Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30701) basaja válasza Edi77 (#30700) üzenetére


basaja
senior tag

no para,pörögjön inkább a topic a megszokott medrében,jöjjenek a jó kis appok.

EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv

(#30702) janes74 válasza stevve (#30698) üzenetére


janes74
senior tag

Nyugodt vagyok :D. Jó volt ezt a topicot olvasni,de mostanában csak róla szól a dolog.Kicsit hsz. vadász hozzáállásnak tűnik.Bocs az offért. :R

[ Szerkesztve ]

(#30703) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Nem tudom kiket érint, de kint van a STEAM beta, egyelőre meghívásos, de nagyon jó. Végre egy normális hivatalos STEAM app. ÉN már nagyon vártam.

(#30704) Dark Archon válasza Drenadar (#30689) üzenetére


Dark Archon
addikt

Abban azért igaza van, hogy minek fizessen havi fix 500Ft-t (ami inkább 600 vagy 1000), ha nem használja? Én itthon is, melóhelyen is tudok WiFi-zni, azért meg nincs kedvem fix havidíjakat fizetni, hogy vagy kihasználom vagy nem, mert mondjuk 2 havonta egy hétvégén használnám a mobilnetet - de így elvagyok nélküle. A patkányság a szolgáltatóknál, ha meg nem fizetsz elő netre, akkor horror áron mérik a használatot.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#30705) TazLeacher válasza Dark Archon (#30704) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Ezt már sokszor túltárgyalták, de én sem értem, hogy minek okostelefon net nélkül. Tök jó, hogy itt is van Wi-fi, meg ott is van Wi-fi...de akkor minek mobiltelefon? :F Otthon is van telefon, a munkahelyeden is...nem az lenne a lényege mobilnetnek, hogy akárhol vagy, netközelbe legyél? Kapsz egy emailt, arról tudjál, és ne fél vagy 1 óra múlva értesülj róla, amikor bemész a munkahelyedre, mert ott már minek, amikor ott a számítógép. Ahhoz, hogy megnézz egy moziműsort, ne kelljen már hazamenni, vagy telefonálgatni...múltkor kerestem egy boltot. Felmentem google-ra, megnéztem hogy hol van üzletük, beütöttem a naviba, és indultam is...erre jó, hogy van net. Tényleg nem értem minek valakinek okostelefon net nélkül. Otthon akarsz rajta emailezni, vagy minek? Arra van a számítógép.

(#30706) frensys


frensys
tag

Segitséget szerenék kérni,egy olyan kérdésem lenne,hogy van a telefonon a e-mail app gyári,na most ott az egyebek beálittást kiválasztva végig mentem a freemailes beállitásokon,pop 3 stb.de a végén visszadob hogy nem jók a beállitások,vagy valami ilyesmi.
Nem tudjátok hogy kell beállitani freemailre a gyári e-mail appot?

Köszönöm szépen!

[ Szerkesztve ]

(#30708) Drenadar válasza Dark Archon (#30704) üzenetére


Drenadar
veterán

De azóta már kiderült, hogy van neki internet előfizetése... csak napi 2x kapcsolja be a widgetei miatt.

és a telefonra fizetsz díjat? pedig gondolom munkahelyeden és otthon is van telefon amiről tudnál olcsóbban beszélni. akkor a feletted levő hsz: minek okostelefon?

gondolom nem munkára kaptad a wifi hozzáférést a munkahelyeden. mert akkor be lenne állítva egy exchange elérés és akkor mondjuk azért a mobilnet, hogy vállalati emaileden elérhető legyél, stb.

(#30706) frensys: felmész a freemailedbe vagy midbe... megkeresed hol van leírva a pop3 beállításához szükséges infók. és beállítod. Értelemszerűen. Ennyi.
Most őszintén. bevallhatod, hogy HSZ vadász vagy.

