Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • martin555

    aktív tag

    válasz sssirius #2619 üzenetére

    autós tartó:

    ez a "csipeszes" az ötlet miatt bejött nekem, legkisebbtől a legnagyobbig befogja a telót (gyengítettem a rugóján 1 icipicit igy ki tudom venni menet közben a telót, ha kézben akarnám felvenni, nem "kihangosítóval")

    http://www.aliexpress.com/item/Universal-Car-Holder-Desktop-lazy-bracket-Kit-Holder-mobile-Stand-car-sucker-For-GPS-Mobile-phone/1500834208.html

    olcsó de szar, 1 karos stb, de nekem szerencsére pont felfekszik a műszerfalra (vékony szivacsot tettem alá olyan parketta alá rakható lépészaj csökkentőt, 1 forint szintén baumaxiban) igy nem is zörög nem is karcol. volt 5ezer ft-os szintén kinais galaxy-style 4 sarkos becsíptetős, műanyagfogasléces teló tartóm de 1 hónap alatt rotyi lett a műanyag fogaskerék benne.

    ha viszont olyan tartót keresel ami tapadókorongos (szélvédőre), de nem fekszik fel a műszerfalra akkor olyat keresnék ami kitámasztó lábas, mert különben menet közben biztos imbolyogna ha benne lenne a teló. nekem még az is fontos volt hogy a légkondit rá tudjam irányítani 1 ici picit, hogy nyáron amikor dönget be a nap + töltőn van a teló + navigáció (tehát nagy fogyasztás, kijelzőfényerő, cpu, gps tehát forrósodás) és ez is tökre bejött ezzel a tartóval hogy meg tudtam oldani, de autó függő ez nagyon.

    http://www.aliexpress.com/item/Universal-Car-Holder-Desktop-lazy-bracket-Kit-Holder-mobile-Stand-car-sucker-For-GPS-Mobile-phone/1500834208.html

    ez meg nagyon bejött szivargyujtósnak:

    http://www.aliexpress.com/snapshot/6218409665.html

    a másik szintén kínai filléres, de "1A" volt rá hazudva, forrósodott, (az usb csati is forrósodott) és a teló MERÜLT töltés közben ha ment a GPS. ez a 2.1 A-nak hazudott dugasszal nem forrósodik 1 csepept sem, filléres szintén, és TÖLTI az akkut nem forrósodik se az akku se a szivargyujtó. és még ott 1 luk 1 A.

    kettőt vegyél ha eltörik legyen tartalék :-)

    [ Szerkesztve ]

    POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés