Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6351) AxBattler válasza pachito (#6224) üzenetére


AxBattler
félisten

Nem állítottam, hogy a Blizzard merő jószándékból fejlesztette volna, nyilván érdekük van benne, nyilván anyagi is. De azért az ilyeneket nem tudom mire vélni: "Tudom, fizess 20 eurót, de kicsit pofátlanságnak érzem, hogy így nyomják ki a hősöket, Gold-ot meg alig ad a játék, nem úgy mint a LoL-nál ahol hetente, garantáltan meg tudsz venni egy 6300-as vagy 7800 IP-s karaktert (Tier 3 kategória), mert annyi IP-t ad a játék a meccsek után."

Nem értem, miért nem megy az illető LoL-ozni, ha az annyival jobb?

És egy átlag kelet-európai gyereknek, vagy bárki másnak mennyi pénzt kell beleölnie, hogy maradéktalanul élvezhesse, és ne szenvedjen hátrányt?

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#6352) F-ECT$ válasza AxBattler (#6351) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem mellesleg 2-4k goldos hősökre itt is összejön a gold 1 hét alatt, napi ~4 játékkal.

Nekem 22 hősöm van, 4-et vettem pénzért (1 bundle + 1 leárazás), kevesebb, mint 10 eurót költöttem rá. Max 1-2 hős van még, amit megvennék (pár hét, és azokra is meglesz a gold), a többiből bőven elég volt akkor, amikor free weeken voltak. (Ami egyébként van LoL-ban?)

Dive ever, work never.

(#6353) Devas válasza F-ECT$ (#6352) üzenetére


Devas
őstag

LOL:

Napi 1 win átlagosan 40 perc az ad kb 200 IP-t. Pont egy hónap alatt lesz meg a 6300 IP-s kari (ami itt a 10k goldosnak felel meg), ha csak a napi winért ugrasz be.

HoTS:

Napi quest kb 250 gold + 70 gold a két lejátszott játék miatt . 2 meccs alatt megvan, az kb 40 perc. Ez is kb 1 hónapnyi játék.

Van LoL-ban is free rotation.

[ Szerkesztve ]

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#6354) salaam


salaam
senior tag

Belező épp hotsozik :D

(#6355) trufa12 válasza F-ECT$ (#6352) üzenetére


trufa12
addikt

Van természetesen. És egyébként remek játék . Azt az emberek rontják csak :( sajnos a sok idióta 10 éves meg a retardált nagyobbak ...

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#6356) Devas válasza trufa12 (#6355) üzenetére


Devas
őstag

Azok a retardáltak már ideértek. Volt szerencsém párhoz.

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#6357) trufa12 válasza Devas (#6356) üzenetére


trufa12
addikt

Első naphoz képest , sokkal rosszabb lett itt is a társadalom.... ma úgy fel idegeltem magam haverom megkérdezte jól vagyok e :D mondom éppen kezd az agyam elmenni .

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#6358) Sprq


Sprq
aktív tag

Hali!

Egy ideje már olvasom a topikot, meg párszor hozzá is szóltam, szóval ha még valaki keres társakat, HL-hez főleg, az nyugodtan vegyen fel, kicsit meguntam a tryhardkodást solo q-ban így rank 19-en és jó lenne koordináltabban is játszani :). btag: spreenaut#2833

ui.: Pár napig lehet nem leszek vizsgák miatt.

Do you hear the voices, too?

(#6359) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Van "hun" csatorna, ott is találtok partyba embereket, igaz elég sok a retardált ott is.

You are not prepared.

(#6360) Reno7


Reno7
senior tag

Mennyi idő után van esély egy új hős free weekre? Kíváncsi lennék Kaelre, de 10k-t most még nem adnék érte.

My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.

(#6361) DaveNo1 válasza Reno7 (#6360) üzenetére


DaveNo1
veterán

Legalább 1 hónap, Kael-t mindenki a játék legerősebb hősének tartja, de következő patchben tuti nerfet kap a flamestrike range/ignite kombó

You are not prepared.

(#6362) whitezo88


whitezo88
nagyúr

ezer év amig lesznek hősök ligára, addig ilyen meccsekkel kell húzni az ember idegeit? [link] Jaina igazán remek csapattárs volt...

(#6363) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#6361) üzenetére


F-ECT$
titán

Az első nerf teljesen ok volt, de még egy lehet kinyírja a hőst. Szerintem Jaina nem gyengébb KT-nél, de a buff előtt alig tudott ölni, így alig játszotta valaki.

Dive ever, work never.

(#6364) DaveNo1 válasza whitezo88 (#6362) üzenetére


DaveNo1
veterán

Jaina 4 ezer sebzés. Best Jaina EU! :Y

You are not prepared.

(#6365) TBT válasza AxBattler (#6351) üzenetére


TBT
addikt

Látom még mindig nem sikerült kiheverni a dolgot. Amúgy LoL-oztam 3 évig, de már a Blizzard Allstars bejelentéskor tudtam, hogy át fogok térni. Egyrészt mert imádom a karaktereket és a világokat (Warcraft 2 Battlenet Edition volt az első stratégiai játékom és a Starcraft volt az első eredeti játékom), jó kis nosztalgiabomba az egész, emellett pedig mégiscsak egy Blizzard játékról van szó. Mondhatni hogy ezeken nőttem fel. És úgy vagyok vele, hogy egy MOBA bőven elég számomra már. Nem akarok visszatérni sem a LoL-ra, sem a Dota-ra. Amúgy sincs már annyi időm játszani, mint rég. Arra a kevésre pedig bőven elég ez. Szóval köszönöm az aggódásod, de maradok ennél egy darabig. Amúgy is játszani kellene. mással is, ha már annyi játékot felhalmoztam Steamen. Meg aztán. Napokon belül ismét Summer Sale lesz!

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#6366) Kotomicuki válasza DaveNo1 (#6349) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Nem t'om miért erőltetik a SS-t a Cleave helyett, ami eleve területre hat - sokkal könnyebb vele célozni is a forgatagban és biztosabban talál - , alig gyengébb, fele a cd-ja és kevesebb mana-t is igényel (ha hiány van belőle, akkor ezt előbb lehet ellőni): így lvl 16-on inkább a Rending Cleave-t választanám, mert az holtbiztos, hogy sebezni fog 5 másodperc múlva... (mindig felvidulok, amikor azt hitték, hogy megmenekültek, aztán a kútnál elhaláloznak)

Amúgy, ha főleg az "E"-re és mellékesen a Void Prison-ra tudod lekorlátozni a menekülési metódusodat, akkor ütősebb, impulzívabb PvP is építhető belőle - tudom, jóval nagyobb odafigyelést igényel a használata, nem lehet vele "csak úgy játszadozni" és nyomorék csapattársak mellé még nagyobb bukás a PvE-sített (Regeneration Master + Vampiric Assault + First Aid) helyett...

(QM-ben!)

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#6367) F-ECT$ válasza Kotomicuki (#6366) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem t'om miért erőltetik a SS-t a Cleave helyett
Mert több dmg. Beugrasz, eltolod a combot, és még 3 secen belül kimész. Persze, ha nem vagy olyan jó, akkor egy kis dmg-t beáldozva biztosabban talál a cleave.

Regeneration Master + Vampiric Assault + First Aid)
Ebből csak a második hülyeség, ha nincs support, akkor a másik kettő vállalható.

Dive ever, work never.

(#6368) TBT válasza F-ECT$ (#6352) üzenetére


TBT
addikt

Az egész rendszert a LoL-bol nyúlták. A Blizzard is akart anno rúna rendszert, de a játékosok hamar leállították őket. Pedig az is hozott volna nekik a konyhára szépen. Számtalanszor akciósak a rúnaoldalak és rúnák, és többször van is Dupla IP időszak. Amúgy napi 4-5 játékkal hétvégére kifarmolhato egy 6300-as karakter. Míg Hots-ban, maximum 4000-res karakter jön össze. Stimpack meg nem opció. LoL-ban sem kell plusz booster.

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#6369) Devas válasza TBT (#6368) üzenetére


Devas
őstag

A mastery rendszert meg a WoW-ból nyúlta a LoL. Azóta a WoW már kinőtte és a WoW talent rendszerét kapta a HotS. Egyébként valóban ha valaki egész nap tolja a játékot akkor a LoL-ban könnyebben vesz karit. Persze ehhez kell az is, hogy néha azért nyerjen (vagy még az sem), de emellé neki venni kell rúnákat is.

Aminek viszont nagyon örülök, hogy nincs ez a szintenként fejlesszük valamelyik képességünket baromság, mint a LoL-ban, hanem egyszerre erősödik mindegyik.

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#6370) Kotomicuki válasza F-ECT$ (#6367) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Akkor csak nekem lő mindenfelé a SS, esetleg ugranak félre-/el előle?! :F
Eléggé megbízhatatlannak tartom, hogy erre talent-et "pazaroljak"!

A Vampiric Assault abban segít, hogy pár szinttel korábban nekiállhass camp-ek lezúzni, vagy a védvonalak előtt tovább ott maradhass (még egy Cleave-re ;] ) - ezeknél "bele kell állni" a harcba, nem lehet ugrándozni.
Annyiban adok igazat neked, hogy lvl 16 fölött már nem sok haszna van, ha addigra megfelelő mennyiségű "zöldséget" gyűjtöttél (a bányás pályán ez kizárt) - azért, ha leáll az egyén 1v1-ezni, ott még nagyon is jól jön - , viszont vele (egy viszonylag korai) szintelőnyre lehet szert tenni és ha azt nem dobja el a csapat, akkor ez bőven kárpótolni tud egy Focused Attack-, vagy Gathering Power-ért, amivel sokkal küzdelmesebb és mozgalmasabb játék kell ue eredményért.

(Még mindig csak QM!)

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#6371) Metacska válasza DaveNo1 (#6349) üzenetére


Metacska
aktív tag

Nekem a main karim. Én ezzel a builddel megyek. Gyakorlatilag egy brutál PVP finisher.

1. Greater Cleave
4. Focused Attack
7. Void Slash
10. Void Prison
13. Assassin's Blade
16. Double Bomb
20. Nexus Blade

Csak DMG-re épít, és nagy hangsúly van a stealth-es csapásokon.

Bevallom, hogy lustaságból még nincs meg a HL-hez szükséges hero szám, ezért csak QM-es tapasztalatokra építek, de ahogy látom az ESL-ben más buildekkel operálnak a Zeratulok.

[ Szerkesztve ]

(#6372) Madwe válasza Metacska (#6371) üzenetére


Madwe
nagyúr

A döntőhétvégén legalább 3 különböző életképes zera build volt, mindegyik jó lehet, ha megvan a szinergia a csapattal hogy épp melyiket miért érdemes csinálni...

(#6373) DaveNo1 válasza Madwe (#6372) üzenetére


DaveNo1
veterán

Utolsó patchben a follow through talent elég erős lett, ezért működik jól a hibrid AA build

You are not prepared.

(#6374) Kotomicuki


Kotomicuki
senior tag

Nagy kár, hogy QM-ben a PvP-sített Zeratul-lal is PVE-zni kell a győzelemért!

Szó mi szó, sokkal előbb bedarálja a PvP-s az ellen hero-it és a minion-ok között is nagyobb pusztítást csinál, de hogy mindezért oda-vissza kell ügetni a core-hoz, az nagyon visszafogja a teljesítményét - míg a PvE-sel ezt sokkal ritkábban kell megtenni, így mégiscsak hatékonyabb QM-ben.

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#6375) Madwe válasza Kotomicuki (#6374) üzenetére


Madwe
nagyúr

Főleg h volt veled egy sylvanas, aki nem tudom hogy érte el h ennyire kevés sige dmgt toljon, de biztos igyekezett :D

(#6376) Kotomicuki válasza Madwe (#6375) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

Ő meg PvE-zett, helyettem - munkamegosztás! :DD
(A Seasoned Marksman miatt többet voltam line-on - de ezt a Regeneration Master-essel is uí csináltam volna.)

Amúgy, Li Li-t midig csak kétszerre tudtam levágni - nem értem, hogy magát miért nem gyógyította föl, míg én HP-t tölteni voltam a Core-unknál :F - és az első nekifutásokra igen csak szaporán kellett szednem a patáimat, hogy életben maradjak - sz'al, annyira azért nem mindenható a PvP-s verzió sem! :Y

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#6377) DaveNo1 válasza Madwe (#6375) üzenetére


DaveNo1
veterán

Heti hős, új játékos mit vársz?

Btw. Blizzardnál ez a balance dolog nem igazán megy, Anub'arak kicsit túl op warrior lett dmg szempontjából... :U Stitchest meg Arthast benerfelték mert túl sok dmg-t toltak (le is küldve őket a ranglétra aljára), erre meg úgy felhozták Anubot, hogy az már sok..(nem beszélve arról, hogy Diablot is jól elcseszték, pedig nem volt vele különösebb gond, és ETC is elsősorban másodlagos tanknak jó)

Nem tudom miért nem tudják már rendbe rakni a warriorokat, egyedül Muradin meg Johannat érzem olyannak amilyennek egy Warriornak kell lennie (nehéz megölni és csapat támogató cc-k, cserébe kevés sebzés)

You are not prepared.

(#6378) Mister_X válasza DaveNo1 (#6377) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nem kell minden warriornak tanknak lennie, nem értem, hogy mi a gond, ha sebzést is tudnak tolni. Anub'arakon is emlékeim szerint csak annyit csináltak, hogy módosították a csótányok mesterséges intelligenciáját.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#6379) F-ECT$ válasza Mister_X (#6378) üzenetére


F-ECT$
titán

Volt olyan meccs, hogy Anub nyerte a siege és a hero dmg-t, pedig volt assa és spec is a csapatban, nem a hülye fajtából. Ez azért sok.

Dive ever, work never.

(#6380) Madwe válasza DaveNo1 (#6377) üzenetére


Madwe
nagyúr

Tudom h volt már de még mindig igaz :D

[ Szerkesztve ]

(#6381) DaveNo1 válasza Mister_X (#6378) üzenetére


DaveNo1
veterán

A bogarakat épp eléggé felbuffolták, csak úgy hányja magából, emellett a stun és a burrow charge is buffot kapott.

Egy koordinált csapat gyorsan el tudja olvasztani stunlockkal mert a hp poolja kevés, viszont pugban iszonyat erős.

You are not prepared.

(#6382) adrian360 válasza Mister_X (#6378) üzenetére


adrian360
őstag

meg mellé levették a tüskék és charge cast time-ot, régebben volt egy kis delay, és nehezebb volt pontosan használni, most hogy instant megy mind kettő, sokkal hasznosabb, ezáltal nő az effektív dmg is

(#6383) Mister_X válasza DaveNo1 (#6381) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Apropó stunlock, volt egy ilyen kombinációnk: Uther (én), Tyrael, Anub'arak, Kael'thas és Gazlowe. A meccs akkor dőlt el, amikor az egyetlen aktív templomhoz bevonultunk öten és olyan stunlockot toltunk le, hogy az 5vs5-ből fél pillanat alatt 3vs5-öt csináltunk, majd bevonultunk a bosszal.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#6384) zws válasza DaveNo1 (#6377) üzenetére


zws
senior tag

Mura szerintem nagyon is király most, jó lenne ha így maradna. Van mindene ami kell egy tankhoz, ott a stun, van területi, van menekülő képessége, az Avatar és a stoneform elég jó túlélést ad, lvl 20-on meg Rewind, vagy ha nagyon focusálnak akkor hardened shield. Mostanában ha tankal kell menni csak őt viszem.

(#6385) Ry0K3N válasza Madwe (#6380) üzenetére


Ry0K3N
senior tag

Ez nagyon nagy. :DDD

"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."

(#6386) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Help!

Elromlott a telefonom, és újat kellett vennem. Telefonon volt az AUTHENTICATOR. Mit tudok tenni?

You are not prepared.

