Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Ghostolás (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#2901) F34R válasza aviator (#2900) üzenetére


F34R
nagyúr

Nem nagyon ismerem a programot így látatlanba annyit tudok mondani nikor készíted az recovery discet akkor ne az első lehetőséget próbáld mert akkor ki akarja írni CD/DVD-re azért írja ki a hibaüzenet, van egy második opció amikor megadod a helyét hogy hova mentse az iSO-t azután , az előző Hsz-ban leírt szerint próbáld megint.
f12-vel boot-ban usb-ről bootoltasd, esetleg még ez segíthet

(#2902) Steelmanus válasza F34R (#2899) üzenetére


Steelmanus
addikt

Megneztem a kepeket, es a splittingnel ha Automataba teszed a kijelolest akkor egyben kesziti el az imagefajlt?

(#2903) F34R válasza Steelmanus (#2902) üzenetére


F34R
nagyúr

igen egyben alapértelmezetten :)

(#2904) Steelmanus válasza F34R (#2903) üzenetére


Steelmanus
addikt

Ertem, es koszi" az infot, Lassan raszanom az idot hogy kiprobaljam, mert most oszinte leszek, leszedtem egy "karcos" Acronis True Image 2011-et, feltelepitettem, csinaltam egy bootolhato CD-t majd leinstallaltam magat a Acronis programot es csak a CD-t hasznalom.
De jo volna legalis dolog csak az a franya Linux boot ne volna.

(#2905) Picturemaker válasza Steelmanus (#2904) üzenetére


Picturemaker
őstag

Üdv!

Kipróbáltam a MiniTool Drive Copy-t. Egy logikai meghajtót csinált az üres vinyón, és oda másolt mindent. Én a meglévő rendszeremet egy kicsit nagyobb partícióra szeretném átrakni. Tudja ezt egyáltalán valamilyen progi?

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#2906) Steelmanus válasza Picturemaker (#2905) üzenetére


Steelmanus
addikt

Szia!

Nem jol csinaltad, de direkt letoroltem a particiot a masodik WD 320Gb vincsirol, az elsodleges az egy Hitachi 500 Gb-os 3 particiora osztva. Tehat ures particionalatlan vincsire klonoztam a Hitachi C:\W64 50 Gb-os particiojat, a Partition to Partiton opcoval.
A masodik WD vincsi H: betujelu.
Elso hiba, nem allitottad at Primary-re.

Amikor atallitottad mar Primary-re a masodik lemezen lehet meretezni a cel particiot en 100 GB-ra allitottam.

Ezutan megkerdi hogy rebootolhat-e, termeszetesen hiszen meg azelott kell klonoznia mielott betoltodne a W7 hiszen hasznalatban levo fajlokat nem tud klonozni.
Reboot, majd szepen elvegzi a munkajat nagyjabol 5 perc alatt vegzet majd ujra inditva a BIOS-ban a sorrendben elsonek beallitott es a forras vincsi C:\-rol bebootol, hiszen arrol masoltunk ezutan Fontos hogy a mar atmasolt masodik vincsi esetemben a H: betujelu C:\ particiojat Aktiva kell tenni hogy arrol is belehessen bootolni. Futtatasba ird be diskmgmt.msc es mint a kepen is lathato lett egy C:\W64 particio a H betujelu masodik WD vincsin is, azt kell Aktivva tenni

Mint lathatod a forras Hitachi C:\ 50 Gb a H jelu WD vincsi C:\ 100 Gb.
FONTOS Le kell ellenorizni hogy a klonozott vincsi tud-e bootolni, en egyszeruen nyomok egy F12-t a GIGA lapomon bootolaskor erre feljon egy menu hogy mirol akarok bootolni es itt kivalasztom a WD klonozott vincsit es bebootol.
De ugy megbiztosabb ha a BIOS-ban megkeresed a vincsik bottsorrendjet es at allitod hogy a klonozott vincsirol bootoljon.
Csinaltam megegy kepet bar nem latszik de mar a klonozott vincsirol megy a rendszer

Csak azert hogy lassam mukodik-e.
Remelem igy mar konnyebb lesz a dolgod, sok sikert kivanok a klonozashoz.

