Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz bacsi2 #12337 üzenetére
Nekem IA2 van fent és nekem is ezt csinálta pár napja.Fent voltunk a várba párommal és csináltam vagy 12-15 képet egyet feltettem FBra az csak az van meg a többi eltünt.Bár neken csak akkor tüntek el mikor ùjra inditottam a rendszert.Addig csak telon voltak láthatòak.De most már jò és nem csinálja.Nem tudom miért gajdult meg.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Norbeee01
tag
Nekem a fényérzékelő nyűglődik, ha automatikusra állítom a fényerőt, akkor leveszi 25%-ra és kint a napon, vagy bent a sötétben is ugyanakkora marad a fényerő. Így a szabadban használhatatlan a készülék, ha pedig beállítok egy fix fényerőt,ami kint is-bent is jól látható az pedig zabálja az akkut. Vagy ugye B variácinóka ottvan az hogy állandóan állítgatom akárhányszor ki-be megyek, de akkor ismervén magam legalább napi 4-5x elfelejteném és mérgemben 100% hogy földhöz vágnám szerencsétlen deszkámat! Létezik erre valamilyen patch, hogy megjavuljon, mert számomra ez egy elég idegesítő dolog (pl. mikor nem látom hogy ki hív).
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
bubus66
nagyúr
(#12337) bacsi2
Szia, igen nekem is volt ilyen SD kártya probléma, kipróbáltam másik kártyával, ugyan úgy fen állt a hiba. Azért lehet, SD hiba. Nekem a telefon kártya olvasója ment tönkre. Ha van másik SD akkor próbáld ki azzal is, ha továbbra is fent áll, akkor a kártya okvasó hiba, ha meg a másikon lája rendesen. Akkor az SD-vel van a probléma.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest