Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51767) ígyvanferi válasza INTELligent (#51766) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ha nincs sár, próbálkozhatsz nem terepcipővel is nyugodtan. Poros lefeléken azért óvatosan. Meg köves-sziklás-gyökeres részeken, mert nem biztos hogy ugyanúgy tartja a bokád, mint egy terepcipő, nehogy sérülés legyen belőle.
Nem lehetetlen 50 euróért találni, de vadászni kell. Ősszel 50,38 euróra jött ki egy Nike Terra Kiger 6-os a webshopjukból, de ugyanígy kuponakcióval Wildhorse vagy pega trail is összejöhet kb. ennyiért. Inkább egyébként azokat ajánlom, a Terra Kiger 4 mm dropja és alacsony építése nem feltétlen ideális mindenkinek, illetve egyetlen, mindenes terepcipőnek. Ha boltból akarsz venni, hogy felpróbálhasd előbb, akkor még mindig a legolcsóbb már megvehető cucc a Salomon Sense Ride 2 a multinavigátorból 26 ezerért. (Nem számítva a decathlont, de azt nem tudom ott mit és mennyiért lehet kapni.)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.