2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tavasz van!

    Parci 16 éve 22

  • A francia bor...

    ...olcsóbb. Nyilván nem általánosan, illetve pont úgy esetleg igen, de nyilván nem minden szinten. Viszont tény az, hogy 12 euróért nagyon komoly bort ittunk egy bordói cuvée személyében (Ch. Saint-Emilion Grand Cru, ízre itthon az 5000 ft+ kategória), és az is tény, hogy 3-5 euróért olyan Medoc-ot nyomtunk, ami az itthoni, 3000 ft alatti borokat simán állva hagyja.

    Persze, nem illik összehasonlítani, mert egész mások a méretek, és a méretgazdaságosság létező fogalom. De, ki kell mondani akkor is, hogy a hazai villányi, szekszárdi, egri és soproni borok helyenként már bőven túl vannak árazva.

    Igenis drága móka 5-8 khuf egy palack borért, illetve nonszensz, hogy 2 khuf alatt alig találni finom vörösbort. Külföldiában van.

    Parci 16 éve 0

  • PS3 okosodás

    Uralom, a 2.20-es firmware-rel már mennek a DivX feliratok, 2 GB+ divx-ek, BD Live és egyéb okosságok is. Bár kicsit korán ruháztam be a PS3-ba, a mai napig nem bántam meg, egyre inkább teljesíti azt, amit a játékok mellett várok tőle: tökéletes(edő) médiacenter

    Parci 16 éve 22

  • Maiden Scorpion

    Gondolom nektek is feltűnt, hogy az Iron Maiden "Flight of Icarus" és a Scorpions "Fly to the Rainbow" című száma... nos... ugyanaz. Nem néztem utána, hogy melyik született hamarabb, így érzelmi előítélettel élve gondolom, hogy a Scorpions lopott...

    (egyébiránt mindkét szám jó)

    update: a Scorpions szám volt jóval hamarabb. ennyit az előítéletekről... :)

    Parci 16 éve 7

  • Megvolt: Valfréjus és Aussois

    Megjöttünk. Leméretezettből leméretezett képekből négy kép, de most ennyire futotta az erőmből. Ki kéne találni valamit a képek feldolgozására, mert rendszerint felemészt az utómunka.

    Parci 16 éve 29

  • Destination: Valfréjus

    Egy hét off a francia hegyekben síelés végett. Életemben először saját cucucuccal. Hó nincs sok, de remélem nem lesz gáz. Atomic Beta Race Carv powwa!

    Disclaimer: lassan már félek leírni ide, ha hosszabb szabira megyek, mert nemes konkurenseink aktív olvasói a blognak, oszt szépen megvesznek egy-két soon-to-be-partner portált, amíg én önfeledten szabadságolok. Ugye.

    Parci 16 éve 7

  • Borral végződni

    Ha én dönthetnék, hogy mikor haljak meg... mármint fájdalommentesen, ahogy például az állatokat elaltatják jobb helyeken (első injekció altató, a második leállítja az izmokat, köztük a szívizmot is), akkor simán bevállalnám, hogy öregebb koromra elborozom az összes agyamat, izmomat, mindent. Semmi kedvem ugyanis "a legvégét" végigcsinálni, mindenféle műtétek, esetleges magatehetetlenség, totál elhülyülés és társai mellett.

    Amíg azonban
    a) tilos a mindenféle eutanázia és egyéb (ön)gyilkosságban való segédkezés
    b) beszari vagyok és igenis félek a hosszú szenvedéstől

    ...addig ezt nem merem. Mármint Gere Kopárokkal és Vincze Arcanumokkal befejezni az öregkort, végleg. Micsoda qrva nagy pech! :DDD

    .

    Egyébként úgy gondolom, hogy felháborító, hogy nem kérhetek segítséget a saját rongyos életem végetvetésében. Mekkora álszent dolog már, egyik oldalon gazdaságilag simán tönkreteszünk (mi, azaz a nyugati civ.) kontinenseket, emberek milliói halnak éhen közvetve miattunk, csont simán háborúzunk (újabb pár millió)...

    ...de nem, az élet "szent", akármekkora nyomorom van, nem ugorhatok. Ha egyszer bebátorodom ott a végjátéknál, valami idióta politikus ajtófélfájára loccsantom majd fel az agyam.

    Parci 16 éve 9

  • Nagy Kopasz tegnap


    Kutya hegyről visszafelé...

    Parci 16 éve 1

  • Sweeney Todd

    Vegyesek az érzelmek. Tim Burton képi világa mindig ütős, itt ez különösen igaz. Nagyon jók a karakterek, a film első 10-15 perce önmagában is szuper fotók sorozata. Ezen kívül viszont - bevallom, bár biztos ciki, de - nem tetszett igazán. A forgatókönyv egy sima görög drámára hajaz, egy sima dupla szuflé (biztos nem így írják, jelenleg hidegen hagy) sem fért már bele. A zene nem zavar, de ennél pozitívabbat már nem tudok mondani róla. Van. És ennyi.

    A Big Fish-nek nyomába sem ér. Szerintem.

    Parci 16 éve 5

  • A romlott sör tünetei

    Milyen tüneteket vonultat fel egy romlott sör? Most vettem észre, hogy lapul a szekrényem mélyén még pár, tavaly májusban vett Krusovice barna. Sajnos olyannyira átálltam a borra, hogy ezeket teljesen levettem az itallapról, ott felejtődtek. Lejártak tavaly szeptemberben a címke szerint. Kibontottam most egyet, már félig meg is ittam, de rettegek, hogy meghalok belső vérzésben, cseppfolyóssá válnak a belső szerveim, a torkomon keresztül hányom ki a s.ggem stb.

    Viccet félretéve, honnan ismerszik meg a romlott sör?

    Parci 16 éve 49

  • Megjöttünk

    Belekerült közel 3000 km a kocsiba 4 nap alatt, életemben először tankoltam 80 liter fölött (egy menetben...). A légrugó rendszere picit ereszt, a fék picit nyikorog, de a gép csak megy, megy, megy és suhan. Bog "a magyar mobilos újságírás Fenegyereke" állította be az óra szerinti 220 km/h sebességrekordot egy hosszú, egyenes, biztonságos német szakaszon. Hiába 10+ év, 222e+ km, a kocsi büntetett. Lexus powwwaa!

    Parci 16 éve 7

  • Messe Presse

    update: az imént beszéltem telefonon jelen poszt alanyával - ő volt a felnőtt kettőnk közül, mert amíg én a blogomban füstölögtem és nyilvánvaló túlzásokba lovaltam magam, ő felhívott, hogy beszéljük ezt meg. megbeszéltük. písz.

    - * -

    messzi-messze a cebit pressze központjában, a lépcsőn jöve lefelé a magyar ámítástechnikai újságírás [egykor] emblematikus figurája, edzős smarni. lesajnálós edzős smarni. lenézős edzős smarni. fölényeskedő edzős smarni. "nekem te ne ugassál" edzős smarni.

    igazából mindig is ilyen volt. valami megmagyarázhatatlan felsőbbrendűségi érzés. sosem mutatta a [kölcsönös] tisztelet, elismerés, [it újságírói] kollegialitás jeleit. van egy egészséges verseny ezen a piacon is, of course. de, for christ's sake, az összes ájtí kiadó összes alkalmazottjával és tulajdonosával befigyel egy egészséges, normális, kölcsönös tiszteleten alapuló viszony. "szeva, megint cebitezünk. mit láttatok? ok, ciao, még összefutunk, jó mulatást!"

    Folytatás...

    Parci 16 éve

  • Olympus POWWA!

    Fogdostam az E-420-ast az új 25/2.8-cal... gyermekeim, az Olympus most megbünteti a világot. Ilyen kicsi, ilyen ütős holmi... azóta lázban égek. Megkapta az E-3 szenzorát, kapott egy hibrid live view-t, ami bitang jól használható (mint a kompaktok, még gyorsabb is), wireless flash, szép nagy kijelző, boldogság.

    Lesz majd bővebben is erről a gépről + lencséről, de igazi innovátor az Olympus. Kalapokat le!

