Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31406) kiskornel válasza máyköl (#31393) üzenetére


kiskornel
addikt

Most lehet, hogy ultra-mega-gigabunkó leszek, de ugyanazok a problémák vannak a képeiden, amit fél évvel ezelőtt kifogásoltunk.
TE nem érzed tiszteletlenségnek MÁSOKKAL szemben, hogy kommentelik a képeidet, te meg folyamatosan ugyanazokat a hibákat elköveted? Olvasd vissza az egyik hsz-t fél évvel ezelőtt, és egy az egyben illik erre a képedre is.

- nincs elég izzadtság benne. Látszik, mennyi időt szántál rá.
- rossz a blende érték.
- a téma nem kiugró (ennyi idő után már fel lehet róni hibának. Ez is egy olyan kép, ami felett 1x elsiklik az ember szeme, de nem akad meg rajt, nem érez rá vágyat, hogy nagyban is megnézze, mert nincs mit rajt megnézni).
- rossza a háttér (most is, mint mindig a minőségével van probléma.) Olyan helyről kell fényképezni, ahol nem lesz ilyen minőségű a háttér. Itt is rossz a háttér. Nem létezik, hogy ennyi idő után nem látod a helyszínen, hogy milyen lesz a fókuszon kívűli háttér.
- A zöld túlszaturált, természetellenes a jobb alsó sarokban.

Kíváncsi lennék, hogy ebből mit tanulhatsz. Mi van itt felsorolva, amit a képeidre érkezet elmúlt 200 hsz-ben nem olvashattál.
Ejnye.
Már vagy legalább 10x megfogalmaztam ezt a választ a képeidre, de sose küdtem el az OK billentyűvel. Ez olyan személyesnek tűnhetett volna.

Más: mikor látunk végre valami kiugró témát tőled? Valami extra virágot? (Mondjuk amit megveszel a helyi virágosnál, keresel neki egy szép hátteret és lefényképezed?) De már annak is örülnék, ha valami ritkábban fellelhető, védett növényt fotóznál.
15-20 perc. Ennyit szánj egy képre, próbfotókkal, mindennel együtt. Ennyi kell egy fotóhoz. Nem képhez, fotóhoz!

(#31404) máyköl : F2,8-on közelebb kell fókuszálni, és ugyanolyan hátteret kapsz (igaz már a képkivágás).

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.