Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37314) estikornel válasza BadPitt (#37313) üzenetére


estikornel
tag

Mosógépből én LG-t tudom ajánlani. Csendes és a garanciális ügyintézéssel én meg vagyok elégedve. Ez a típusú gépem szivattyúja meghibásodott (igazából csak hangos volt és berezonált tőle az oldallap, nem áztatott el szerencsére), nem volt már készleten az adott alkatrész, ezért kaptam egy tök új gépet, ennek az újabbik modelljét. A garancia természetesen újraindult és az egész 2 hét alatt leforgott az ünnepek környékén.

Ha nem jön be akkor próbálj más inverteres gépet keresni, mert azok jobban bírják, nincsen ékszíjcsere mert a motor közvetlen a dobon van, de olvass utána és magad is rájössz, hogy mennyi előnnyel jár. :)

Írj a többi géphez egyébként felhasználási igényt, hogy milyen és mekkora kell. Mosógépből is nagyobb kapacitásút keress ha többen vagytok.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.