Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12919) BonFire válasza Cheesy (#12918) üzenetére


BonFire
veterán

Éppen ezért bízzuk az ilyen cuccot a felhőre. A Google-nál szerintem garantált, hogy húsz év múlva is meglesz, amit feltöltöttél, hiszen egyfelől redundánsan tárolják (amit te csak nagy anyagi áldozatok árán tehetnél meg), másfelől mindig átmentik az aktuálisan legmodernebb adathordozókra. Így húsz év múlva is csak le kell tölteni, ha úgy gondolod, hogy szükséged van rá. Ezerszer nagyobb biztonságban van a felhőben az adat, mint otthon, a szekrény aljában.

Ha meg a visszaéléstől félsz, akkor már ma is léteznek megbízható fájltitkosítási módszerek, amelyeket az életben nem tör fel senki. Különben sem érdekli senkit XY családi szülinapi videója. Ha megosztod a YT-on, akkor se nézi meg a kutya se. Nemhogy felhasználná.

Nekem most van 55 Gigás felhős tárhelyem, és a vincseszteren egyre kevesebb dolgot tartok. Persze kis pénzért még többet vásárolhatok, ha nem elég, és fizetős ügyfeleknek garantáltan megőrzik az adataikat. És ez az összeg évekre levetítve még mindig kisebb, mint amennyibe a 3-4 évente megújuló adathordozók vásárlása kerülne.

[ Szerkesztve ]

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.