2022. december 5., hétfő

Gyorskeresés

Végre, végre!

Írta: | Kulcsszavak: autós . baromállatok

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ez kell a magyarnak, nem ért másból. Végre, végre, csak könyörgöm, legyen is betartatva. Jó a magasabb bírság, mert a rendőröket megkenni is drágább lesz, és tényleg egyre fájdalmasabb lesz a suttyó bmw-sének (audisának, mercisének, tuning golfosának, tuning seatosának, végtelen a sor) baromkodnia.

Mert - és ez a Balog-féle tizennyolcadik alaptétel! - a leggazdagabb seggfej és visít, ha fölöslegesen kell több százezer forintot kidobnia. Akkor is, ha napi 10 ilyen bírság is beleférne neki mellényzsebből.

Pofon kell a magyarnak, nem figyelmeztetés. Remélhetőleg most megkapja. War!

Hozzászólások

(#1) maszogep


maszogep
újonc

Nekem személy szerint a kiszállít, helyszínen tarkónlő tetszene ebben a témában, de én egyéniség vagyok.

(#2) Bubu79


Bubu79
addikt

Tedd meg légyszíves, hogy nem emelsz ki egyetlen autómárkát sem... Ha szétnézel az említett márka topikjában, vagy a kapcsolódó autós topikokban, kiderülhet, hogy akadnak normálisak is közöttük - rájuk ( ránk ) nézve sértő...

Köszi :)

P.s.: Egyetértek a linken olvasottakkal.

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#3) engusz válasza Bubu79 (#2) üzenetére


engusz
veterán

Azért abban van valami, hogy a tehetősebbek többet és merészebben szabálytalankodnak. Egyrészt aprópénzt a büntetés, másrészről védi őket a benga autó. (Ennek ellenére a balesetek nagy többsége a kisautósokkal történik. Érdekesh.)

Amúgy... a cikk jó, kell a szigorítás. De már megint csak a látványos szabálytalankodók lesznek fülön csípve. És a 80 éves, szemüveges, kalapos papikák alól is kihúznám valamivel a mi autónkat. Mert igenis veszélyesek ők is. Magukra, másokra, az unokára a hátsó ülésen.

Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.

(#4) REAPER(666)


REAPER(666)
csendes tag

Szerintem a jogosítvány elvétel jobb lenne mondjuk úgy 10-20 évre. : )

<]BøøMHΞλĐShøt[>

(#5) KrenAtesz


KrenAtesz
veterán

Mondjuk azért nem teljesen örülök neki, mertha a kinn hagyott 50es táblánál ellépek 70el, akkor mivan? Vagy amikor nem állok meg az átkelőnél, mert belátható, akkor mivan? Tegyétek a szívetekre a kezetek, hányan álltok meg minden vasúti átkelőnél?

(#6) engusz válasza KrenAtesz (#5) üzenetére


engusz
veterán

Nálam néha összejön a piros lámpa is. A vasúti átkelőnél meg eleve nem tudsz koppra megállni, mert különben hátulról beléd jönnek. Nem számít rá senki, hogy állóra fékezel.

Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.

(#7) CactuS válasza KrenAtesz (#5) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Így van. Személy szerint én mindig körülnézek vasúti átjárónál, mielőtt ráhajtok, de nem vagyok hajlandó a "kiszállok és áttolom" technikát alkalmazni, csak azért, mert az van leírva. Másrészt, perze, tök jó, hogy lakott területen büntetnek, de ennek akkor örülnék, ha megvalósítanák a különböző zónákat a városokban, pl felénk anno az 1ik város 2 településből olvadt össze. Kettö "határában" most is, egy jópár kilóméteres üresz szakasz van, legközelebbi járda/ lakóház is van vagy 50 méterre az úttól, belátható, mégis 50nel kell szuttyogni rajta, nincsen 70es zóna.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#8) tildy válasza engusz (#6) üzenetére


tildy
nagyúr

Vasúti átkelőnél nem is kell emgállni, legalábbis a kresz nem rja. Körültekintően kell megközelteni, városban max 30al, azon kvűl pedig max 40el haladhatsz át rajta.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#9) feel good


feel good
aktív tag

Persze, sőt vegyük el a rohadt bűnöző jogosítványát azonnal, csak mert meg mert állni autópálya leállósávban, vagy a kinnfelejtett harmincas táblánál ötvenel száguldott!
Azért álljunk már meg.. :(

(#10) twollah


twollah
nagyúr

En azt is buntetnem ha valaki akinek nincs mozgasserult igazolvanya mozgassertult parkoloban parkol.
Ezt nalunk Magyarisztanban mar nemzeti sport szinten uzik.
Nem kepes a parasztja az ures parkoloban parkolni (ami kb. 10 meterre van a bejarattol), hanem az uzlet el all a mozgasserult helyre.
Biztos azert allt oda, mert az autoja eleje serult volt...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.