Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz Valdez #46911 üzenetére

    Ha ezt akarod hinni, akkor hidd, én viszont egyrészt nem akarok vakon okosabb lenni a fejlesztőknél, másrészt mivel a Nixxes és az AMD is ugyanúgy instabilitásra hivatkozik, így elhiszem, főleg, hogy a Nixxes a legjobb PC portolás fronton, ők nem tennének ilyet ok nélkül. Szóval egyértelmű bizonyíték hiányában én nem feltételeznék egy Nixxes-ről olyat,hogy kamuznának. Az AMD-ről igen (mert már sokszor volt rá példa), viszont mivel az AMD közleménye tökéletesen összhangban van a Nixxes (Insomniac) közleményével, így most róluk sem feltételezem, hogy hazudnak. Ez azonban teljesen lényegtelen abból a szempontból, hogy az AMD felhasználók ismét erős kompromisszumokra kényszerülnek ennél a játéknál. A kérdés az, hogy meddig.
    Egy új drivernél bármilyen hiba, akár regression is bejöhet, ott van például a legutóbbi drivernél a javítási kísérlet az RDNA3 üresjárati fogyasztására is csődöt mondott.
    Könnyen lehet (én inkább azt feltételezem), hogy a Nixxes olyan spéci optimalizálást/RT kódot használ, amitől az AMD driver összefossa magát és most megy a háttérben az egyeztetés az AMD driver fejlesztőivel, hogy mit bír még el, hogy ne dobja el magát az egész. Ez is csak egy teória, de mindenesetre abban biztos vagyok, hogy valódi technikai oka van ennek, amint mondtam, a Nixes nem viccből hoz ilyen döntéseket. Ha erre kényszerültek, akkor ott tényleg nagy baj van, viszont idővel majd működni fog AMD-n is.
    Ez csak annak kellemetlen, aki most megjelenéskor akarja a játékot AMD GPU-val max grafikán játszani, mert nem lesz rá lehetősége.

    Amúgy a felhasználók túlnyomó többségét a legkisebb mértékben sem fogja érdekelni, hogy mi van a háttérben, mert ők csak annyit fognak tapasztalni, hogy NV-n megkapják a maximumot, míg AMD-n nem. Mivel ez a játék az idei év egyik legnagyobb dobása PC-n, így ez az AMD-nek ismét egy nagyon kellemetlen gyomros, nem fog jót tenni a mindshare-nek.

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés