2020. február 29., szombat

Gyorskeresés

The Vampire Diaries

Írta: | Kulcsszavak: jujj a vámpírok

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

nem hittem volna, hogy ezt fogom írni (vagy hogy ezzel égetem majd magam), de basszus ez a sorozat jó. nekem legalábbis totál működik egyelőre, pedig mindjárt az (első és egyetlen) évad végére érünk. nem láttam a twilight filmeket, nem is érdekelnek, sőt, általában rettentően gagyeráknak gondolom az egész vámpíros témát.

ennek ellenére ez egyelőre pörgős, logikus, eseménydús, még talán épp elviselhető mennyiségű a tiniszerelem benne stb. nincs az a marha logikátlanság, ami számos akciódús sorozat sajátja, amikor is hagyja elsétálni a főgonoszt a főhős, meg lerugdalja, de aztán nem öli meg stb. sosem értettem, hogy mekkora barmok írják azokat a forgatókönyveket, hogy miért kell nem életszerű helyzeteket kreálni.

no, itt nincs ilyen, két másodperc alatt kitörte épp az imént x szereplő y nyakát, amikor kiderült, hogy az nagyon is veszélyes rá nézve. helyes, totál logikus, akkor akadtam volna ki, ha sydney bristow módjára kergetőzik vele egy szobában fél órát... (pisztoly nélkül, de ha van, akkor is csak altatólövedék of course)

7 pont, korrekt, sok rosszabbat láttam már.

Hozzászólások

(#1) szablya


szablya
(tag)

Javaslom (amennyiben eddig nem tetted), keress magadnak valamilyen korrektebb, komolyabb animét, és nézz olyat is, kellemesen fogsz csalódni :K A legtöbb halivúdi produkciónál klasszissal jobbak, a történet is nagyon jó, vagy minimum korrekt. :K

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

(#2) tDr1v3r


tDr1v3r
(veterán)

a twilight filmeket (amiből lett ez a spin-off)
Kis korrekció, a VampDiaries mint könyv cca 10-12 évvel előbb volt, mint a Twilight. Amihez természetesen, semmi köze. :)
Amúgy ma vetítik usa-ban az 2x01-et, holnapra már kint is lesz a neten a tvrip, felirattal :))

[ Szerkesztve ]

最低だ、俺って。

(#3) Parci válasza szablya (#1) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

ghost in the shell tetszett... :)

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4) Parci válasza tDr1v3r (#2) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

thx, ma is tanultam vmit.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#5) atom87


atom87
(aktív tag)

Húgomnak szereztem meg a True Blood sorozatot.
Eleinte nem érdekelt, de most a héten visszaköltöztem a fősuli miatt az Pécsre és még nincs netünk. A hordozható vinyón nézelődtem amikor rátaláltam. Gondoltam belenézek...

Na azóta a második évadot is kivégeztem. :C

Szerintem nézz bele az első részébe!

Kawasaki z1000

(#6) cskamacska


cskamacska
(addikt)

Azt hiszem én is megnézem ezt magamnak, ritkán látni olyan Sci-Fi sorozatot, ami egy ponton nem kosztümös bohóckodásba, vagy szappanoperába torkollik egy idő után.(ha nem ezzel kezdenek már kapásból :U) :O

szablya: bár nem ide tartozik, de én őszintén szeretnék olyan anime címeket hallani, amelyek nem a valóságtól teljesen elszállt gyermekmesék(tehát komolyabbak), mert amiket én eddig láttam, azok.. nó komment. :( Egyedüli pozitív csalódásom e téren az Animatrix válogatás volt.

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#7) The DJ


The DJ
(addikt)
LOGOUT blog

Mi is teljesen rákattantunk párommal a Vampire Diaries-ra. Minden részben történik valami igazán izgalmas és a sztori sem áll meg szinte egy percre sem. Tudják hogy kell kedvet csinálni ahhoz, hogy az ember várja a következő részt. Már kijött az S02E01 is, abban is pörögnek az események rendesen :K A Trues Bloodot magasan veri nálam, abban szinte csak szex megy :D Nem mintha az baj lenne, de a sztori sem az igazi szerintem.

Furcsa, hogy ebben a vámpírimádatos Twilight ízű korban tudnak olyat alkotni, ami nem csak a tiniknek izgalmas és érdekes. :)

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#8) Parci válasza atom87 (#5) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

köszi, infók és leírások alapján elég lesz a vámpírosdiból a diaries. egyébként az első évad végével már annyira nem voltam elégedett, de még bőven elviselhető, jó.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#9) atom87 válasza Parci (#8) üzenetére


atom87
(aktív tag)

Üsse kő, meglesem ezt a vámpír naplókat is. ;)

Kawasaki z1000

(#10) Sweet Lou 6


Sweet Lou 6
(addikt)

Először azt hittem valami Twilight utánzat, de aztán rátaláltam a bejegyzésedre és elkezdtem nézni. Kellemes csalódás :) Persze nem egy Queen of the Damned vagy Interview with the vampire, de azért köszönöm!

Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.