Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13405) King Unique válasza Kalandor (#13401) üzenetére


King Unique
titán

Tehát gyári kompakt 2,5" megoldás kellene, áramfelvétel benne lévő vinyótól függ, de általánosan egy 5400-as 1 db usb3 portba fix, 1db usb2-be nem biztos hogy elmegy, lehet Y kábel kellhet neki. De mivel ultrádon van 2 db usb3 port, így nem lesz ezzel gond. :N
Fentebb említett mobilrack+ hdd megoldás se rossz, de ha kimondottan kompakt kell, jók és bejáratottak a WD My Passportok, az újabb Ultra és Slim modellekre 3 év gyártói gari jár elvileg, de itt nálunk lehet csak 2-t adnak.
3 év garisak és jónak mondhatóak a fentebb említett ADATA termékei, ugyancsak 3 év garisak a Silicon Power és Trancend cuccai, melyek közt ütésállóak is akadnak. Toshiba és Freecom (drága) külsők is tetszetősek és minőségiek, de készülő összefoglaló végén lévő ajánlót tudom javasolni, ott össze vannak szedve típusok <<<link>>>. Azt a néhány linket megnézve, ha sikerül választani , akkor a kiszemeltekről lehet még szót ejteni.

(#13403) deva: jó a MyBook :K , de ha csak usb tápos kell, az 2,5" méret, igaz abban is van 2 TB My Passport, de az drágább [link].
Elvileg ezeket is meg lehet osztani, hálózatba kötni. Másik alternatíva, megvenni vinyót (ajánlott hdd lista) és hozzá egy 3,5" racket, pl. Sharkoon Rapidcase usb3, de van topikja is [link]

(#13402) tomi4506 igen nyilván mennie kéne NTFS-re formázva is, de lehet anno formázásoknál nem volt ok vmi, mert ennek problémamentesen kéne működnie, betűjelet is leginkább rackes megoldásnál kell neki adni 1x az elején partivionálás után, előfordul máshol is, de az hogy minden csatlakoztatáskor, az nem normális :N .Esetleg Lemezkezelőben inicializásás és újra betújelet adsz neki, de lehet többet árt mit használna, előtte HDD probléma, segítsetek! (nem adatmentés) érdeklődj.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.