[ Szerkesztve ]

(#30710) atillaahun


atillaahun
veterán

Akkor egy kis tapasztalatmegosztás, hogy legyen mire keresni.
Kipróbáltam a File Expert-et, de már fél óra alatt annyi hibát találtam benne, hogy elment tőle a kedvem, ezért töröltem is. Apróság pl., hogy abc sorrendbe nevezésnél nem rakja előre a könyvtárakat, hanem berakja a listába név szerint a fájlok közé. Átállítani nem lehet. Cseppet zavaró. Aztán beállítottam a Dropbox-ot, egyetlen fájlt sem engem megnyitni, nem tudom így mire való ez a része. Betallóztam LAN-ról a laptop megosztott mappáit, streamelném a videót, erre megnyitja Opera-val, hogy hova töltse. Átállítani nem lehet, nem kérdez semmit. Plusz a beállítások része is nagyon karcsú, alig van benne valami értelmes konfiguráció.

Autorun Manager - Letiltottam vele az idegesítő Media scan-t, hatástalan volt, továbbra is előjön az a takony minden egyes fájlműveletnél. Írtam a fejlesztőnek, nem válaszolt, normális magyarázat meg alig van a programhoz, hogy a reciever-ek, és az intent-ek mit jelentenek benne. Beállításokban szintén nem derül ki mire jó pl. a Chuck Norris mód.
Végül ezt is töröltem.

Keresgéltem még normális launcher független widget-eket, amiből alig van. Végre találtam egy jó Contact Widget-et, amit nem kell fél órát állítgatni, és lehet vele közvetlenül hívni. Android Widget Pro a neve. Sok minden van benne, vagy 7 féle widget, naptár, facebook, twitter, könyvjelzők, stb. A könyvjelzőkkel az a gáz, hogy csak stock böngészővel mennek, ami viszont egy hulladék, úgyhogy erről le kellett mondanom, de az értékelésekbe azt írták a többi része egész jó. Mondjuk azokra nekem nincs szükségem.

Ja meg a TaskXP-t már említettem korábban, hogy eddigi leghasználhatóbb Task Switcher, és az egyetlen program ami nagyjából hiteles infót ad a teló RAM kezeléséről.

[ Szerkesztve ]

(#30711) frensys válasza Drenadar (#30708) üzenetére


frensys
tag

A freemail oldalán csak pc-s beállitások vannak fent,az androidosak nincsenek,de nem sok minden állitás van amúgy a telón se,email cimet jelszót beirod meg kiválasztod hogy pop3 vagy imap aztán ennyi,és nem megy,mindig azt irja ki a beállitások nem fejeződtek be,miután véglegesitettem és keresni kezdte a kiszolgálot.

(#30712) Drenadar válasza #40993792 (#30709) üzenetére


Drenadar
veterán

Nekem úgy hogy nem érdekel mennyit eszik a mobilnet (mert korlátlan ugye csak dög lassú 200 mega után) így se szokott elfogyni. pedig böngészek, widgetek, Gmail figyelés, stb.

És azért ez erős paranoia, hogy hú de sokat fogyaszt a mobilinternet.
Frensysnek üzenem: a Kijelző fogyaszt legtöbbet. Ki kell kapcsolni és nem kell hozzáérni, a fényerőt le kell venni minimálisra.

Másik kedvenc akik kikapcsolgatják a telefont hogy addig se merüljön :)
(Jó tény, hogy a "mélymerülést" mindenképpen el kell kerülni, de ők nem emiatt kapcsolgatják ki :) )

(#30711) frensys:
a pc beállítások ugyanazok mint az android. Az android nem egy UFÓ hogy külön cím keljen neki. Kell egy: pop3 cím, kell egy SMTP cím, kell egy felhasznállónév és egy jelszó. A Google megmondja az első kettőre a választ, az utolsó kettőt meg te tudod.
ilyen egyszerű. tehát próbálkozz ha nem működik a freemail supportnál próbálkozz.
Jah és kapcsold be a mobilinternetet/wifit mert anélkül... nem megy...