(#2907) Psychonaut


Psychonaut
addikt

Hali!

Bár nemigen volt még szükségem ilyenre, gondoltam, vész esetére csak csinálnék egy mentést a rendszeremről.
Következőre gondoltam:
-Windows telepítése
-programok telepítése
-mappaszerkezet beállítása, könyvtárak elkészítése
Na ezt a friss rendszert szeretném a vinyóm végére egy backup partícióra rakni, hogy később egyszerűen visszaállítható legyen. Hogy tehetném meg ezt a legegyszerűbben?
Ahogy visszaolvastam az EASEUS Todo Backupot szoktátok javasolni, ez nekem is szimpatikus lenne, csak megerősítést kérnék, hogy valóban megfelelő lesz-e a célra. Illetve a visszaállítás folyamata hogyan zajlik?

[ Szerkesztve ]

(#2908) Fire/SOUL/CD válasza Psychonaut (#2907) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Todo Recover

Arra ügyelj, ha létezik a 100 megás rejtett partíció, akkor azt is menteni kell (nem tudom, hogy ezt hogy kezeli a Todo), mint ahogy ilyen imageből a visszaállítást sem csináltam még (Todo-val), csak "sima" 100megás rész nélküli image-ből, így aztán nem tudom, hogy a recovery folyamat során ilyen esetben van-e valami eltérés...

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#2909) Psychonaut válasza Fire/SOUL/CD (#2908) üzenetére


Psychonaut
addikt

Még nincs fent a rendszer, tudnál adni egy útmutatót, hogy hogyan kell eltüntetni a 100 megás partíciót? Esetleg arra van valami módszer, hogy (mint a gyári recoverynél) egy specifikus gomb/gombkombináció megnyomására indítsa el a visszaállítást?

(#2910) Fire/SOUL/CD válasza Psychonaut (#2909) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Nem biztos, hogy jól gondolom, de nekem nagyon úgy tűnik, mintha egy előtelepített gépről szeretnél mindent eltüntetni... :U Miért? (csak kíváncsiságból kérdem...)

Ahhoz, hogy a 100 megás rész ne jöjjön létre elő kell particionálni a vinyót, de nem a W7 telepítővel, hanem pl ezzel: Bootable CD ISO
Írd ki az ISO képként, arról, arról bootolj be és a progival hozz létre legalább 2 darab elsődleges NTFS partíciót és formázd le vele. A rendszernek szánt partíciót tedd aktívvá (szintén ezzel a progival persze)

Ezt követően telepítheted a W7-et, azonban a W7 telepítővel is formázd meg(tehát nem kell újra létrehozni a partíciókat, csak formázni) a partíciót (ennek kompatibilitási okai vannak)

Természetesen bármilyen más módszer is lehet, amivel előpartícionálod a vinyót, pl valamelyik Linux Live CD-vel stb stb...

"Esetleg arra van valami módszer, hogy (mint a gyári recoverynél) egy specifikus gomb/gombkombináció megnyomására indítsa el a visszaállítást?"
Sok esetben, pont azon a 100 megás részen van az a kód, ami pl egy lapos esetén adott bill. kombinációt leütve elindítja a teljes/részleges rendszer-visszaállítást... Ha tudsz olyan kódot írni, akkor kivitelezhető... ;]

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#2911) Psychonaut válasza Fire/SOUL/CD (#2910) üzenetére


Psychonaut
addikt

Mert tele van szórva az előretelepített (és a recovery partíción lévő) Windows minden szeméttel, trial programmal, toolbarral, stb.

(#2912) Tippcsi10


Tippcsi10
tag

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a Todo proginak mennyi ideig tart visszaállítani a rendszert?
Már több mint fél órája csinálja...

(#2913) Fire/SOUL/CD válasza Tippcsi10 (#2912) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Attól függ, hogy mekkora helyet foglaltak a rendszerpartíción az adatok, illetve hogy "hagyományos" avagy sector by sector backupot készítettél...

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#2914) F34R válasza Tippcsi10 (#2912) üzenetére


F34R
nagyúr

Sima backup esetén is ha nem raktad be a pipát a sector by sector elé és egy tegyük fel egy 10 GB backupod van akkor 30 perctől többnek nem kellene lennie egyébként az Easus-al az a tapasztalatom hogy lajhár . ;]

(#2915) Tippcsi10 válasza Fire/SOUL/CD (#2913) üzenetére


Tippcsi10
tag

Nem tudom a pontos méretét, de csak egy win7 volt rajta mikor a backup-ot csináltam.
Most szeretném visszaállítani, de már több mint egy órája csinálja és még a felénél sincs az állapotjelző.
A sector by sectort nem jelöltem be.
Normális ez vagy inkább állítsam le és telepítsek újra wint?

(#2916) Fire/SOUL/CD válasza Tippcsi10 (#2915) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Az való igaz, hogy nem a leggyorsabb szoftverek közé tartozik, de azért ennyire hosszú időt nem vehet igénybe a visszaállítás. Döntsd el, hogy ki bírod várni a hátralevő időt, avagy nem, aztán ez alapján bevállalod, hogy megszakítod-e vagy sem. Arra ügyelj, hogy megszakítani egy restore/recover(különböző progik másképp nevezik) folyamatot veszélyes játék lehet, főleg ha az MBR visszaállítás is használva van, ugyanis a teljes vinyó tartalma mehet a levesbe.
Már többször írtam(nem tudom amikor backup-ot készítetted előtte erről olvastál/tudtál-e), de Vista/W7 esetén, ha létezik a 100 megás rejtett partíció, akkor azt is, egyben a rendszerpartícióval kell menteni... Pár hozzászólással feljebb írtam, hogy olyan rendszerről még nem készítettem mentést a ToDo-val, amin volt 100megás rejtett rész, azonban rejtett partíció nélkül igen, és ott simán zajlott le a backup és a recover is a ToDo-val...
(Feltételezem az Easues bootlemezről indítottad a recovery folyamatot)

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#2917) Tippcsi10 válasza Fire/SOUL/CD (#2916) üzenetére


Tippcsi10
tag

Volt nálam is ez a 100 megás partíció, de azt nem mentettem le :(
Akkor ez lehet a gond?
Így másfél óra után már közel a 2/3-ad részénél van, végig várom inkább nehogy baj legyen.

(#2918) Fire/SOUL/CD válasza Tippcsi10 (#2917) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Akkor várd végig, de arra kíváncsi leszek így mi fog kisülni belőle. Nem akarlak elkeseríteni, de jó esély van rá, hogy nem fog működni a dolog(nem fog indulni majd a rendszer), de mint írtam, 100megás rész esetén még nem használtam a ToDo-t, ezért nem tudom, hogy mit "művel" most... Az is lehet, hogy menni fog...

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#2919) Tippcsi10 válasza Fire/SOUL/CD (#2918) üzenetére


Tippcsi10
tag

Na megjöttem :))
Persze nem indult el, úgy hogy telepítettem ...
Akkor, hogy csináljam, hogy jó legyen?
A 100megás particiót is backupoljam a C-vel együtt? Vajon ez miatt tartott ennyi ideig neki a visszaállítás vagy más volt a baj?
Kicsit elbizonytalanított ez a Todo, én úgy képzeltem, hogy egy negyed óra alatt azért sikerül neki megcsinálni, esetleg própáljak ki egy másik progit?

(#2920) Fire/SOUL/CD válasza Tippcsi10 (#2919) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hát akkor így jártál sajnos... ;] Pár dolgot kérdeznék, ha nem gond

1. W7 Ultimate-et használsz?
2. Ha igen, akkor bitlocker-el szernéd titkosítani a rendszerpartíciót?
3. HDD avgy SSD vinyót használsz?

