Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8251) fero02 válasza Eagl3 (#8250) üzenetére


fero02
veterán

Ez biztos vmi okos felmérésből derül ki. :U Nem tudok vele egyet érteni. Még ha valóban többször van mozgatva egy panel kutya (ez is vajon mit takarhat :F ), akkor sem hiszem, h jobb életet élhet, mint egy kertes házban élő kutya (most az egyéb dolgoktól tekintsünk el). A szabadban élő kutya akkor ás, amikor akar, akkor szarik és pisil és oda ahova ő akar (vagy tanították), ha lát egy macskát megkergeti, este a sünit megugatja, ott fetreng ahol akar stb stb...egy panel kutyának mikor lesz ilyen élete?

(#8252) Lauda válasza Nkboy (#8249) üzenetére


Lauda
félisten

Teljesen mindegy hanyszor viszed le, egy Nemet Juhasz nem panelba valo, ahogy Rottweiler es a Dobermann se. :) Elgondolkodtatok mi lesz ha megno? Mekkora teher lesz egy akkora kutya a panelban? Mi lesz majd esoben, latyakban, hogy fog kinezni a lepcsohaz a lakas?

(#8250) Eagl3 Pontosan tudom, hogy el kell vinni setalni, futtatni az udvarban tartott kutyat is, nem is irtam az ellenkezojet sosem es ezert viszem en is minden nap. De ne tudd meg amellett mennyit futkozik az udvarban, egy lakasban ezt hogy fogja abszolvalni? :)

[ Szerkesztve ]

(#8253) Eagl3 válasza fero02 (#8251) üzenetére


Eagl3
veterán

Nézd már meg, hogy mekkora tér van a képeken... a te kutyád hol szokott szaladgálni és sok másik kutyával játszani, ismerkedni azon kívül hogy a kerítésen keresztül vicsorog a többi kutyára? Ha netalán te néha elviszed akkor bocs a sarkításért, de az esetek többségére ez nem igaz.
Nem felmérés hanem saját tapasztalat, nekem volt és van is kutyám kertes házban ill. panelban.

(#8254) bnss


bnss
veterán

Rég jártam erre, örülök, hogy a kutyák/kutyusok és gazdáik is jól vannak. Ezúton szeretnék Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni a kutyásoknak is! :K

[ Szerkesztve ]

"Ép hardverben ép szoftver..."

(#8255) fero02 válasza Eagl3 (#8253) üzenetére


fero02
veterán

Hiába nagy a tér, ha egy nap 3-4-5X lehet ott és akkor is csak bizonyos idegig. Ellenben itt az enyémnek még ha csak 50-100nm^2 is a rendelkezésre álló terület, de az akkor is 0/24-ben az övé. Szoktunk vele járni sétálni (sajnos nem annyit amennyit szeretnék, de ez már csak így van sajna), egyre több időt töltünk a belvárosban a sok ember és autók között. Ugyanígy el szoktunk járni komázni más kutyákkal is (a múltkor pont Te adtál választ, h street kutyája miért akarta megbuzulni az enyémet), amíg ő is úgy viselkedik a más kutyákkal szemben, és ez a lentebb látott kutyával sem lesz másképpen. Lehet 3 hónap múlva nem tűr meg maga mellett egy kutyát sem, ne adj isten az emberek felé sem lesz bizalommal és menne beléjük. Akkor viszont gyönyörű lesz, mert azt a kevés időt is amit a szabadban tölthet pórázon fogja tölteni...

(#8256) lacos001 válasza fero02 (#8255) üzenetére


lacos001
senior tag

Lehet olvasni ezt is és az angol nyelvű saját oldalát is.Jobban megéri,mint itt okositani egymást. :K

(#8257) Eagl3 Reméljük nem lesz csőd,mert akkor ki tudja mi lesz/lenne a kutyussal.

