Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23395) z123456789 válasza zolynet (#23393) üzenetére


z123456789
addikt

Hasonló mint a tiéd.
Kaja a tálban, odaviszem, megvárom még leül, és leteszem. (Magától, ahogy nálad is) Eddig hagyta, és maradt ülve, várta a parancsot. De most már egyből rámozdul, legtöbbször. Ilyenkor próbálom eltolni, kicsit mérgesebben rászólni, Néha sikerül. De az utóbbi időben ahogy leírtam már van hogy hisztizik, csapkod, méltatlankodik.
Amikor ügyesen csinálja, persze tőlem is kap simogatást, és láthatóan tudat alatt (mert ilyenkor tetszik tudni romlik a hallása :D ) örül annak is, mert elkezdi csóválni a farkát, ha elveszem a kezem, abbamarad. Tehát egyértelműen reagál a dícséretre és simogatásra kaja közben is. Ez pár másodperc, majd kb még pár másodpercig dícsérem simán szóval. Aztán ott hagyom. Nagyjából ennyi.
Lehet hogy ezután én is azt csinálom amit te, hogy a földre helyezéssel várok, visszaveszem, nem pedig eltolom a táltól.

Olyat én is csináltam, de pont ahogy írod, csak a falkavezérség miatt. Sőt, van hogy az is működik ha mondom neki kaja közben hogy hagyd! és leül, el tudom venni a kaját. Kicsit várok, és visszaadom. Illetve az ereszd parancs is néha bejön, de ez szerintem az apport játékok miatt, ott is elengedi okosan a játékot ha kérem.

Mindenképp meg akarom fogni még most.

Persze tőlem is kapott szidást, kis fenyítést, nem kétség. Persze módjával. Egyből látszott rajta a megbánás, mert hízelgett is. Egyszerűen ösztönből annyira védte a kaját, hogy elvesztette a fejét, szegény. :D Tiszta jekyll és hyde :DDD

(#23394) bb0t
Aha? Jó ötletek ezek is. Ah, bárcsak ne kellene dolgoznom. :D
Az E-nyakörvet már akár ennyi idős korban is megkaphatná igaz? Az egy nagy döntés lenne, mert nem kevés összegről van azért szó számomra. :S

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.