"én úgy képzeltem, hogy egy negyed óra alatt azért sikerül neki megcsinálni,"
Jól képzelted, normál esetben kb ennyi idő... :K

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#2921) Drag77


Drag77
senior tag

Sziasztok!

Akinek van wd cucc a gépében/re kötve használhatja ezt is :

http://support.wdc.com/product/downloaddetail.asp?swid=119&wdc_lang=en

üdv. Drag

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#2922) Tippcsi10 válasza Fire/SOUL/CD (#2920) üzenetére


Tippcsi10
tag

1. Igen
2. Nem
3. HDD

(#2923) Fire/SOUL/CD válasza Tippcsi10 (#2922) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Akkor igazából nincs szükség a 100 megás részre, elő kellene particionálni a HDD-t (már ha nincs már rajta amúgy sem értékes adat). Itt írtam róla, hogy pl mivel és hogyan: [link]

Drag77
Mondjuk jó lenne, ha Acronis-ból is lenne egy Home Free változat...(Nem csak WD vinyókhoz persze) ;]

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#2924) Tippcsi10 válasza Fire/SOUL/CD (#2923) üzenetére


Tippcsi10
tag

Ezt a lépést kihagynám, mert azért van adat a D partición.
Úgy meglehet oldani hogy maradjon a 100 megás?

(#2925) Fire/SOUL/CD válasza Tippcsi10 (#2924) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Pont az lett volna a lényeg, hogy eltüntessük azt a 100 megás rejtett partíciót... Mondjuk elméletben , adatvesztés nélkül megoldják a külső particionáló progik, de ezt ezidáig még nem volt szükségem alkalmazni, én ugyanis W7 telepítés előtt minden esetben előparticionálok a usereknél, hogy ne jöjjön létre (kivéve persze ha Ultimate változatuk van és a rendszerpartíciót is titkosítani akarják, mert ahhoz kell a 100 megás rész)

Akkor húzd újra a W7-et így...

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#2926) Tippcsi10 válasza Fire/SOUL/CD (#2925) üzenetére


Tippcsi10
tag

Már újra húztam, már arról írok.

(#2927) Steelmanus válasza Drag77 (#2921) üzenetére


Steelmanus
addikt

Igen, en is leszedtem de ez a progi is trial, havonta kell neten keresztul "frissiteni" es a WD forumon olvastam hogy ha valaki elfelejti akkor 30 nap utan megtagadja a visszaallitast.
Letoltesnel jelzi is hogy shareware, az _s_ betu jeloli.

Nekem is van WD vincsim, de mar nem arrol megy az OS.

(#2928) satee76


satee76
aktív tag

Sziasztok !

Van 2 db 160-as sata vinyóm, az egyik egy partícióként kezelem, használom és pár naponként img-be mentem a másik vinyóra. Be van állítva a mentő vinyón a Secure Zone rész és aktiválva van a startup-ja.
Alap esetben boot előtt meg is jelenik, hogy választhatom a vissza állítást, mükszik is stb.

De ha kiveszem azt a vinyót, amit használok (szimulálom hogy elszállt v. megsérült) a másik vinyóról nem indul el semmi. Nem tud bootolni. Így visszaállítani sem.

Csináltam az acronissal egy boot media flash-t-, csakhogy arról nem bootol be semmi. Indítás után a bal felső sarokban villog a kurzor.

Az lenne a cél ,hogyha elszáll a rendszer a mentő vinyóról úgy tudjam a mentést visszaállítani akár egy másik vinyóra, hogy ne kelljen egy op.rendszert és egy acronist telepítenem. köszi

satee76 :R

(#2929) ep75w


ep75w
csendes tag

üdv. melyik volt a norton ghost utolsó, dos verziója? volt nekem egy ghost2k3.exe, kicsi volt, egyszerű volt, egy pendrive-ra tettem fel win98 boot szektort meg ezt az egy exe-t és annyi :)
viszont már nincs meg, ezért e kérdés. melyik volt az utolsó dos verzió?

köszi a választ.