[ Szerkesztve ]

(#8257) Eagl3 válasza fero02 (#8255) üzenetére


Eagl3
veterán

Ezért kell minél előbb szocializálni mert ha bekövetkezik amit írtál, onnantól fogva valóban szenvedés lesz a panel a kutyának.
Hozzáteszem, lehet elfogult vagyok kicsit a témában mert nálunk a kertes házban is benti kutya volt az akkori boxerünk, tény, hogy egyszerűbb volt kinyitnom az ajtót mint lemenni vele, viszont közel sem haverkodott annyit mint az Igor itt a városban.
Azt aláírom, hogy a juhászok nem panelkutyák, sőt... de azért az, hogy szenvedés lenne neki ha megfelelően gondozzák az erős túlzás.
Kezdő kutyásnak mondjuk kemény feladat és nem lepődnék meg ha csődöt mondana egy ilyen személy.

(#8258) fero02 válasza Eagl3 (#8257) üzenetére


fero02
veterán

1 szónak is 100 a vége, sztem kutya sem panelba, sem lakásba nem való. Az még elmegy, ha néha néha bent van a lakásba, de hogy az egész életét falak között élje le, az sztem nem helyénvaló. Ugyanezt gondolom a láncra vert és a kennelbe zárt kutyákról is. Néha kellhet, indokolt lehet, de hosszútávon semmiképp.

lacos001: az, h ki ki elmondja a véleményét az nem okítás. Könyv páromnak megvan, majd egyszer eljutok oda is, h elkérem tőle és elolvasom, addig viszont nézem tovább a tv-ben a sorozatát. ;)

[ Szerkesztve ]

(#8259) lacos001 válasza fero02 (#8258) üzenetére


lacos001
senior tag

Legjobb műsor,amit valaha láttam/nézek a tvben,és pláne kutyás. :)
Könyv itt is van,de inkább nézem,és minden bejön,működik,amit cézár mond/mutat/csinál.
A mi francia bulldogunkkal is,a szomszéd boxerral is,a másik stafival is,szóval remek műsor.

Nem beszólásképpen irtam azt amit, ( bár arra utal :D ) csak azthittem kezdetét veszi majd vmiféle vita,de látom és remélem,hogy nem. :))

(#8260) fero02 válasza lacos001 (#8259) üzenetére


fero02
veterán

Én speciel leginkább lusta vagyok könyvet olvasni. Bármennyire is érdekel, bealszok. :DDD Aztán a felére nem emlékszem. Így olvasni nincs értelme. Viszont a vizuális dolgokkal mindig is jóban voltam. :K

[ Szerkesztve ]

(#8261) Eagl3 válasza fero02 (#8258) üzenetére


Eagl3
veterán

Azért ezzel így nem egészen értek egyet... kutyafajták között óriási különbség van, ezt nem kell ecsetelnünk. De hogy ne extrém példát hozzak fel mint egy palotapincsi és farkasölő összehasonlítása, így inkább a te és az én kutyámat hozom fel példának.
Egy német juhász nagy, dús, erős, meleg szőrzettel rendelkezik, több rétegben, így sokkal jobban ellenáll a szélsőséges időjárásnak mint egy boxer, aminek igen rövid szőrzete van és nincs aljszőrzete sem. A fizikai tulajdonságok mellett ott vannak a mentális tulajdonságok, ami megint csak nagyon fontos abból a szempontból, hogy hol és mi módon tartjuk a kutyát.
A német juhász jól elvan kint, van egy háza, gazdi bent várja, gyakran kimegy megszeretgeti stb. ezzel szemben egy boxer sokkal "lelkisebb", ragaszkodóbb (ezt nem a saját fajtám fényezésére írom mert ez ugyan úgy hátrány mint előny). Persze szoktatás kérdése is, de a fajtajellem egyáltalán nem elhanyagolható. Egy magára hagyott boxer szinte biztos, hogy nem éli túl az erdőben, egy farkaskutya sokkal jobb esélyekkel indul véleményem szerint.
plusz ott vannak a különböző betegségekre, vírusokra való hajlamok is.

(#8262) fero02 válasza Eagl3 (#8261) üzenetére


fero02
veterán

Na jó, ez már tényleg erősen sarkítás.

A téma a panel és sétáltatás vs kertes ház és saját udvar volt.