[ Szerkesztve ]

(#30713) I.papi


I.papi
tag

.

(#30714) expander válasza frensys (#30711) üzenetére


expander
senior tag

neked biztos szükseges van egyaltalan mobiltelefonra es internetre ?

(#30715) frensys válasza Drenadar (#30712) üzenetére


frensys
tag

A k-9 mail appal már egyből állitásnál mentek a bejövő leveleim,jöttek,de a kimenő beállitásnál az smtp-nél nem megy,valahol olvastam hogy az smtp a freemailnél elég gázos..mást kell megadni mint amit gondol az ember,se nem smtp.freemamil.hu,se nem mail.freemail.hu,se nem simán freemail.hu hanem valami mást mert nem megy a kimenő és visszadob a beállitásokhoz. :U :U

(#30716) volvoguy


volvoguy
addikt

Udv! Appbrain helyett vmi mas app? (ICS alatt bugzik az Appbrain) avagy az Appbrain a legjobb?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#30717) Drenadar válasza frensys (#30715) üzenetére


Drenadar
veterán

Akkor a kiszolgálód SMTP-jét kell beállítani. De nekem pl a Vodafone-nál még nem sikerült. De nem is Zavar a Gmail megy rendesen Freemail meg egy vicc.
Gmailben(PC-n) állítsd be hogy a Gmail letöltheti a freemailes leveleket, és hogy írhat a nevében e-mailt és akkor nagyon egyszerűen menni fog a Gmail-en keresztül.

hsz vadász...

(#30716) suti_88: Android Market?

[ Szerkesztve ]

(#30718) Dark Archon válasza Drenadar (#30708) üzenetére


Dark Archon
addikt

Telefonra sincs előfizetésem, nem véletlenül vagyok feltöltőkártyás (szeretem tudni, hogy tényleg lebeszélem, amiért fizetek és ez nem nullázódik havonta). Mivel itthon is, cégnél is van net, útközben (gyalog 10 perc a munkahelyem :D) pont lesz*rom, hogy jön-e mailem vagy sem, akárcsak azt, hogy ír-e valaki valami hülyeséget iwiw-en. Bőven nem vagyok már az a generáció, amelyik csak iwiwen meg f*szbúkon képes egymással kommunikálni. Minek okostelefon? A játékok miatt, valamint GPS pótlékként (természetesen offline navival). Ha úgy tetszik, színtiszta hobbiból.

A telóm nem céges, tehát, ha azt akarnák, hogy elérhető legyek mailen (ami a távolságból, illetve a munkám jellegéből adódóan egyébként is felesleges), akkor a cég fizetné, tehát nekem mindegy lenne. Ha valamire kíváncsi a főnököm, s nem vagyok bent, felhív és kész :) A céges wifi meg mindenkinek van.

Egyébként most, hogy X8 után Defy+-t vettem, jöttem rá, hogy egy normálisan megírt felület esetében semmi szükség mindenféle kretén kiegészítő alkalmazásokra, a gyárinak is illik tudnia: forgalomszámláló, sync over WiFi only beállítás, normális e-mail kliens, akku energiakímélés beállítások, stb.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#30719) frensys válasza Drenadar (#30717) üzenetére


frensys
tag

jajjj nagyon szépen köszönöm,esetleg picit segitenél hogy a gmailt hogy állitsam be freemailesre,amit irtál?Köszönöm! :U

(#30720) TRob1 válasza volvoguy (#30716) üzenetére


TRob1
veterán

Inkább más. Úgy hívják: Market. :DDD

¤ R'n'R ¤

(#30721) Drenadar válasza Dark Archon (#30718) üzenetére


Drenadar
veterán

Sok munkahelyen nem is adnának wifit... mondván adatvédelmi kockázat.
Ízlések és pofonok. Nekem se a FB miatt kell, de előfizetéses vagyok, mert havonta olcsóbban kijövök vele. Jah én használom is :)

Amúgy meg, ezek a beállítások alap SW-vel is elérhetőek. Illetve akkor még nem próbáltál ki egy HTC Sense felületet :D szerintem kenterbe veri a sony felületét. a defyét meg...

(#30719) frensys: Könyörgöm mielőtt ide beírsz egy kérdést, próbáld már megtalálni rá a választ! Lépj be szépen a Gmailbe PCről és a beállításoknál keresgélj. Ott a google is ami segít. Vagy írhatnál privátot is (semmi garancia nincs rá hogy észreveszem). De meg lettél kérve hogy ne offold szét a fórumot mindenféle kérdéssel ami tök alapvető és ufóként már körbejártad...

[ Szerkesztve ]

(#30722) TazLeacher válasza Dark Archon (#30718) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Ez már tényleg nagyon off, de ezt kifejtenéd:

Telefonra sincs előfizetésem, nem véletlenül vagyok feltöltőkártyás (szeretem tudni, hogy tényleg lebeszélem, amiért fizetek és ez nem nullázódik havonta)

Képes vagy kétszer annyit fizetni 1 perc beszélgetésért, csak, hogy tudd, hogy lefogyott? Otthon is állandóan megy a TV, mert ha már fizeted az előfizetést, nehogymá' ne menjen? :F

[ Szerkesztve ]

(#30723) frensys válasza Drenadar (#30721) üzenetére


frensys
tag

Elnézést,nem állt szándékomban és köszönöm a segitséget,felmentem a gmailre és beállitottam és működik most már a telón is!Nagyon köszönöm! :R

(#30724) Edi77


Edi77
őstag

Sziasztok!

Erre esetleg valaki? :B

#30669

[ Szerkesztve ]

"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."

(#30725) bunnyhu


bunnyhu
senior tag

Hali, biztos profán kérdés, de hogyan lehet a shell-t választani azután, hogy a home gombra bejövő választó képernyőn bejelölök egyet alapértelmezett shell-nek? Végig néztem a beállításokat de nem találom meg, nyiván figyelmetlen vagyok. 2.3.7

https://divecenter.hu

(#30726) gyuszmó


gyuszmó
őstag

Mi a különbség a Hot és normál reboot között?
köszi

"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"

(#30727) atillaahun válasza bunnyhu (#30725) üzenetére


atillaahun
veterán

Beállítások > Alkalmazások > Kiválasztod amit bejelöltél és azon belül > Alapértelmezések törlése.

(#30726) gyuszmó
Nem tudom biztosan, de mintha hot reboot-nál csak annyit csinálna, hogy a launcher-rel együtt bezárja az összes memóriában lévő programot a rendszer, majd az alapokat újraindítja.

[ Szerkesztve ]

(#30728) gyuszmó válasza atillaahun (#30727) üzenetére


gyuszmó
őstag

Köszi

Leszedtem a Buttonremapper-t most próbálom köszi :R

"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"

(#30729) S e t h


S e t h
nagyúr

A Juice defeneder kapcsán többen beolvastak itt mr.hsz hunternek miszerint teljesen egyénre szabott, hogy ki mire használja a telefont, azaz a juice defender is kiszolgálhatja egyesek igényeit.
Innentől kezdve kevésbé érthető ,hogy miért olyan istentől elrugaszkodott dolog, ha vki net előfizetés nélkül használja a telefonját és megelégszik a wifi adta lehetőségekkel.
Ha neki így jó akkor ?
Nekem 100 megás csomagom van és még sok is a wifi mellett.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#30730) thesound


thesound
őstag

megnéztem ezt a llama-t... nagyon profi :Y :C

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#30731) gyuszmó válasza atillaahun (#30727) üzenetére


gyuszmó
őstag

Viszont hotrebootot kér az app és hiába indítom újra ugyanúgy kéri újra.
Neked volt fent ez a progi?

[ Szerkesztve ]

"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"

(#30732) bunnyhu válasza atillaahun (#30727) üzenetére


bunnyhu
senior tag

Köszi, itt végképp nem kerestem :)

https://divecenter.hu

(#30733) atillaahun válasza gyuszmó (#30731) üzenetére


atillaahun
veterán

Volt, és működött is, csak rájöttem, hogy nincs rá szükségem. :)
Nálam sima újraindítás után ment rendesen. Esetleg akkor próbáld a ki-be kapcsolást.

[ Szerkesztve ]

(#30734) gyuszmó válasza atillaahun (#30733) üzenetére


gyuszmó
őstag

ok köszi

Te mire használtad?

[ Szerkesztve ]

"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"

(#30735) atillaahun válasza gyuszmó (#30734) üzenetére


atillaahun
veterán

Az LG-n lévő G gombra akartam betenni a fényképezést, de nem látta a program. :(((

(#30736) gyuszmó válasza atillaahun (#30735) üzenetére


gyuszmó
őstag

Újra indítom, ki/be kapcs.belépek a menüjébe van ott egy apply opció,rányomok írja,hogy indítsam újra,amit már előtte megtettem.

két pont van power,headsethook ennél nem jutok tovább

Azt pedig írja,hogy rendszergazdai jogosultságot kapott

[ Szerkesztve ]

"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"

(#30737) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Szevasztok!
Lenne egy elég láma kérdésem, de nézzétek el, mivel péntek óta nyúzom első droidos készülékemet.

Szóval: Lehet beszerezni marketen vagy valahonnan navigációs programot? Mert bár van alapból Maps és a Google Térképek (béta verziója) de az egyik ugye net kell hozzá, a térképek meg nem túl pontos.....

Köszi a válaszokat! :R :R

All→M8

(#30738) atillaahun válasza gyuszmó (#30736) üzenetére


atillaahun
veterán

Nem tudom mi baja lehet. A legfrissebbet szedted le a saját fórumáról?

(#30740) gyuszmó válasza atillaahun (#30738) üzenetére


gyuszmó
őstag

Nem ,torrent oldalról szedtem le

"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"

(#30741) callmeakos válasza #40993792 (#30739) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Köszönöm. És vannak tapasztalatok hogy az ingyenesek közül melyik a jó? Én a Wisepilotra tippelnék bár nem tudom mi a helyzet navi fronton

All→M8

(#30742) atillaahun válasza gyuszmó (#30740) üzenetére


atillaahun
veterán

Próbáld meg esetleg EZZEL is.

(#30743) gyuszmó válasza atillaahun (#30742) üzenetére


gyuszmó
őstag

ok

köszi

"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"

(#30744) xSide válasza atillaahun (#30710) üzenetére


xSide
őstag

ABC sorrend: nem találkoztam ilyen sorrendbeli gonddal, nálam előre helyezi a mappákat:

Dropbox: a dropbox miatt az oldalon össze kell kapcsolni a file expert-el, fájlokat nem megnyitni fogod tudni, hanem kijelölve másolni az sd valamely mappájába éppúgy ahogyan a pc is letölti először.
Itt sima copy/paste.

Stream: az adott fájlhoz társítva van nálad az opera megnyitás ezért töltené le, de szerintem ez nem az fe hibája, hogy nem erre való.

Melyik fájlkezelő képes erre, kipróbálnám...

A beállitás minimalista lehetőségei pont elegendőek, nem veszlik el benne az user:)

Amennyi funkciót tud fél óra alatt egyébként nem lehet kitapasztalni új használóként...
Ami legjobban bejön benne, hogy parancsikonként kirakható a tartalom megosztás, amivel be sem kell lépni a progiba csak elinditja az ftp, http elérhetőséget!
Ami nem jön be az a lassúsága, bár lista nézet és kis betümérettel kicsit gyorsabb, de messze elmarad az ES-től...

(#30745) Jampec8686


Jampec8686
csendes tag

Hello szeretnék segítséget kérni... van egy kis problémám az milestoneal. pontosabban több van és nem tudom megoldani őket ez android dolog új nekem szóval ja...
van a telón a vissszanyíl érintő gomb ha töbször megnyomom egyszer csak kiírja h aplication killed és után hosszu másodpercegik nem jön be a menü ha rányomok... elég idegesítő mikor 100adszorra jön ez elő.....
ez mitől lehet h lehet kiküszöbölni.... ?
mikor felteszek pár progit egyből kiírja h kevés a hely valahol ..talán a memóriában vagy nem tudom de memória karin mgé 3 giga van szóval bedobja az ahol a futo prograomok vannak és ott le kell állítani csomót .. de ezt állandóan csinálni kell napjába 30x külömben nem enged telepíteni semmit... erre mi a megoldás???
magától beindít olyan alkalmazásokat amiketnem is használok miért van és mindig egyesével kell bezárni? aztán 2 másodperc és ujra kinyílik ...
nem tudok a márketből letölteni mert mikor arra megyek h install ki ír valamit és OK gombra lehet kattintani és nem történik semmi.. valamit androiddal kapcsolat ír ki... van gmailen ... azon keresztül léptem be a marketbe... szóval nem tudom mi lehet a baj.. pontosan ezt írja ki: na ezt írja ki a market pontosan :" there are no andorid phones associated with account please sign in eith a diferent account ".
ja és miért lassúl a telefon mint álllat.. mindenhol azt mondják h az android ilyen gyors olyan .. az enyém meg mint a csiga a tárcsázásnál is kell várni sokat mire elkezdii hívni halál égő több haverom is elkérte h felhív valakit és mondják h milyen a szar lassu teló.m... mit tegyek ? minden androidnak ilyen hibái vannak vagy csak én fogtam ki szart?

(#30746) atillaahun válasza xSide (#30744) üzenetére


atillaahun
veterán

Nem tudom mi lehetett akkor a gond a sorrenddel, végigpróbáltam mind a 4-et vagy mennyi volt.
Dropbox-ból megnyitás szerintem alap lenne, ES szépen csinálja. Stream-eléssel sem tudom mi baja lehet, ES egyből betolja a Mobo-ba, ez meg az Operának küldi, és fel sem ajánlja, hogy válasszak.

Melyik fájlkezelő képes erre, kipróbálnám...
Ezt nem tudom mire érted.

Egyébként még én is a lassúságát akartam felhozni, de azért nem írtam mert azt hittem csak az én telefonom kaka.

(#30747) xSide válasza atillaahun (#30746) üzenetére


xSide
őstag

Úgy értem a stream-et melyik tudja, de már válaszoltál is rá:)
(ES)
A lassúság miatt akarok váltani, de ott van az ftp is ami fontos számomra...

(#30748) atillaahun válasza xSide (#30747) üzenetére


atillaahun
veterán

Igen az nekem is kellett volna, de attól tartok akkor fel kell rakjam 2. programnak a Samba-t mellé. :(((

(#30749) Sanci789


Sanci789
aktív tag

A ChainFire 3D-vel kapcsolatban lenne pár kérdésem

1. Az Nvidia plugin csak az Nvidia logós játékokkal működik jól, vagy érdemes minden komolyabb 3D-s játékhoz hozzá csapni ezt?
2. Ez az nvidia plugin tartalmazza az MSAA-t?
2. A 3 plugin (nvidia, powervr, qualcomm) miben különbözik egymástól, melyik miben jobb?

Köszi :R

(#30750) Dark Archon válasza TazLeacher (#30722) üzenetére


Dark Archon
addikt

43Ft így 1 perc, előfizetve meg 37... marha nagy különbség.

Drenadar: a WiFi csak netre van megosztva, a hálózat elérése természetesen le van tiltva. HTC-m tényleg nem volt még.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.