(#2930) Steelmanus válasza ep75w (#2929) üzenetére


Steelmanus
addikt

Ugye nem 64 bites W7-nel szeretned hasznalni?

(#2931) Steelmanus válasza ep75w (#2929) üzenetére


Steelmanus
addikt

Amig kerestem lejart a mod ido, elnezest, szoval itt talaltam nemi infot, es innen lehet letolteni.
mediafire.com

(#2932) ep75w válasza Steelmanus (#2930) üzenetére


ep75w
csendes tag

nem dehogy xD dos 6.22 vagy win98 boot lesz.

köszi szépen a segítséget. ez a legutolsó dosban működő verzió akkor?

(#2933) _BM_ válasza satee76 (#2928) üzenetére


_BM_
senior tag

Acronisszal csinálj rescue CD-t, majd arról bootolva klónozd át az elsődleges HDD-t a tarcsira. Vagy csak a rendszerpartícióját mentsd át.

(#2934) _BM_ válasza ep75w (#2929) üzenetére


_BM_
senior tag

Valami 6.x volt, de az nem támogatja az ntfs fájlrendszert.

(#2935) Steelmanus válasza ep75w (#2932) üzenetére


Steelmanus
addikt

Pont ezert kerdeztem hogy ugye nem W7 mentesere szeretned hasznalni. Mert arra nem jo de alabb irjak is a forumtarsak hogy mit hasznalj, es csak azert linkeltem be azt amit, mert konkretan ezt a fajlt kerested.

(#2936) ep75w válasza Steelmanus (#2935) üzenetére


ep75w
csendes tag

ja értem. csak sima xp mentés lesz, dosból bootolva. de miért ne mentené egyébként a win7-et is? kezeli a nem szabványos partíciókat is. ha másképp nem, akkor nem logikailag kezdi el olvasni a lemezt.

amiket javasoltak, még nem ismerem, de mindenképp megnézem. a lényeg, ne kelljen telepíteni. az ellenkezik az érzéseimmel, ha telepítés után tiszta mentést csinálok, akkor az tényleg tiszta legyen, ne legyen telepítve ilyesmi. fusson csak szépen optikai lemezről indítva és/vagy pendrive :)

bár lassan ott tartok, jobb egy live linux, dd parancs összehozva hogy mentés közben tömöritsen is :)

(#2937) _BM_ válasza ep75w (#2936) üzenetére


_BM_
senior tag

[Letöltöd ezt a progit]
Telepíted, majd az Advanced menüből kiválasztod a Bootable CD elemet és csinálsz egy boot-lemezt. Ezután elfelejted a telepített programot, és csak a boot-lemezre koncentrálsz (for ever). Minden hasonló alkalmazásban el van rejtve a lényeg, nem tom, miért. :F

[ Szerkesztve ]

(#2938) _BM_ válasza _BM_ (#2937) üzenetére


_BM_
senior tag

"Ezután elfelejted a telepített programot"

Akár törlöd (deinstallálod), ha zavar.

(#2939) F34R válasza ep75w (#2936) üzenetére


F34R
nagyúr

Ha nem akarod felrakni itt egy Rescue disk
zip-ben találod az iSO-t , pendrivet fat-ra formázod és unetbootin-al ráteszed

(#2928) satee76

Ez is jó lesz neked szerintem felrakod usb-re onnan mehet a backup/restore is ;)

[ Szerkesztve ]

(#2940) benedekco válasza Fire/SOUL/CD (#2790) üzenetére


benedekco
addikt

Nálam is az ingyenes easus todo backup home jött be win7 másolásra.
Köszi a tippeket!
:R

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

(#2941) ro_bert17


ro_bert17
őstag

Adott egy PC eredetileg kb. 120-as vinyóval, ami öregecskének, és lassúcskának tűnt, ráadásul maradt rajta kb. 5 GB szabad hely mostanra.
Új jövevényként vetettem egy 1 TB-os 7200 rpm-es hdd-t. A tulajnak javasoltam, hogy ne pászítgassa, hanem klón, aztán csere. (a régi lemezt meg csomagolja be a szekrénybe)

Először easeus todo backup-al próbálkoztam, de a végén hibával megállt. Az idő sűrget, acronis true image home boot media be helyez, bootol, klónoz, kb. fél óra, kész.
Régi hdd ki, az új lemezről prímán megy minden eddig (kopp-kopp)
Kérdem én, hogy ez tényleg ennyire egyszerű, vagy várjak valamiféle feketelevest?