Mo.-n vagyunk, itt az éghajlat sem olyan szélsőséges, h ilyen dolgokat számításba kelljen venni. Egy juhász is érezheti magát jól egy fűtött szobában, konyhában, előszobában télen, mint egy boxer, de ha akármelyiknek van egy háza és benne egy pokróc vagy vmi, akkor egyiknek sem lesz baja; viszont nyáron mindkettőnek kínszenvedés egy panel, ez tuti. Azt sem gondolom igaznak, h egy német juhász ne lehessen annyira ragaszkodó, lelkizős ebusz, mint egy boxer. És egy tutyimutyi juhász is elképzelhető, mint ahogyan egy talpraesett boxer. A betegségeket tekintve pedig, minden fajtának meg van a maga keresztje sajnos.

(#8263) Eagl3 válasza fero02 (#8262) üzenetére


Eagl3
veterán

Te jöttél azzal, hogy szerinted kutya nem való a lakásba...
Itt egy kis olvasni való: Boxer de mivel lent kifejtetted, hogy nem szeretsz olvasni, kiemeltem azt a bekezdést ami témába vág:

"Mint ahogy korábban elhangzott, a boxer nyílt, barátságos kutya. Idegen emberekkel szemben nem bizalmatlan, az agresszivitás, harapósság távol áll tőle. Számára a legfontosabb, hogy kellő közelségben legyen szeretett gazdájához. Ezért valamint rövid szőrzete miatt nemcsak alkalmas a lakásban való tartásra, hanem kifejezetten igényli is azt. A rövidszőrű kutyákról általában úgy tartják, hogy inkább lakásba valók. Nos ez részben igaz, de nem feltétlenül abban a formában, ahogy a legtöbben képzelik. A rövid szőrzet is vedlik, ráadásul, ha a boxer apró, kemény szőrszálai egyszer beveszik magukat a szőnyeg, nadrág, vagy zokni szöveteibe, akkor a legagyafúrtabb eltávolítási kísérletnek is álnokul ellenállnak. A lakásban való tartás tehát leginkább a kutya érdekeit szolgálja. Ezáltal boxerünk folyton az események középpontjában lehet, másrészt pedig nem kell kilátástalan és eleve vereségre ítélt harcot folytatnia a hideggel szemben. Ha megbékélünk a szőráradattal, a boxer nemigen okoz gondot a négy fal között, mivel nem ugatós és alkalmazkodó fajta. Nyugodtan elmatat a bezártságban, ha napi mozgás- és szeretetadagját megkapja. Ha valaki mégis kertben akarja tartani boxerét, akkor feltétlenül gondoskodjon a megfelelően hőszigetelt, esetleg fűthető kutyaházról."

[link] és az ebből idevágó rész: "Helyigény. Meggyőződésem, hogy a német juhászkutyának egy kétszobás lakásban szebb élete van, ha naponta négyszer, ötször kiviszik, s több órát foglalkoznak vele, mintha egy családi ház tágas udvarában élne és nem, vagy keveset foglalkoznak vele.A kennelben tartást is rossznak tartom. Csak akkor és addig legyen bent a kutyánk,amikor és ameddig elkerülhetetlen."

Innentől kezdve azt hiszem nincs miről beszélni...

(#8264) fero02 válasza Eagl3 (#8263) üzenetére


fero02
veterán

Így van, én jöttem azzal és tartom is magam hozzá.

Gusztustalannak és igénytelennek tartom azt b@szki, h elmész egy lakásba, leülsz vholva ahol ugye előtte egy kutya döglött és teli lesz a nadrágod, a zoknid és ezáltal szinte mindened a dög szőrével. Erről persze nem a kutya tehet, ezzel tisztában vagyok. Ja és mindezt csak úgy zárójelben. :K

Ami viszont a boxer jellemzését illeti, az simán rá lehet fogni a juhászéra is. Úgy veszem észre, h amit Te olvasol vhol, azt szinte Szent írásnak veszed és nem lehet, vagy nagyon nehéz meggyőzni az ellenkezőjéről. Na mind1, nincs is ezzel gond, de a lényeg, h a kutyával foglalkozni kell.

(#8265) Eagl3 válasza fero02 (#8264) üzenetére


Eagl3
veterán

Lol... reménytelen vagy. :DDD

"Gusztustalannak és igénytelennek tartom azt b@szki, h elmész egy lakásba, leülsz vholva ahol ugye előtte egy kutya döglött és teli lesz a nadrágod, a zoknid és ezáltal szinte mindened a dög szőrével. Erről persze nem a kutya tehet, ezzel tisztában vagyok. Ja és mindezt csak úgy zárójelben."

Ilyet egy kutyás topicban leírni... jó, hogy nem hányod el magad ha hozzáérsz a kutyádhoz. ;]

"Ami viszont a boxer jellemzését illeti, az simán rá lehet fogni a juhászéra is."
Erre nem tudok mit mondani, látszik, hogy nem vagy otthon a fajtákkal.

"Úgy veszem észre, h amit Te olvasol vhol, azt szinte Szent írásnak veszed és nem lehet, vagy nagyon nehéz meggyőzni az ellenkezőjéről. Na mind1, nincs is ezzel gond, de a lényeg, h a kutyával foglalkozni kell."

Erre mondhatnám, hogy én legalább olvasok... hirtelen előkerestem neked pár cikkből az idevágó részt (amiről én eddig is tisztában voltam veled ellentétben). Elhiheted, hogy nem most olvasok róla először, ezt a két irományt még nem is olvastam szerintem...
Én inkább azt veszem észre, hogy te nem ismered be, hogy tévedtél, hiába állítalak tények elé. De bemásolhatom neked még pár könyv vagy cikk tartalmát ha gondolod.

[ Szerkesztve ]

(#8266) fero02 válasza Eagl3 (#8265) üzenetére


fero02
veterán

lol mi? :F

Azt ne mondd, h ezt nem lehet rámondani egy juhászra, mert menten besz@rok: "Mint ahogy korábban elhangzott, a boxer nyílt, barátságos kutya. Idegen emberekkel szemben nem bizalmatlan, az agresszivitás, harapósság távol áll tőle. Számára a legfontosabb, hogy kellő közelségben legyen szeretett gazdájához. "

Sőt, ez nem csak a juhászokra igaz, hanem bármelyik fajtáról elmondható. Ha ez nem így van, akkor az csak egy vmire vezethető vissza: az emberi hibára.

"Ilyet egy kutyás topicban leírni...jó, hogy nem hányod el magad ha hozzáérsz a kutyádhoz. "

Szó sincs ilyenről. Szeretem a kutyámat, a kutyákat simogatni, de amit írtam az user error és nem a kutya hibája. Nem tudom miért kellett kiforgatni a szavaimat. Vagy esetleg Te szereted azt, ha elmész vhova és leülsz, akkor szúrja a seggedet a kutya szőre? Vagy amikor a cipőtalp betétje teli van szőrrel? Nekem itthon vagy egy olyan ruhám, ami full kutyaszőrös, mert az van rajtam, amikor játszok vele, amikor megyünk sétálni, amikor fésülöm. Ellenkező esetben (értsd utcai ruha van rajtam), akkor próbálom tartani az 1 lépés távolságot miután megszaglászott, de akkor sem fog kihúzni a görcs, ha hozzámér. Nem átment-e a mondandóm lényege. :U

(#8267) Nkboy


Nkboy
senior tag

Fiúk!

Ne vitatkozzatok! Karácsony van! Ez a vita mondhatni miattam alakult ki, már bánom, hogy feltettem ide a kutyát.

Köszi! :R

A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással

(#8268) Eagl3 válasza fero02 (#8266) üzenetére


Eagl3
veterán

Ne erőltesd már basszus... most kiemeltél 5 sort egy két oldalas szövegből? :D
Gondolom tisztában vagy vele, hogy hogyan alakultak ki a fajták. Ha nem, akkor nagy vonalakban annyit, hogy egy bizonyos célnak megfelelően házasították a kutyákat. Legyen az szobakutya, őrzővédő, vadász vagy harci kutya. Ugyan így a jellembeli különbségek, egyik ragaszkodóbb a másiknál, másik harapósabb, visszahúzódóbb és lehetne sorolni a végtelenségig. A fajtajellemen belül természetesen lehetnek eltérések kutya és kutya között.

Az világosan látszik, hogy teljesen más nézőpontot vallunk, azzal a különbséggel, hogy én elfogadom azt, hogy vannak kinti kutyák, viszont te nem vagy képes felfogni, hogy vannak kutyák akiknek jobb sőt egyenesen szükséges, hogy a lakásban tartsák őket.
Amit visszaidéztél egyébként cinizmus volt, ezért volt smile a végén, látom nem jött át.
Most, hogy végignézek magamon, egy darab kutyaszőrt nem látok sehol, pedig négyszer voltam vele sétálni és egy lakásban élek vele.

Kicsit elkanyarodtunk mondjuk, nem tudom minek hoztad fel ezt a "kutyaszőrös a ruhám" témát, a kutya érdekeit kellene szem előtt tartani, ha már kutyát vállal valaki nem gondolod?

(#8269) kenwood3


kenwood3
őstag

Végre sikerült leszednem a képeket a telóról ! Itt kb 6-7 hónapos !

[ Szerkesztve ]

Mi az az ekezet dragasag??

(#8270) kenwood3 válasza kenwood3 (#8269) üzenetére


kenwood3
őstag

Sajna nem tudom , hogy kell 1 hsz-be több képet berakni így sorry a 2 hsz-ért ! Itt 1 másik is ! Kellemes ünnepeket mindenkinek !

[ Szerkesztve ]

Mi az az ekezet dragasag??

(#8271) fero02 válasza Eagl3 (#8268) üzenetére


fero02
veterán

Én kérek elnézést, de sztem nem én kezdtem az idézgetést. :F

A véleményem (amit Neked még mindig nem kell elfogadni) továbbra is az, h kutyának nincs lakásban helye, egy német juhásznak pedig pláne nem. Eddig csak egy juhászos írt a témával kapcsolatban és ha jól vettem ki a szavait Ő is egyet ért velem, no comment. De ha esetleg vki esetleg becsatlakozna a témába, akkor sztem ő is ezen a véleményen lesz.
A szőrzet dolgot is csak a Te idézetedre reagálva mondtam (bár attól függetlenül is ez a véleményem), de úgy látom kár volt. :(

A továbbiakban inkább hanyagoljuk a beszélgetést, mert nem szeretnék Bon3ss-nak munkát adni, mert a személyeskedést már elkezdted, de én inkább nem folytatom. Sőt, ne is válaszolj ha megkérhetlek. :R

(#8272) Eagl3 válasza fero02 (#8271) üzenetére


Eagl3
veterán

Most mit húzod fel az orrod? Te szent lélek.
Látom szívesen magadra vállalod a mártír szerepet. :DDD
Olvass kicsit vissza és rájössz, hogy már megint mellé beszéltél.
Téma részemről már rég lezárva, csak szeretek kiállni az igazam mellett, nem vitatkozni akarok. Egy nyilvános fórumon meg ne gyerekeskedj már ezzel a ne válaszolj ha megkérhetlek dumával.

Mellesleg semmi olyat nem tettünk amiért moderálni kéne bármit is...

[ Szerkesztve ]

(#8273) Bibby válasza fero02 (#8271) üzenetére


Bibby
addikt

Szívesen becsatlakozom, totál hülyeség amit írsz. Kutya simán tartható lakásban.

Abban van igazságod hogy a német juhász nem a legjobb választás erre.

Ελευθερια η θανατος

(#8274) kircipeti válasza kenwood3 (#8269) üzenetére


kircipeti
senior tag

Micsoda radarallomasok! :) Szepen felcseperedett.

(#8275) Lauda válasza kenwood3 (#8270) üzenetére


Lauda
félisten

Jopofa kutyad van, szep nagy fulekkel! :)) :D

Ugy tudsz feltolteni tobb kepet, hogy miutan beillesztetted az elsot, ranyomsz az uj kep feltoltese a szoveghez gombra es ugyanugy tallozas stb...beillesztes, csak arra figyelj, hogyaz ujabb beillesztes elott leptesd lejjebb a cursort. :)

(#8276) kenwood3 válasza Lauda (#8275) üzenetére


kenwood3
őstag

Thanks ! :R

[ Szerkesztve ]

Mi az az ekezet dragasag??

(#8277) public73 válasza Bibby (#8273) üzenetére


public73
aktív tag

ennyi hozzáértő okos kutyatartót bakker!!!!!! :W :W :W
Kutya simán tartható lakásban.
persze, hogy tartható!!!
sőt!!!
viziló és zsiráf is!!!!!
de a legjobb a maláji tigris!!!!!
csak egy gond van.....
hogy a kutyának jó-e........
mert nem azt kellene vizsgálgatni, hogy az okos gazdinak mi a jó és a kellemes......
véleményem:
a nagytestű kutya nem panellakó, a lakásba a csivavát, vagy tengerimalacot vigyetek!!!!
még a hal is elmegy.....
de németjuhász nem!!!!!

(#8278) Telomanikus válasza public73 (#8277) üzenetére


Telomanikus
senior tag

német-juhásznak szüksége van a mozgásra akkor amikor akar...tehát kertbe való, hogy kedvére futkoshasson és nem csak a gazdival a sétákon...az általában kevés a nagytestű kutyáknak! :)

(#8279) maláj


maláj
őstag

az mennyire szokványos, hogy a qtyánk amint meglátja magát valami tükröződő felületben (szekrény üvegajtaja, tükör, stb.) máris morog és támadni akar :F :U

(#8280) Eagl3 válasza maláj (#8279) üzenetére


Eagl3
veterán

Mennyi idős?
Az enyém nézegeti magát...

[ Szerkesztve ]

(#8281) fero02 válasza Bibby (#8273) üzenetére


fero02
veterán

Az egész onnan indult ki, h német juhász nem való lakásba. Ebben szerencsére többen is megerősítettek már.

Utána jöttek okos könyvből idézetek, meg bunda fajták, szélsőséges időjárás, meg erdős témák. Soha nem mondtam azt, h amit én mondok az hétszentség és mindenkinek el kell fogadni; minden postomban ott van, h sztem. És uram bocsá én még most is úgy gondolom és kiállok a magam igazáért, h igénytelen dolog kutyát lakásban tartani. Nem csak azért, mert vedlik szerencsétlen, hanem mert ránk, emberekre is lehet káros egészségügyi hatásokkal, illetve ami a legfőbb, h korlátozva van az élettere. És most tökmind1, h egy csivaváról, boxerről, rotiról, vagy egy juhászról beszélünk. Írhat erről akárki akárhány könyvet, nem fogom másképp gondolni.

Élő és sztem egyik legjobb példa lehet erre, ha megnézel egy panel gyereket ill. egy kertes házban élő gyereket. Ugyan a panel gyereket is leviszik játszótérre, meg elviszik más gyerekekhez is, de ezen felül az összes idejét falak között tölti, míg a kertes házban élő gyereket kiviszik az udvarra és órákon keresztül játszhat. Amikor pedig kicsit felnő és nem kell felügyelet, akkor ugyan a panel gyerek elmegy otthonról, de a hasonlatban szereplő kutya ezt nem fogja tudni megtenni, míg aki a kertes házban él, az azt csinál és akkor, amikor akar. És még számos olyan dologról lehetne beszélni, ami ide kapcsolódik, de azt nem írom már le...

Én nem tudom ezen mit nem lehetett megérteni, miért kellett a szavaimat kiforgatni, stb stb. Én a kutyámat emberként kezelem, ember számba veszem és úgy viselkedek vele, mint ha egy családtagom lenne. Úgy gondolom ez így van helyén, ebből viszont az következik, h minden döntésemet úgy alakítom, h az neki is jó legyen, vagy közel legyen a jóhoz. Nem mondtam egy szóval sem, h kutya nem tartható lakásban, hanem az ellenkezőjét próbáltam bizonygatni, indokolgatni (sztem észérvekkel); értelemszerűen mindenki azt csinál a kutyájával amit akar.

maláj: az enyém ha meglátja magát vhol, akkor lefagy és látom rajta, h folyton reseteli magát. Utána amikor megmozdul és látja a mozgást, akkor kicsit megugrik, vakkant párat és menne a játék...csak ugye a nózi koppan vmin. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8282) maláj válasza Eagl3 (#8280) üzenetére


maláj
őstag

olyan 3-4 éves :)
akkor vajon mi a baja a vérebnek :F ;]
mindenki másé nyugiban van a miénk pedig azonnal felveszi a támadó pozíciót :DDD

(#8283) Bibby válasza fero02 (#8281) üzenetére


Bibby
addikt

Igénytelen? Nem tudok ezzel érdemben vitatkozni és kedvem sincs. :)

Nem gondoltam volna hogy pont egy kutyás topikban futok bele ilyen dolgokba, de hát eddig sem olvastam itt sokat maximum ezután sem fogok.
Nagymamámnak javaslom majd nézzen be, ő is szívesen osztja a "zállat nem való lakásba" elvet. :)

Ελευθερια η θανατος

(#8284) Telomanikus


Telomanikus
senior tag

A kutyám azért boldog ünnepeket kíván. :)

(#8285) Eagl3 válasza Telomanikus (#8284) üzenetére


Eagl3
veterán

Ti beviszitek a fát a lakásba? ;]

(#8286) maláj válasza Telomanikus (#8284) üzenetére


maláj
őstag

aranyos 1 blöki :R

(#8287) kircipeti válasza Telomanikus (#8284) üzenetére


kircipeti
senior tag

Egy kisse giccses, de azert tetszik :)

Eagl3: en tuztem par fenyoagat a kutyahazra. A minuszokban talan jobban is elall, mint a benti :)

(#8288) gyuszmusz77 válasza gege71.hu (#49) üzenetére


gyuszmusz77
csendes tag

www.eblepetes.hu itt nézz körül ha nincs megrendelésre meg is csinálják és postázák!! Amugy Keszthely sétálo utcájában vannak!!! Tiszta kutya örültek!!! Ilyenekel foglalkoznak!!! De járnak kiállitásokra és vására is :R :K

(#8289) gyuszmusz77 válasza public73 (#8277) üzenetére


gyuszmusz77
csendes tag

ha belegondolsz jobb egy kutyának a panelben mint a sintér telepen!!! ezen is gondolkoz el :Y

(#8290) Eagl3 válasza kircipeti (#8287) üzenetére


Eagl3
veterán

Nem talán hanem biztos... :) idén már cserepes fenyőt szerettem volna amit utána kiültetnénk, de sajnos nem jött össze. majd jövőre.

(#8291) kenwood3 válasza gyuszmusz77 (#8289) üzenetére


kenwood3
őstag

Az biztos :R !

Mi az az ekezet dragasag??

(#8292) Lauda válasza gyuszmusz77 (#8289) üzenetére


Lauda
félisten

De ez nem egy sinter teleprol elhozott kutya.

(#8293) Telomanikus


Telomanikus
senior tag

Eagl3 - A karácsonyfát? Hát ja. :D
kircipeti - Giccses? Hát ő feküdt be oda. :D Kedvenc alvóhelye! :DD

(#8294) Diego! válasza Telomanikus (#8284) üzenetére


Diego!
senior tag

Nagyon jó kép :C végülis Ő karácsonyi ajándék, tudta hova kell feküdni. :D

(#8295) Telomanikus válasza Diego! (#8294) üzenetére


Telomanikus
senior tag

na igen :D ...még a fát is megkóstolgatta...na meg a szaloncukrot...pedig direkt nem tettünk a fa aljár, hogy nehogy leszedje...de reggelre egyet azért még is sikerül lecsempésznie a kis vakarcsnak. :) :U

(#8296) Telomanikus


Telomanikus
senior tag

ahj...telekakilja az egész lakást a kutyus....-.- :D

(#8297) Boxer001 válasza Telomanikus (#8296) üzenetére


Boxer001
veterán

Örülünk, hogy ez neked ekkora poén (egyelőre). ;]

(#8298) Eagl3 válasza Telomanikus (#8296) üzenetére


Eagl3
veterán

Fosik vagy normális a széklete?

(#8299) Lauda válasza Telomanikus (#8296) üzenetére


Lauda
félisten

Probalod egyaltalan szobatisztara nevelni?[link]Pl. :D

(#8300) Eagl3 válasza Lauda (#8299) üzenetére


Eagl3
veterán

Ááá... nagyon fiatal még, ha rendszeresen le van víve\ki van engedve, akkor hamar meg fogja tanulni magától, felesleges bűvészkedni szvsz. Akkor van gond ha éllandóan hasmenése van.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.