. A szett számát esetleg elárulod? :) Esetleg egy 60198? Én még a régi 9 voltos tehervonatot akarom 4565 megkapparintani legalább, aztán egy időre pihentettem a vonat vonalat.. :) Huh, jól felment az áruk és írtó kevés maradt belőle bl-n.. lehet egy régebbi tehervonattal kell majd beérnem.. :) 4564

De amiért írok, RapaNui1 nálad Cityben veszel észre romlást. Te sok sw készletet építesz ott nem tapasztalsz? Például a most össze rakott 75342-ben?

#49773 Napfénysüti

Te milyen témából mondod a romlást? Nekem egyelőre olyan mintha bizonyos témában gyengítenének. Vagy csak spekulálok. :) Aminek örülnék, mert nem akarok féléves repedt torsojú sw figeket látni a vitrinemben. :D

[ Szerkesztve ]

AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

(#49789) Napfénysüti válasza Mozaart (#49788) üzenetére

Igen a 60198 lesz.
Nekem sok Legóm volt gyerekkoromban de kis készletek, így nekemis jó hogy felnőttként pár ilyet megengedhetek magamnak.

Minőségromlást leginkább a City jellegű készleteknél látok. Nekem főleg Technic van még de ott ritkábban találkozom sérült elemmel.
Viszont a Citynél feltűnően sok ilyenem van, ami már kezd aggasztani.

Més que un club!

(#49790) edgR


edgR
őstag

Megint akciós a Tumbler román barátainknál, aki esetleg legutóbb lemaradt volna róla.

Pro tip: kettesével rendeljétek, úgy a gyári dobozban szállítják ;) Az én példányaim is karcmentesen érkeztek.

(#49791) JRussel válasza edgR (#49790) üzenetére


JRussel
újonc

már nem akciós

(#49792) Mauzes válasza Napfénysüti (#49789) üzenetére


Mauzes
őstag

Ez azért lenne fura, mert a Lego nem termékvonalanként gyárt alkatrészt, hanem alkatrészenként, amik utána számos különféle termékvonal készleteibe bekerülnek.

(#49793) beamen válasza JRussel (#49791) üzenetére


beamen
tag

Üzletbe még lehet foglalni 55ért.

(#49794) JRussel válasza beamen (#49793) üzenetére


JRussel
újonc

Azt hogyan lehet?
Nálam a DSZ SHOP szállítja és nincs üzleti átvételi lehetőség
Akciós termékek közül is kivették.

[ Szerkesztve ]

(#49795) RapaNui1 válasza Mozaart (#49788) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Érdwkes, hogy eddig pl a 75342 ben sem tűnt fel a minőségi változás, sőt azt kell mondjam kifejezetten jól sikerült darabról van szó, mind a színek, mind a minőség, mind a minifigurak területén. Az említett City készlet esetében az első csomagnál a targoncánál tűnt fel hogy néhány elem tapintásra, súlyra és minőségre kinézete alapján nem olyan mint a régebbi szettek esetében, illetve a minifigurak anyaga mintha vékonyabb keményebb műanyag lenne ami azt az érzetet kelti hogy hamarabb törhet repedhet el ha nem kellőképpen vigyaz rá az ember, de végül is nem volt vele probléma. Érdekes hogy a második zacskó esetében amiből a bank autót kellett építeni már nem tapasztaltam ilyen problémát, illetve eddig csak ezen készlet esetében volt számomra feltűnő a változás. Ettől függetlenül nagyon jó kis szett lesz rengeteg kiegészítővel.

(#49796) beamen válasza JRussel (#49794) üzenetére


beamen
tag

Az egyéb ajánlatokat nézd meg.

(#49797) RapaNui1 válasza RapaNui1 (#49795) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Egyébként 1226 db os a készlet. 12db számozott zacskót illetve 3 vagy 4 db számozatlan tartalmaz a sínekkel és egyéb nagyobb elemekkel együtt. Ha már lesz valami formája teszek fel képeket is.

(#49798) JRussel válasza beamen (#49796) üzenetére


JRussel
újonc

sikerült, köszönöm

Előfordulhat, hogy visszavitt darab és nem hiánytalan vagy nem új?

[ Szerkesztve ]

(#49799) LÁZ válasza edgR (#49790) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

egy shuttle-nek jobban örültem volna ;]

@JRussel: ezek mind újak, bontatlanok, legalábbis a közepesen informált ügyfélszolgálatos gyerek ezt mondta pár napja nekem.

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#49800) hami85 válasza edgR (#49790) üzenetére


hami85
tag

Orchideát rendeltem, kettőt :D berakták egy sima nejlon zacskóba azt csókolom, bár nálam mindegy volt a doboz mert összeraktam.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.