(#2942) _BM_ válasza ro_bert17 (#2941) üzenetére


_BM_
senior tag

Ha elsőre bootolt a klón, akkor nem lesz baj vele. Mitől lenne?

(#2943) ro_bert17 válasza _BM_ (#2942) üzenetére


ro_bert17
őstag

Tök ügyesen, meg okosan megoldotta. Akkor is bootolt, ha még bent volt a régi lemez, akkor is, amikor már csak az új volt bent.
Örülök ha nem lesz semmi gond vele, csak olyan egyszerű volt. Semmi telepítés, semmi. Szokatlan, hogy egy ilyen nagy feladat ilyen egyszerű legyen... :B

(#2944) Picturemaker válasza Steelmanus (#2906) üzenetére


Picturemaker
őstag

Így is megcsináltam, de úgy látszik nálam nem kedvel valamit, mert a megadott 50GB (32 volt az eredeti, ezt akartam egy 50-esre tenni) helyett 33,1-et csinált.
Aztán az Acronis boot cd-vel sikeült megcsinálni a dolgot.
Köszi a segítséget.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#2945) Fire/SOUL/CD


Fire/SOUL/CD
félisten

Nem teljesen ebbe a topic-ba tartozik, de igazán hasznos progi és még mindig él a promoja (pedig december 18.-án indult már a promo) :DDD

Ennek a proginak egyetlen feladata van, SSD-re költözteti a rendszert és automatikusan elvégzi az SSD-k esetén oly fontos alignálást (partíció eltolás)

Akit érdekel esetleg, az kattintson ide: Paragon Migrate OS to SSD

Használata felettébb egyszerű, röviden: Beteszed a gépbe az újonnan vásárolt SSD vinyódat, feltelepíted a progit, elindítod, kijelölöd az OS-t tartalmazó partíciót, majd megadod az SSD-t (csak SSD-t lehet megadni) célnak, elindítod a műveleted, művelet végeztével már lehet is az SSD-ről indítani a rendszert...

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#2946) KMT


KMT
addikt

Ez az acronis nooooormális? Három verzió is működésképtelen W7 alatt. XP-n persze megy, de a WD-s verzióban még véletlenül sem lehet partíciót kiválasztani klónozáskor. :W Na mindegy, csak felhúzott, azt hittem, egyszerűbb lesz, mint windows-t telepíteni...

Az normális, hogy a klónozás után hibát jelzett a win a lomtárra, és ürítette?

(#2947) Fire/SOUL/CD válasza KMT (#2946) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Az Acronis nem tud partíciót klónozni, csak komplett hdd-t. A WD változatban meg mindkét hdd-nek WD-nek kell lennie, csak WD hdd-kkel foglalkozik (azért ingyenes)

Igen, normális, hogy gondja van a lomtárral (általában a formátumával). Nem kell foglalkozni vele, ürítheted, ha kérdi.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#2948) KMT válasza Fire/SOUL/CD (#2947) üzenetére


KMT
addikt

Elhiszem. Pedig mintha pont te írtad volna régebben, hogy lehet külön partíciót kiválasztani. Mindegy, végül is most úgy tűnik, hogy működik a dolog.

(#2949) Fire/SOUL/CD válasza KMT (#2948) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Acronis-ról biztos nem írtam, hogy tud partíciót klónozni, pl [link]
A legújabb változat sem tudja, ezt elég nagy hiányosságnak tartom...

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#2950) KMT válasza Fire/SOUL/CD (#2949) üzenetére


KMT
addikt

[link]

De mindegy.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Ghostolás (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.