Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45089) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Most már itt addig osztjátok a cipőket meg a lábformát,hogy kezdek aggódni.

Van egy olyan hibám,hogy túlságosan kifele terhelek a talpamnál, ezért a térdem korrigál, így fájni szokott este a térdem néha. (Mostanság kevésbé) Ilyen cipőbetétet is hordtam.

Viszont mostanában adtam le a súlyomból, másképp próbálok lépni és a betétet sem hordom,mert nem fér be a nyári cipőkbe, viszont a térdem is csak nagyon ritkán fáj, csak bizonyos cipőbe.

Sőt, a nike futócipőből ki kellett szednem a gyári betétet, mert annyival megemelte a lábam,hogy leszedte a sarkam mindig, most betét nélkül futok aszfalton és így panaszmentes vagyok.

De most azért, mert nem olyan cipőt vettem, aki kifele terhelős lábefejre van, komoly gondokat okozok a későbbiekre a lábamnak? Úgy fél év múlva gondoltam majd új cipőt venni ha muszáj. :U

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.