Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18508) zsiz válasza 123xyz (#18496) üzenetére


zsiz
őstag

Én úgy értelmezem, hogy nem kell tudni feltétlenül a pontos típust, mivel akkor azt írták volna oda, nem pedig csak annyit hogy "Márka" és az is csak "ha ismert". Én is csak azt találtam, amit linkeltél, de ezek szerint akkor csak az lesz a pontos típus. Gondolom körbenézted kívül-belül és nem találtál másik címkét.
A gyártási évet én sem tudom a miénknél, csak azt, hogy mi 2001. 05. 19.-én vettük azt, amit most le akarunk majd adni (43.110Ft-ért vettük, még megvan a blokk, a kezelési meg a jótállási jegy :D). A gyártási évre rá is kérdeztem emailben és azt írták vissza, hogy ha nem tudom pontosan akkor közelítőleg adjam meg. Így gondolom annyira szigorúan nem nézhetik.. bár nincs tapasztalatom az ilyen pályázatokkal még.

Ti mit vennétek 100k-ig? (max 120k, a támogatás nélkül) alulfagyasztós. A++, minimum 170cm magas..

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.