    Parci 16 éve 18

  • Használt autót Németországból...

    ...sokszor elhangzik, hogy "ott sokkal jobbak az utak", meg "normálisabbak a németek, te is tudod, milyen precízek, vigyáznak a kocsira", meg "3 évesen már dobálják ki az autókat, mert van új modell, meg lejárt a gar".

    Általános nézet, hogy ott aztán a használt autó tutkó állapotban van, nem húznak le, semmi kókuszpókusz. Most mesélték az Olympus fórumban, hogy havernek egy jó ismerőse (ott élt) látott egy bombajó áron hirdetett Jaguar XK-t. Rohant a bankba, pénz felvesz, kocsiba ül, autóhoz elvezet. Ahol elvették a pénzét és megölték.

    Parci 16 éve 17

  • A digitális fényképezőgépek jövője

    Angolul tudóknak kifejezetten érdekes olvasmány az új, hipergyors Casio kompakt kapcsán készült interjú első és második része.

    Némileg árnyalja az összes "full frame a jövő", "az aps-c a jó kompromisszum, a full frame olyan lesz, mint most a középformátum", "a 4/3-ad halott, már most látszik, hogy nem bír lépést tartani" jellegű vitát.

    Emberek, a digitális fényképezés a vázon és a benne lévő szoftveren felül alapvetően a szenzoron múlik, ez pedig elektronikai feladat, még óriási fejlődési potenciállal. Senki sem tudhatja, hogy mi lesz 10 év múlva. Azzal azonban egyetértek, hogy a mechanikus zár hosszútávon ki fog halni. I mean, ha hatvan képet el tud lőni ez a kis szörny másodpercenként, pusztán elektronikusan, akkor mi szükség lesz arra a drága, bonyolult, precíz és idővel garantáltan elromló mechanikára in da future?

    Ámde, ha kihal a zár, hogyan fog kinézni a jövő dSLR-je?

    Parci 16 éve 0

  • Áltolerancia

    - Nekem semmi bajom a buzikkal, amíg nem szólnak hozzám...
    - Persze, nem lehet általánosítani, de azért a zsidók/cigányok alapvetően...

    Szeretnék hozzátenni ezekhez a magasröptű, önellentmondásoktól maximálisan mentes, trendi-bündi, naponta elhangzó kis értelembombákhoz.

    "Agyon kéne lőni mindenkit, aki nem toleráns."

    Jópofa, mi?

    Különben is, aki nem képes az alapvetően toleráns létre, az vagy frusztrált, vagy primitív betonkocka, vagy mindkettő. Többnyire általában. Ugye.

    Parci 16 éve 4

  • Csaba Cuvée

    Emblematikus bor Vesztergombiéktól. Négyezer forintért / palack ráadásul "ajándék". Hát, elvileg tényleg az, de ebből csak egy dolog következik: a borok q.va drágák. Ahogy egyre gyakrabban olvasom, hogy xy kőgazdag vállalkozó itt borozik, ott borozik két "befektetés" között, elmegy a kedvem az egésztől. Olyan audis-béemvés-mercis-nyakkendős-komoly üzletemberes-feleséget megcsalós-felső tízezres-sznob dolog manapság egyre inkább a borozás. Vagy művelt alkoholistás-sznob.

    Megpróbálok rárepülni megint a sörre.

    Illetve nem lejönni a borról, mert persze finom, és klassz dolog. Csak tönkrevágják a userei. Ahogy a mekeket is. Meg a lexusokat. Meg ezer másik dolgot. Ebből megint következik egy dolog: a lokál népesség sok esetben egyszerűen túl paraszt az őt körülvevő dolgokat használni.

    A mek egy termék, nem több. A lexus (vagy x) szintén. A bor egy finom ital. Az, hogy valaki képtelen normálisan viselkedni, amikor valamelyik birtokába kerül, csak azt mutatja, hogy a magyar ember olyan paraszt, mint egy betonkocka. Tisztelet a kivételnek.

