Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Jól látod
Sőt, akkor már írok pár funkciót, amit én szeretek benne:
-Sleep mode: Ha aktiválod, akkor alapból kussban van a telefon, csak akkor csörög hangosan, ha ugyanarról a számról 5 percen belül legalább 3x hívnak. Emellett mikor felébreszted a telefont nem a lockscreen-t mutatja egyből, hanem egy sötét hátterű képernyőt rajta az órával, így a korom sötétben nem égeti ki a retinád. Ha pedig van beállítva ébresztés, akkor feloldáskor automatikusan az ébresztésekhez dob be.
-Az értesítési kör kb mindenre tud jelezni pulzáló fénnyel, emellett alapból ha a képernyő be van kapcsolva ez is világít változtatható erősséggel, valamint ha megnyomod valamelyik kapacitív gombot, akkor is villan egyet finomam. Szerintem marha jól néz ki.
-A kapacitív gombok sorrendje változtatható.
-Touch gestures menüben beállítható, hogy a főképernyőn bárhol lefelé suhintva legördüljön az értesítések panel /Emiatt használtam korábban Apex Launchert/
-Smart sensing-ben állítható, hogy ha rajta vagy egy névjegyen és a füledhez emeled a telefont, akkor automatikusan hívja azt. Ez beállítható hívásfogadáshoz is.
-Kapcsolható, hogy bejövő híváskor ha megfordítod a telefont, akkor elnémuljon.
-Lockscreen-en a home gombot hosszan nyomva bekapcsol a LED villanó.
-Ha a főképernyőn egy ponton kopogtatod a kijelzőt, akkor az betörik (mmint ez egy effekt, ami egyáltalán nem hasznos, de jópofa ).
-
Upo
addikt
Ez még az 1.08, CM-hez hasonlóan ki lehet választani hogy mik legyenek és milyen sorrendben. Balra-jobbra scrollozható ha nem férnek el. A legújabb 1.10-ben nem ilyen, ott több soros és alulról felfelé lehet kiterjeszteni.
Ez az 1.10:
Alap amikor lehúzom:
A három kis vonalnál kinyitható felfelé:
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
K910 az nekem túl nagy lenne (tudom, mert van A850-em), akkor már inkább Nubia Z7 mini...
Most nézem hogy Z7 mini nics nekik csak Z7 mini max
De a Z5S mini tényleg jó áron van bakker...[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Az nem Z7 mini hanem valami z7 mini max, a sima mini olyan 270$ körül volt presellben, most 300 körül látom.
Az a Z5S is valami kavar lehet, egyik sorban minit ír, a másikban simát, van ott snapdragon 600 meg 800 is, meg FHD 1920x1080 és FHD 1280x720 kijelző is... A Z5S az 800-as proci, full hd, a mini meg 600-as és hd.
Gyanús hogy a másik is mini csak egy kis baki volt a copy-paste-nél. Ha meg tényleg Z5S ennyiért akkor rá kell csapni.Esetleg rá kell kérdezni náluk. Nekem még soha nem válaszoltak de hallottam már olyant akinek a szomszédja olvasta hogy valaki kérdezett tőlük és válaszoltak rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- LG V30 - vezércsel
- Óvodások homokozója
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest