Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:42:54

LOGOUT.hu

Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13427) m3ss


m3ss
veterán

pont ezert szivas, hogy nincs dedikalt szerver, magam fajtak fellohetnenek sajat szervert ,es kedvemre rugdoshatnam ki a csalokat, valogathatnam, hogy kivel akarok jatszani
az meg gondolom vmi aprilisi trefa, hogy fizetni kellene a dlc-ert, amikor ennyire erdekli a kiadot/fejlesztot a jatek..rohelyes amit az activison csinal, megvettek blizzardot is mi volt az elso huzasuk? 3 reszben jon ki sc2..penzhajhasz banda :( support? nuku.

zarojelben jegyzem meg eszebe ne jusson senkinek megvenni a jatekot, akinek meg esetleg nincs meg, es szerette a cod szeriat, hacsak nem mazohista haxorvadasz ;]

szoval steam acc: mw2 cs:s, hl2, hl2dm elado mondjuk 10k
cserealapot kerepezi 2-3 wallhaxor birtoklasi joga szabad felhasznalasra par ora erejeig :Y

jatszik vki xbox360on? milyen? latom, hogy mar letezik hozza eger/bill kombo..megfontolando...

[ Szerkesztve ]

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.