2019. július 19., péntek

Gyorskeresés

Az RP hátizsákok...

Írta: | Kulcsszavak: RP . hátizsák

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

...szerintem jók. Ár / teljesítményre mindenképp. Persze, AlpinePro, stb, stb. De 3-4 éve napi szinten zúzok egy kis RP-t, a mai napig derekasan állja a sarat. Ezen felbuzdulva vettem is ma egy RP Pro 55-öst, huszonkétezer forintért. Mindene állítható, jók az arányai, jónak tűnik az anyaga, szépen hízlalható oldalra, tehát ez az 55 liter az alsó érték, 70 liternyi is fér bele, ha kell...

...de kell a halálnak, cipeljen 70 litert, akinek hét anyja van.

Hozzászólások

(#1) rudi


rudi
(PH! félisten)

És a boltosok is tök korrektek (legalábbis a veszprémiek). Nekem kevesebb mint egy év alatt térdelt le a 25 literesem. Persze, folyamatosan telepakoltam feszülősre, volt hogy 10 kiló fölé, nem csoda, hogy megadta mahát a varrás. Kedden be a boltba, hogy ez van, de nincs meg a számla. Mondják OK, mert márkabolt úgy is hozzájuk futna be és emlékeznek rám. Mondom, hétvégén Bakonyi Barangolás 40, és kellene. Mondják, addigra nem jön meg a gariztatásból és most csak más színben van ugyanaz a modell. Mondom, akkor vinnék eggyel nagyobbat hozzáfizetéssel. Mondják, megkérdezik a bosszt. Várok 1 percet. Mondják, hogy nem nagyon akarják fentről, de bakker vigyem csak el, megoldják. Így lett +2500 forintból 10 literrel nagyobb, új. Bezzeg a Mountexes Garmont cipőt, aminek széttört a talpa 80 kilós ember alatt nem garizátk le, mondva, hogy valami fémnyomok vannak rajta (naná, mászólétrák), és nem rendeltetésszerű használat.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#2) Parci válasza rudi (#1) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

nálam is árnyalódott a kép azóta, mert mint kiderült, Nórának is tök ugyanez van, ám egy régebbi darab. ő örök garanciával kapta, én 3 év. az övé made in hungary, az enyém china. az anyaguk is más. go figure...

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#3) maszogep válasza Parci (#2) üzenetére


maszogep
(újonc)

Bocs, de ha egy év alatt letérdel egy hátizsák, akkor az nem hátizsák... Használjatok Alto-t, nekem kábé 16 éves korom óta vannak tőlük zsákjaim, és mindegyik kiváló, pedig ugye erdő-barlang-szikla-költözés-stb. Ja, és magyar, még mindig, nem pediglen dzsunkaművek.
És azért zsákJAIM, nem zsákOM, mert mindig kellett egy nagyobb. Nem tönkrementek, csak nagyobb kellett, mert én vagyok a spagyi.

[ Szerkesztve ]

(#4) Parci válasza maszogep (#3) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

Rudinak térdelt le, nekem ugyan nem. Nyilván nem vettem volna ilyet, ha rossz tapasztalatom lett volna vele. Majd most... :)

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#5) Thrawn


Thrawn
(PH! félisten)

Sógoromat időnként elkapja a túrázhatnék, ilyenkor én vagyok az 'áldozat' akit elrángat a Mátrába. Nagyon könyörögnie nem kell, mert én is szeretek túrázni és szívesen megyek :)
Egy pár éve vettem egy 20 l-es Quechua Arpenaz hátizsákot amit napi rendszerességgel használok, de még csak kopás sem látszik rajta. A megfelelő helyeken ki is van párnázva, alul fölül magamra tudom csatolni, ezért akkor sem lifeg a hátamon ha éppen futok. Márpedig ha teljesítménytúráról van szó, az embert elkapja a versenyszellem :D

Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://tinyurl.hu/xWu6/ łłł Look! More hidden footprints!

(#6) Kazimír


Kazimír
(őstag)

Én egy márkátlan (pontosabban kéksárga svéd bútorüzlet márkás :) ) 55l-es hátizsákot nyúzok már 7 éve. Bírja a strapát, pedig nem kímélem, Utazás, költözés, pár napos kirándulások, és az eddigi legnagyobb megterhelés a Kék túra (folyamatban). Sehol nem szakadt, a cipzárok működnek, ahol kell, ott vízálló. Lehetne persze könnyebb is, kényelmesebb is, de ez van :)

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#7) rudi válasza maszogep (#3) üzenetére


rudi
(PH! félisten)

Szerintem más, hasonló árkategóriás zsák is ugyanilyen eséllyel adta volna meg magát. Bani 25 volt, és rendszeresen pakoltam meg annyira, hogy küzdeni kellett a felső zipzár behúzásával, feszült a varrása, anyaga, aztán persze engedett. Ettől eltekintve semmi baj nem volt vele (semmi kopás, fáradás). Majd meglátjuk a nagyobb meddig húzza.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#8) dpe8 válasza rudi (#1) üzenetére


dpe8
(kvázi-tag)

Rudi!

Hol lehet Veszprémbe RP zsákokat kapni??

Verekedésen még sohasem tört ki focimeccs!

(#9) Crystalheart


Crystalheart
(őstag)

Énnekem egy budmil tatyóm van, anno 6 éve 8 ezerért vettük. Hogy hány literes, ne kérdezzétek, a nagyobbik iskolástatyó méret. Megtömöm, dobálom, rugdosom, hegyről ejtem le stb., eddig annyi baja lett, hogy a téli -15 °C-ban letört mindkét csatjáról a rugalmas rész, így becsatolni már nem lehet. Most megyek egyetemre, de szerintem nem váltom le, akármilyen csapzottan is néz ki.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.