2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

A PROHARDVER! webfejlesztőt keres

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Sok tervünk van és kevés kapacitásunk. Keresünk valakit, akivel bővíthetnénk csapatunk!

[ ÚJ TESZT ]

Ijesztegetés

Kedves Munkatárs-aspiráns!

A helyzet az, hogy világuralomra többféleképp is eljuthat az ember (cég), nekünk is rengeteg tervünk volt és van rá. Persze még sosem sikerült, sőt mindenféle világválságok törtek ki közben, de ez cseppet sem szegte kedvünk. Még mindig hiszünk.

A PH! leginkább a virtuális térben létezik, ennek megfelelően funkciókkal, új portálokkal, szolgáltatásokkal fejlődni is ott tud. Magyarán kalapálni kell a biteket belé, éjjel-nappal, keményen, határozottan, férfiasan. Igazi szellemi fizikaizás ez. Kicsit konkrétabban és komolyabban:

Programozót (webfejlesztőt) keresünk. Éveken át én csináltam a site motorját, évek óta Panther csinálja, de még mindig kevesen vagyunk. Bővülni szeretnénk. Nem lesz könnyű dolga az újonnan jövőnek (tehát Neked), mert Panthernek és nekem is nagyon határozott elképzelésünk van arról, hogy milyen a jó kód, milyen a jó szemlélet, mit bír egy ügyes programozó, mennyi meló felhúzni egy új portált (avagy legyen kész tegnapra...).

Ezen felül még millió dolog van, ami miatt azt szeretnénk, hogy ne jelentkezz, és ez nem vicc. Az összes eddigi (nem túl sok) "álláshirdetésünkre" rengetegen jelentkeztek... amikor hibátlan helyesírású szerkesztőt kerestünk, dőltek be az emailek, ahol már maga a beköszönő szöveg hemzsegett a hibáktól (!). Talán sejthető, hogy hova szeretnék kilyukadni... se nekünk, se neked nincs igazán időnk rá, hogy fölösleges köröket fussunk. Abszolút nem arcoskodni szeretnénk, már most elnézést kérünk, ha bárki úgy érzi, ezt tesszük. Mindössze igyekszünk úgy kiírni ezt a feladatot, hogy tényleg csak az érdeklődjön komolyan, aki megfelelő is rá.

Ne jelentkezz, ha:
- most végzel a BME-n, és úgy gondolod, hogy a programozó Isten legértékesebb teremtménye, dúskálhatsz az állásajánlatokban (a Morgan Stanley már ajánlott havi fél gurigát, de azért ide is írtál, hátha), te teszel szívességet annak, akit végül választasz;

- 14 éves vagy, aggódsz a holnapi matekdogáért, és amúgy sem biztos, hogy anyu engedi, hogy éjfélig fent legyél;

- vizsgaidőszakban eltűnsz másfél hónapra, mert hát azok vizsgák. nyáron 3 hónapra azért, mert hát az nyár. ugye azt sem gondolja senki, hogy december 20 és január 5 között dolgozni kell?

- úgy gondolod, hogy a munkaidő az 9-től 5-ig tart, utána felőled jöhet az özönvíz (= szerverhalál). itt nem arról van szó, hogy napi 14 órát kell dolgozni, hanem arról, hogy a ph a fontosabb, ha helyzet van, nem az, hogy fél 6 múlt. ez nem az a munka, amit felelősség, "saját gyerekem az egész" hozzáállás nélkül jól lehet végezni;

- nem a netes életforma szerint élsz (netes életforma: gép előtt vagy all the time, msn-en bármikor bármit megdumálunk stb.). ez nem vicc, kéretik komolyan venni!

- körülményes vagy;

- ezt a munkát csak átmenetinek szánod, 1-2 év múlva szeretnél továbblépni (fél év lesz, mire otthonosan mozogsz a mostani kódban, és ez sem vicc);

- nem kényelmesen megoldhatóak számodra az alábbi feladatok. a tényleges teendők durvábbak lesznek, ha már erre is azt mondod, hogy "majd belejövök", kérlek, ne jelentkezz. egy 15 millió rekordos production adatbázisra is kell majd figyelned, 6-8 site-ot kellhet szimultán menedzselned, több megabájt (!) kódot kell átlátnod és álmodból felverve is értened. no meg hozzáírnod még egyszer ennyit;

- nem mozogsz otthonosan a html, css, js, php, sql világban.

Az ideális jelölt egy fiatal, rengeteget gép előtt ülő, PH!-t nagyon kedvelő, lelkes, tehetséges, programozást kenő-vágó, nagy teherbírású jóember, aki alig várja, hogy ő csinálhassa az új PH!-t. Kérünk, akkor se legyél mérges ránk, ha az ideális jelölt nem te vagy. Nem megsérteni szeretnénk, Megan Fox sem illik hozzánk, utálnánk, ha a világ másik feléről ide utazna, és úgy kéne megtudnia, hogy fölöslegesen fáradozott.

A kérésünk, hogy ha még mindig nem sikerült elvennünk a kedved, akkor oldd meg a lenti feladatokat, és a végeredményt küldd el nekünk a panther kukac prohardver pont hu és a parci kukac prohardver pont hu címre. A lenti feladatsor csak bemelegítő, mivel abszolút nem bízunk benned, és tudjuk, hogy akkor is jelentkezel, ha a fenti "ne jelentkezz" felsorolás legalább 3 pontja - ha mélyen magadba nézel - igaz rád. Utána még tök ingyen webes operációs rendszert is iratunk veled, és lehet, hogy próbafeladat gyanánt nemes egyszerűséggel megcsináltatjuk veled a 2010-re tervezett megaportálunkat.

Sok sikert, a jópofáskodó bevezetőért utólag is elnézést, a benne lévő - nehezen kihámozható, de azért remélhetőleg megérthető - információkat kéretik mind egy szálig komolyan venni.

Üdv, uff, hajrá!
Panther & Parci

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.