    Parci 16 éve 23

  • IT-maghatározó

    "mondhatnám, hogy kikérjük magunknak, de egyrészt mi nem szoktuk kikérni, legfeljebb elhangzik egy-két lófasz meg kurvaanyád. mivel nem vagyok pártatlan, ezért nem mondanék most olyanokat, hogy a hwsw meg az sg független meghatározó it/média lap itthon kb, és ezzel a végére értünk. persze lehet megállapítani a tartalom alapján, hogy mi kinek a faszát szopjuk, de ez általában annak a szüleménye, hogy vagy fanboy az illető, vagy valami személyes, pl. fórumos konfliktus okán."

    naffeju, mivel úgy is olvasod majd ezt, ezért akkor hangozzon most itt el egy qrvaanyád... :DDD

    persze vágom én a definíciós manővert, miszerint, ha én most ezt kikérném magamnak ;], akkor úgy reagálnál, hogy - diplomáciai kényszer következik - az IT Café persze tök jó... de... de, hát nem maghatározó! micsoda pech, így kénytelenek vagyunk kihúzni a maghatározó IT lapok listájáról. puff, diszkvalifikálva, mekkora kár. mert amúgy egész jópofa.

    a Prohardver ugye alapból nem IT, hanem egy - évek óta ezt mondjátok - lassan haldoklóan unalmas hárdver hobbiszájt. a Mobilarena az ugye ilyen mobilos szarság, a Logout az csak olyasmi, mint a Buzz (szegény Buzz, ha most halott lenne, forogna a sírjában a számára méltatlan hasonlat miatt).

    Folytatás...

    Parci 16 éve 61

  • Ettél már fügelekvárt?

    Egyél. Fasza.

    Parci 16 éve 29

  • A nyomtatott IT sajtó szárnyalása és...

    és...
    és...
    és...
    ehh, inkább olvassátok el ezt. I hunger for blood!

    Parci 16 éve 8

  • Médialejátszó a nappaliba

    Írtam erről korábban, nálam a végeredmény egy PS3 lett. Sokáig örvendeztem döntésemnek, de egy kicsit végül megijedtem az elhúzódó formátumháborútól... mi lesz, ha nem a Blu Ray nyer? Erősebbnek gondoltam a Sony-t, azt hittem, megoldják a problémát... de végül csak közbe kellett avatkoznom, hogy megvédjem a vásárlásom. Nem volt olcsó, és sajnálom a toshis srácokat, akiknek ezúton üzenem: skacok, tényleg bocs, semmi személyes nem volt a dologban, de hamarabb száradjon le a p.cs.m, mint hogy Kexboxom legyen (vagy Canon fényképezőgépem, for that matter), és egyszerűen lépnem kellett... mégegyszer bocs.

    Dewla, aki úgy adja be magának a - szerintem érdemi történést és komoly forgatókönyvet masszívan hibádzó - sorozatokat, mint csúcsnarkós a régóta hiányolt herkát (vagy éhező ember a falat kenyeret, for that matter), most ennél kicsit elfogulatlanabbul írt a témáról.

    Mai kérdésünk tehát: milyen médiacentert vegyek a nappaliba?

    Parci 16 éve 2

  • Amortizáció

    Bár már Henry Ford is megmondta, hogy az egyetlen igazi autó az új autó, mégis köztudott, hogy egy új kocsi abban a pillanatban veszít vagy 20 százalékot az értékéből, hogy kigördül a szalonból. Nem ritka az eredeti ár feléért látni pár éves használt kocsikat*. Nem túl jó "befektetés" újonnan megvenni.

    Tegnap vettem végre egy sílécet magamnak, mert úgy tűnik, hogy állandósult a síelés szeretete. Nagy beruházás az ilyesmi, gondoltam... ...majd megvettem a szuper állapotban lévő Atomic Beta Race Carv 9,2-es versenylécet (!), Atomic Race kötéssel (!) tíz darab... ismétlem, tíz darab ezresért. Úbazmeeeeg. Páromnak beficcent még egy szinte új, karbonszálas csúcskategóriás Salomon sícipő... szintén tízezeré'...

    ...hát, én nem tudom, hogy ezeket a cuccokat ki vette meg pár éve 160e és 50e ft környékén, de az értékvesztésük elképesztő.

    *: tekintsünk el attól, hogy Magyarországon egy használtautó-kereskedő, bármit is hisznek az emberek, garantáltan átver. Autókkal ez külföldön is divat, de azért vannak nálunk kulturáltabb helyek. Elég elindulni nyugatra. Vagy északra. Vagy délnek. Vagy keletnek. (ok, nyugtassuk meg a lelkiismeretünk azzal, hogy azért a dél és a kelet nem leányálom... nem, tényleg. még.)

    Parci 16 éve 18

  • Ócska főzőcske

    A múltkori vörösboros szarvaspörin felbuzdulva most egy trombita- és rókagombás, vegyes húsból készült, fehérboros pörkölttel próbálkoztunk. Nos, a szárított rókagomba nem finom. Nekünk legalábbis nem jött be, enyhe kesernyés íz, és bár a végeredmény abszolút fogyasztható, de kár érte, hazavágja az amúgy ütős kaját.

    Ez van, egyszer fent, egyszer lent.

    Update: könnyen lehet, hogy a trombitagombát lőttem túl. Kiderült a következő pörinél, ahol használni fogom.

    Parci 16 éve 8

  • Amikor mindenki ír

    halymeresztő -- egy blogon olvastam. úbazmeeeg... :(

    nem állítom, hogy olyan a helyesírásom mint szeretném... de esküszöm, ha egyszer diktátor leszek, nem (mondom n-e-m) lesz mindenkinek joga írni. én hiszek a web2-ben meg minden, de... szóval csak azért, mert lehet valamit, még nem biztos, hogy mindenkinek kell is.

    Parci 16 éve 63

  • Giccses naplemente

    Mit kell wide? (Miselvájd, hehehe...) Hát ezt. A kép rossz, az ISO-t véletlenül 400-on hagytam, meg egyáltalán, totál kuka az egész... de a nagylátó leglényegesebb tulajdonságát, a perspektíváját jól mutatja. Ezért élt túl.

    Parci 16 éve 17

  • Megvolt: Shoot 'em Up

    Megnéztem ezt az opuszt, és... Monica Belucci öreg, és volt benne egy Nirvana szám. Nothing else to say.

    * Gyengébbek kedvéért: a filmben a szándék érezhető, paródia, dől is a vér mindenhol, annyi golyó repked, hogy a fejed csak kapkod, stb. De, bumfordi. Ha ironizál az ember, ne ormótlan elefántként tegye a porcelánboltban, mert rögtön hitelét veszti. Egyértelműen meg kell tudnia mutatni, hogy tényleg felette áll annak, amit kigúnyol. Itt ezt nem éreztem. For the most part, sima akciófilmet láttunk, bármennyire is szeretett volna kibújni ebből a bőrből. Olyan, mint a kertitörpe a kerítésen: way off!

    Parci 16 éve 1

  • Töttyedés

    Kéne enni. Nincs kaja. Kéne főzni. Most nincs kedvem. Kéne rendelni. Drága.
    F@szooom...
    Kéne blogolni. Most nincs kedvem.
    F@...

    Parci 16 éve 0

  • Az RP hátizsákok...

    ...szerintem jók. Ár / teljesítményre mindenképp. Persze, AlpinePro, stb, stb. De 3-4 éve napi szinten zúzok egy kis RP-t, a mai napig derekasan állja a sarat. Ezen felbuzdulva vettem is ma egy RP Pro 55-öst, huszonkétezer forintért. Mindene állítható, jók az arányai, jónak tűnik az anyaga, szépen hízlalható oldalra, tehát ez az 55 liter az alsó érték, 70 liternyi is fér bele, ha kell...

    ...de kell a halálnak, cipeljen 70 litert, akinek hét anyja van.

    Parci 16 éve 9

  • Vörösboros szarvaspörkölt

    Fővám téri nagycsarnok, szarvasaprólék, 1600 ft/kg. Nem olcsó, de a comb 4500 ft volt, és igazából nem nézett ki nagyságrendileg jobban. Volt egy üveg borzalmas ízű vörösborunk, kiönteni nem volt szívünk, de meginni senki sem akarta. Beficcent még némi répa, sűrített paradicsom, mindenféle fűszerek és valamelyikünk családjától származó, azonosítatlan lekvár.

    A húst másfél órán keresztül csumáztuk Nórával, tényleg darabonként kellett kiszedni a hártyákat, inakat és egyéb alkatrészeket. A végeredmény viszont szép lett. Jött 3 nap pácos érlelés, majd Nóra első nokedlije és életünk első vadpörköltje...

    ...akár rosszul is sikerülhetett volna, de az igazság az, hogy én ennyire jó vadpörköltet még életemben nem ettem! Pedig egyrészt nagy kedvelője vagyok a vadhúsnak, másrészt semmi romantikus túlzás nincs bennem, ha csak simán finom, vagy épp ehetetlen lett volna a végeredmény, ugyanúgy beismerném magamnak (és a szűk internetes társadalomnak... ;] ). Szóval, vajmi kevés az esélye az ilyennek, elsőre ugyanis lehet finom a kaja, de mindig érzed, hogy min módosítanál kicsit... most nincs ilyen, egyszerűen malacunk volt.

    Atom lett a pöri! Ha ehhez hozzávesszük, hogy tegnap este B@ronéknál fenomenális scampi + kozze + pomodoro volt törökös beütésű olasz (mint Özpetek... :D) kenyérrel... kulináris orgia ez, barátaim!

    Parci 16 éve 13

  • Öndiplomácia

    "Az elmúlt hetekben a HWSW fórumát, az Informatikai Kerekasztalt kétszer is támadás érte, a fórummotor adminisztrációs felületében fellelhető, a fejlesztők által nem javított sérülékenységet kihasználva szintén Javascript kóddal próbálták meg látogatóink számítógépét uralmuk alá hajtani. A kód csak Internet Explorer böngésző alól működött, a kártékony szoftvert vírusirtó szoftverek könnyedén elkaphatták. A sérülékenységet gyorsan befoltoztuk, a fórumot rövid időn belül rendbehoztuk, így továbbra is biztonságos a fórumozás a HWSW Informatikai Kerekasztalon."

    Egy Apache exploitról van szó, és a fenti sorok remekül példázzák, hogy hogyan lehet kacifántosan fogalmazni a mai gonosz céges világban. Alapvetően a hírben egyszerre szerepel a tény, hogy feltörték, és a passzus, hogy "továbbra is biztonságos". Hogy most már biztonságos-e, ezt nem tudhatjuk, de az biztos, hogy eddig nem volt az. Hiába no, jól esik kárörömködni, ha a konkurensedről van szó. ;]

    Ne vegyétek azért túl komolyan (* Krinyó, nem! :DDD), semmi vallásháború, kifejezetten kedveljük és elismerjük a srácok munkáját. Ettől még lehetünk kaján rosszindulatú kis szemétládák. ;] Lefordítom a fentieket:

    Folytatás...

    Parci 16 éve 21

  • A HD-DVD bukása

    The downfall of HD-DVD

    Ha elvonatkoztatunk az eredeti szövegtől, és csak a feliratokat nézzük, szenzációs. 8/10 pont. "Akiknek nincs dedikált HD-DVD lejátszójuk, hagyják el a termet" ;] :DDD

    Parci 16 éve 6

  • Csalódtam optikailag

    (ha nem a "henger széleire" fókuszálsz, forog. ha oda, megáll)

    Parci 16 éve 29

  • Lélekben Bamakóban

    Volt róla szó, hogy esetleg idén indulunk, de kisfiúk vagyunk még hozzá. Jobb híján nagybátyámat és párját (többek között) küldtem magunk helyett. Daciával mennek Bamakóba... :)

    Jó utat, fiúk-lányok, sok sikert!

    Parci 16 éve 22

  • A nagybetűs BOR

    Most ment el a csapat, a záróakkord egy Gere & Weninger Cabernet Franc Selection 2000 volt. Úúúúbazmeeeg!

    Parci 16 éve 13

  • Végre, végre!

    Ez kell a magyarnak, nem ért másból. Végre, végre, csak könyörgöm, legyen is betartatva. Jó a magasabb bírság, mert a rendőröket megkenni is drágább lesz, és tényleg egyre fájdalmasabb lesz a suttyó bmw-sének (audisának, mercisének, tuning golfosának, tuning seatosának, végtelen a sor) baromkodnia.

    Mert - és ez a Balog-féle tizennyolcadik alaptétel! - a leggazdagabb seggfej és visít, ha fölöslegesen kell több százezer forintot kidobnia. Akkor is, ha napi 10 ilyen bírság is beleférne neki mellényzsebből.

    Pofon kell a magyarnak, nem figyelmeztetés. Remélhetőleg most megkapja. War!

    Parci 16 éve 215

  • Totál kár

    Mert bár tudom, hogy a büdös életbe nem lesz neki E30-a, mert ahhoz le kell tenni a jogsit, ami hajmeresztő dolgokat kíván, például KRESZ tanfolyamra járást, amikkel szerintem Orosz doktor nincs tisztában

    Ebben az anyagban egyetlen dolog hírértékű igazából, az pedig az, hogy a Totalcar egyik újságírójának nincs jogsija. Autós újságíró esetében ez gázkályha. Nem, ez nem olyan "jópofa" dolog, mint hogy az Oracle-főnöknek nincs diplomája.

    (Ettől persze a Totalcar, mint portál, alapvetően jó)

    Parci 16 éve 21

  • "Majdnem" termék

    Rengeteg "majdnem" elektronikai termék van. Olyan vas, ami - papíron - majdnem tökéletes, csak kimaradt ez vagy az. Ilyen például - read my lips - az összes mobiltelefon. A mobilok piacán persze ez látványosan szándékos, ezért például engem személy szerint hihetetlen mód nem tudnak érdekelni a mobilok. Bocsánat a kifejezésért, de egy rakás sz@r szinte mindegyik, recseg-ropog, szétmegy 1-2 év alatt, idióta feature-ök garmadáját tudja, de telefonálni egyre kevésbé lehet velük. A mai napig a 6310i-met nyúznám, ha nem döglött volna meg. Ja, és fizikai fájdalommal jár nekem, ha egy mobil drágább, mint 25-30 ezer forint.

    No, kirohanásból visszakanyarodva...

    Hogy lehetett ebből, oh God, hogy lehetett ebből a gépből kihagyni azt a szájbavert stabilizátort (és ultrahangos motort)?!

    Norbi Update: mégis van szenzorcibáláson alapú stabilizátor, nice! Reméljük USM/AF-S/HSM/jocóka is van benne, mer' jó vó'na zúmolni is múvimódban. Ugye.

    Parci 16 éve 15

  • Aranycsula

    Fáradt vagyok.

    g) Porhő.. porhó.. pornó.. pornő.. pór nő.. pár nő.. párna.. járna.. kár, na!
    h: Olaf, a szállító?
    i) "nem akarok padot tapizni a csikló helyett notebookon"

    Bocsika... :)

    Parci 16 éve 9

  • Haaaarc!

    Tegnap éjjel megújítottuk legkedvesebb IT portálunkat, amely immáron az IT café névre hallgat. És szép, és friss, és ütni fog, és különben is. Hovatovább elindult hódító útjára a GAMEPOD.hu is. Ja, ez is ütni fog.

    Most már talán jobban érthető, hogy mire vonatkozott a múltkori "we are at w@r" bejegyzés. Nem sokat fejlődtünk az elmúlt két évben (bár pont a LOGOUT.hu kicsit több, mint egy éve indult), de ennek az egyik oka az volt, hogy közel egy évig készült a RI/OS R5-ös portálmotor. Nem viccből, sok új helyen kell még helyt állnia. Jó lett. Nagyon jó.

    Seregeink megindultak.
    Stay tuned...

    Parci 16 éve 23

  • A bor finom

    Igen.
    (charlie-s, jég dupla viszkiveles "igen")

    Parci 16 éve 26

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.