(#6387) zola09 válasza DaveNo1 (#6386) üzenetére


zola09
aktív tag

Írsz supportnak, gyorsan megoldják. (Vagy ha megvan a restoration kód, akkor azzal tolsz fel új telóra egy authenticatort és működik tovább.)

(#6388) DaveNo1 válasza zola09 (#6387) üzenetére


DaveNo1
veterán

Restoration kód? e-mailben kellett kapni ilyet régen? Már vagy 3 éve csináltam, szóval fogalmam sincs.

You are not prepared.

(#6389) zola09 válasza DaveNo1 (#6388) üzenetére


zola09
aktív tag

Mikor beállítod az authenticatort akkor dob egy kódot amivel friss telepítés esetén ugyan azt az authenticatort kapod vissza. Ha ez nincs meg , akkor support. (nem emailben jön)

(#6390) DaveNo1 válasza zola09 (#6389) üzenetére


DaveNo1
veterán

Áh esélytelen, közben megtaláltam a ticketet, elküldöm személyazonosítóval. (szerencsére mondjuk játékokba be tudok lépni, mert ott automatikusra van állítva), talán gyorsan megcsinálják.

You are not prepared.

(#6391) DaveNo1 válasza DaveNo1 (#6390) üzenetére


DaveNo1
veterán

Na meg is oldották, ez gyors volt, respect customer service :K

You are not prepared.

(#6393) Derrewyn válasza DaveNo1 (#6391) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Gyorsak szoktak lenni. Viszont a serialt és restore kódot írd fel, és így bármikor vissza tudod állítani az authenticatort.

(#6394) F-ECT$


F-ECT$
titán

Nem az van, hogy warriort és supportot is elvileg jól oszt már a játék?

Dive ever, work never.

(#6395) adrian360 válasza F-ECT$ (#6394) üzenetére


adrian360
őstag

csak supportot, azt mondták hogy a warrioros csapatnak nincs számottevően nagyobb WR-je a warrior nélkülivel szemben. ezért azt nem nézik most se.

(#6396) F-ECT$ válasza adrian360 (#6395) üzenetére


F-ECT$
titán

Aha, de ettől ha van 10 ember, köztük 2 warrior, akkor oszthatná 1-1-be. (Elvileg ez a 10 ember közel azonos mmr-rel rendelkezik, tehát nyugodtan lehet cserélgetni, a csapat ereje nem változna, de sokkal jobb lenne ha azonos összetételű csapat ellen mehetnél.) Persze kikaptunk, mint a szar.
Mondjuk utána meg jött egy ilyen kompenzálásként.

Ja, és az eddigi legnagyobb szintelőnyömről el is felejtettem bedobni a képet. (10:30-ig tartott a meccs.)

Dive ever, work never.

(#6397) Tyler Durden válasza F-ECT$ (#6396) üzenetére

Ma nekem is volt ilyen, warriorral mentem és kaptam magam mellé még 2-t belőle. Dmg hiányában kb úgy csuktak össze minket, mint a campingszéket..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#6398) Kotomicuki


Kotomicuki
senior tag

A "zöldséghiány" miatt nem igazán jó pályán, sokat hibázva egy ilyet sikerült összehoznia a csapatomnak, grat nekik - necces volt a vége, de behúzták!

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#6399) fogtunder


fogtunder
nagyúr

hali,

gondolkodom, hogy elkezdek játszani ezzel a cuccal, gondolom mivel open beta van, még el lehet kezdeni f2p módban. kb. mennyi idő hetente a daily questek kifarmolása? illetve milyen classal kezdjek, ha soha az életben nem MOBAztam még?

I hate morning people. And mornings. And People.

(#6400) kexksz válasza fogtunder (#6399) üzenetére


kexksz
addikt

Dailyből 4 fajta van: 2 game valamivel, 3 game valamivel, 3 win bármivel, 8 game bármivel. Egy játék átlagban 20-22 perc.
Mindegy mivel játszol, úgyis fogsz előbb-utóbb mindennel, ez a játék MOBA-k közül a leginkább easy to learn, próbálgasd az ingyeneseket aztán annyi.

Hero League MMR kicsit megszaladt. :D [link]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.