Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aschil
csendes tag
Kelzsoca SkaTe romjában az értesitési területen lévő power widget kapcsolókat lehet testre szabni?
[ Szerkesztve ]
-
aschil
csendes tag
A Skate - Big Brother miben más, mint a SkaTe.
Elsősorban a funkciókra gondolok.
pl: DSP manager, testre szabható értesítési power widget, működő mms, akku idő, launcher, flash, rds rádió, stb.
Jelenleg a SkaTe van fenn nálam.
Ha valaki segítene a döntésben, megköszönném. -
aschil
csendes tag
Kelzsoca, az általad készített Big Brother (Skate) romot használom, (T-Mobile) és nálam a Hívásbeállítások/További beállításoknál - Hálózati vagy SIM hibaüzenetet dob ki - és nem lehet beállítani a Hívásvárakoztatást. Pedig nagy szükségem lenne rá!
Ez hiba, vagy csak nálam csinálja? -
aschil
csendes tag
A SkaTe romot használom, lehet valahol állítani a hívásvárakoztatásnál a bejövő hívás jelzését, rezgését? Sokszor nem lehet észre venni a második hívást
-
aschil
csendes tag
Ajánljatok légyszi egy egyszerű, de hatékony hívásszűrő progit, ami tud white listát is.
-
aschil
csendes tag
ZTE Skate Ice Armor III használok és nem tudom hol lehet beállítani (kikapcsolni) hogy a vissza gomb ne élessze fel a képernyőt.
A zsebemben hordom és a vissza gomb megnyomása feléleszti a képernyőt. -
aschil
csendes tag
SkateV1-et használok és mostanában gyakran előfordul, hogy a fényképek egyszer csak eltűnnek.
Kártyahiba lehet?
Camera 360-at használok. -
aschil
csendes tag
Ice Armor III-at használom, de nem megy az mms.
Esetleg valami ötlet?
Köszi! -
aschil
csendes tag
Ice Armor III.-nál az alsó gombok felélesztik a képernyőt, ezt ki lehet kapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
aschil
csendes tag
Azt szeretném kérdezni a hozzáértőktől, hogy van e olyan program, amelyikben be lehet állítani, hogy bizonyos számokat rejtve hívjak, azaz ne jelezze ki az én számomat, úgy hogy a többinél pedig kijelezze. Tehát ne kelljen állandóan nekem kapcsolgatnom.
Nem tudom elég érthető voltam e? -
aschil
csendes tag
Még egy kérdés a Skate v2 romot használom és nekem nem frissült még a market.
A play-re hogyan lehet frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest