Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15656) bajzal


bajzal
őstag

Sziasztok!

Lenne egy garanciális ügyem, ebben szeretném a segítségeteket kérni:

2016.06.15.-én leadtam a Sony Xperia Z3 (D6603) típusú telefonomat garanciális szervizelés céljából a Cordon Electronics Kft.-hez az alábbi hibákkal.
2016.06.21.-én 10:38-kor már jött is az SMS, hogy a telefon "készen van". Nem csináltak vele semmit, csak szoftvert frissítettek. Meg se nézték a kijelzőt. Amikor átvettem mondtam, hogy ez így nem jó, ugyan úgy foltos, azonnal vissza is küldték a foltos kijelzővel. Hülyének néznek engem, hogy szoftverfrissítés után jó lesz a foltos kijelző? Vagy azt hitték nem fogom utána leellenőrizni a javítás eredményét?
2016.06.24.-én 9:54-kor már megint jött az SMS, hogy a telefon már megint "készen van". Nem csináltak vele semmit, megnézték a kijelzőt és a szakvélemény alapján megállapították, hogy: "A jelzett hiba nem befolyásolja a készülék rendeltetésszerű használatát, ezért nem tartjuk indokoltnak a kijelző cserét." Tehát előzőleg valószínűleg meg se nézték a kijelzőt, most meg már nem akarják cserélni. És végül a munkalapon az látható, hogy kiszúrták a szemem 2 darab védőfóliával, meg kicserélték a telefonban a legolcsóbb alkatrészt a hangszórót, amikor semmi baja nem volt és nem is említettem meg hibaként. :F Azt hitték, hogy hangszóró cserével megoldódik a foltos kijelző? Márpedig ez a foltos kijelző garanciális hiba és cserélniük kell, de nem akarják. Ezért felhívtam a Sony Magyarország Ügyfélszolgálatát, elmondtam a problémámat, csodálkoztak is, hogy miért cseréltek hangszórót, amikor kijelzőhibás a telefon, hát mondom azt én sem tudom, szóval kértem egy esetszámot és most újra a szervizben van. Ha ezek után sem akarják cserélni a kijelzőt, akkor mit tudnék csinálni?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.