Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32649) Vyndree válasza Watt25 (#32648) üzenetére


Vyndree
őstag

Nekem még Telekom van, ott mindegy és szerencsére olyan helyen lakom ahogy nem esik szét a kép és a net is maxon van. Az IP-m fix, ezt nem kértem, vannak akik fizetnek ezért, nekem mindegy.

Tegnap volt kint a Digi szerelő, szerette volna bekötni. Azt mondja az oszlopon 8 hely van, már így is 9 van rákötve. Egyébként nem tudja úgy behozni ahogy a Telekom behozta, új kábelezés kell. Nem lehet csatlakozó, nem törhet meg, ami lejön az oszlopról annak kell becsatlakozni a benti egységbe. Ami kell, az a ház oldalába kampózás, falon lógó kábelezés és a főfal átfúrása, további kábelezés, vésés, festés... vagy marad a Telekom. A Digi két évig 4900 majd 5980Ft lenne, a T 6890Ft és további három eszközön egyidőben bárhol az ország területén tudom nézni a netről (tvgo.hu) a 40 csatornát (jó sz.r minőségben ugyan) és nem kell 13eFt-ért routert vennem, valamint így nincs hűségem, bármikor felmondhatom. Ja, és van OzoneNetwork ami nélkül nálunk nincs élet, tehát nem kell pluszba MindigTV alapcsomag 1599Ft-ért.

Van pár napom hogy átrágjam, Ozone hinyában (ez a bökkenő) maradnom kell T-s. :( :O :O :O

Van valakinek ötlete OzoneNetwork-re, hogyan lehetne Digiseknek nézni? Neten, MindigTv, alapcsomat a Telekomnél, vagy hogy?

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.