Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13424) King Unique válasza Peethy (#13423) üzenetére


King Unique
titán

A bootcamp-el kapcsolatban csak annyit tudok, h lehet általa OS X mellé windows-t is rakni, tehát arra NTFS külső vinyóról (amire gépedről először rámásolod cuccokat) gond nélkül másolhatsz oda-vissza, de pontos infót Mac topicokban találsz.
Másfelől OS X-re NTFS külső vinyót kötsz, felismeri , olvassa tartalmát , de íráshoz NTFS driver kell, amit nem tudom legújabb Mavericks (ha azzal jön macbooke-od) tartalmaz e már, v külön kell felrakni, mint korábbi Leopard, Lion verzióknál.
Másik eshetőség, ha speciális Mac-es külső vinyót veszel és azt dugnád először winre, ahhoz is van HFS+ driver, látom ezzel a bootcamp-el ez is megoldható [link, de csak read only, ahogy látom], de mivel nincs mac-em nem akarok hülyeséget állítani.
Akár még ketté particionálni is lehet külső vinyót (NTFS+HFS+), az is jó alternatíva lehet, de ha ez a bootcampes megoldás frankón lekezel mindent, akkor ok.

Jó kérdést vetettél fel, ha majd meglesz (ezt nem tudtam bocs), írhatnél röviden fejleményekről, hogy mi-mivel ment, önmagában bootcamp elég volt-e a megoldáshoz.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.