2022. december 5., hétfő

Gyorskeresés

The Vampire Diaries

Írta: | Kulcsszavak: jujj a vámpírok

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

nem hittem volna, hogy ezt fogom írni (vagy hogy ezzel égetem majd magam), de basszus ez a sorozat jó. nekem legalábbis totál működik egyelőre, pedig mindjárt az (első és egyetlen) évad végére érünk. nem láttam a twilight filmeket, nem is érdekelnek, sőt, általában rettentően gagyeráknak gondolom az egész vámpíros témát.

ennek ellenére ez egyelőre pörgős, logikus, eseménydús, még talán épp elviselhető mennyiségű a tiniszerelem benne stb. nincs az a marha logikátlanság, ami számos akciódús sorozat sajátja, amikor is hagyja elsétálni a főgonoszt a főhős, meg lerugdalja, de aztán nem öli meg stb. sosem értettem, hogy mekkora barmok írják azokat a forgatókönyveket, hogy miért kell nem életszerű helyzeteket kreálni.

no, itt nincs ilyen, két másodperc alatt kitörte épp az imént x szereplő y nyakát, amikor kiderült, hogy az nagyon is veszélyes rá nézve. helyes, totál logikus, akkor akadtam volna ki, ha sydney bristow módjára kergetőzik vele egy szobában fél órát... (pisztoly nélkül, de ha van, akkor is csak altatólövedék of course)

7 pont, korrekt, sok rosszabbat láttam már.

Hozzászólások

(#1) szablya


szablya
tag

Javaslom (amennyiben eddig nem tetted), keress magadnak valamilyen korrektebb, komolyabb animét, és nézz olyat is, kellemesen fogsz csalódni :K A legtöbb halivúdi produkciónál klasszissal jobbak, a történet is nagyon jó, vagy minimum korrekt. :K

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

(#2) tDr1v3r


tDr1v3r
veterán

a twilight filmeket (amiből lett ez a spin-off)
Kis korrekció, a VampDiaries mint könyv cca 10-12 évvel előbb volt, mint a Twilight. Amihez természetesen, semmi köze. :)
Amúgy ma vetítik usa-ban az 2x01-et, holnapra már kint is lesz a neten a tvrip, felirattal :))

[ Szerkesztve ]

最低だ、俺って。// PSN: nokedli-chan - Xbox Live: tDr1v3rHUN

(#3) Parci válasza szablya (#1) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ghost in the shell tetszett... :)

„amikor életünk egyik legforróbb nyarában sülünk meg, gondoljunk arra, hogy ez lehet a maradék életünk egyik leghűvösebb nyara”

(#4) Parci válasza tDr1v3r (#2) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

thx, ma is tanultam vmit.

„amikor életünk egyik legforróbb nyarában sülünk meg, gondoljunk arra, hogy ez lehet a maradék életünk egyik leghűvösebb nyara”

(#5) atom87


atom87
aktív tag

Húgomnak szereztem meg a True Blood sorozatot.
Eleinte nem érdekelt, de most a héten visszaköltöztem a fősuli miatt az Pécsre és még nincs netünk. A hordozható vinyón nézelődtem amikor rátaláltam. Gondoltam belenézek...

Na azóta a második évadot is kivégeztem. :C

Szerintem nézz bele az első részébe!

Kawasaki z1000

(#6) cskamacska


cskamacska
addikt

Azt hiszem én is megnézem ezt magamnak, ritkán látni olyan Sci-Fi sorozatot, ami egy ponton nem kosztümös bohóckodásba, vagy szappanoperába torkollik egy idő után.(ha nem ezzel kezdenek már kapásból :U) :O

szablya: bár nem ide tartozik, de én őszintén szeretnék olyan anime címeket hallani, amelyek nem a valóságtól teljesen elszállt gyermekmesék(tehát komolyabbak), mert amiket én eddig láttam, azok.. nó komment. :( Egyedüli pozitív csalódásom e téren az Animatrix válogatás volt.

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#7) The DJ


The DJ
addikt

Mi is teljesen rákattantunk párommal a Vampire Diaries-ra. Minden részben történik valami igazán izgalmas és a sztori sem áll meg szinte egy percre sem. Tudják hogy kell kedvet csinálni ahhoz, hogy az ember várja a következő részt. Már kijött az S02E01 is, abban is pörögnek az események rendesen :K A Trues Bloodot magasan veri nálam, abban szinte csak szex megy :D Nem mintha az baj lenne, de a sztori sem az igazi szerintem.

Furcsa, hogy ebben a vámpírimádatos Twilight ízű korban tudnak olyat alkotni, ami nem csak a tiniknek izgalmas és érdekes. :)

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#8) Parci válasza atom87 (#5) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

köszi, infók és leírások alapján elég lesz a vámpírosdiból a diaries. egyébként az első évad végével már annyira nem voltam elégedett, de még bőven elviselhető, jó.

„amikor életünk egyik legforróbb nyarában sülünk meg, gondoljunk arra, hogy ez lehet a maradék életünk egyik leghűvösebb nyara”

(#9) atom87 válasza Parci (#8) üzenetére


atom87
aktív tag

Üsse kő, meglesem ezt a vámpír naplókat is. ;)

Kawasaki z1000

(#10) Sweet Lou 6


Sweet Lou 6
addikt

Először azt hittem valami Twilight utánzat, de aztán rátaláltam a bejegyzésedre és elkezdtem nézni. Kellemes csalódás :) Persze nem egy Queen of the Damned vagy Interview with the vampire, de azért köszönöm!

sweetlou6.wordpress.com

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.