Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
S1 Active -hoz megérkezett a 3 védő cucc.
A jobb oldali egész szép szilikon védő az óra "testére". Gagyibbra számítottam, de tök jól néz ki felrakva. Könnyű felrakni és jól tart.
A bal oldali pedig egy full védelmes cucc. Szíj és óravédő egyben. Ebből érkezett egy fekete és egy sötétkék is. Egész jónak tűnik azt leszámítva, hogy eléggé gyűjti a port...
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Jah most látom elkanyarodtam a Mastercard irányba, és tökre nem arról beszéltünk. Kicsit belekavartam magam. Mondjuk ettől függetlenül a bank azt írja mennie kellene a Visa -val is. Ami úgy látom van akinél működik egy másik Xiaomi hordható cuccnál.
Nehéz ezen most már kiigazodni. Ettől függetlenül áll a kérdés, hogy valaki beszélt -e bankkal vagy bárki mással kapcsolódó szolgáltatók közül, aki tud segíteni vagy magyarázatot adni a problémára.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
vdricsi
lelkes újonc
Otp-s ügyfélszolgálat annyit tudott mondani, ami a honlapjukon is szerepel:
Visa kártyát a xiaomi pay a Mi Smart Band 7 NFC-nél újabb készülékek kezelik.
Most már csak az a kérdés, hogy a watch s1 active újabb e a fent említettnél. Nem találok konkrét infót a megjelenési dátumokról.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Hát a magyarok nyelvtudásának ismeretében én megértem a problémát. Zömük még magyarul sem tud. (A firkászok aztán biztosan. ) Ott a Mi fitness, ha éppenn em vált át itt-ott kínaira vagy angolra, akár frissítés nélkül.
Kérdés: meg lehet oldani valahogy, hogy ne csilingeljen és üzengessen egyfolytában, ha a msngr chatfejek aktívak? Kellene an üzijelzés, de a fenti esetben pár mp-enként csilingel, hogy achatf. aktívak mintha nem tudnám, én kapcsoltam be. Ha meg kikapcsolom, értesítés sem jön.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
spiky03
veterán
Köszi
Valóban megfordult a fejemben, hogy a widgetre rákérdezek vagy a felhúzható menüre kirakhato e vagy sem, de utána elengedtem a kérdést.Azt a pár fizetésnél kibírom azt a két kattintást.
De nagyon köszi a plusz infókat
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
-
repvez
addikt
nem hiszem, hogy külön régios lenne a két ora minegyik hivatalos magyarországi uzletben vásárolt, nem kinaábol vagy más webshopbol rendelt.
a telefonok is global rommal vannak egyedül az az eltérés, hogy az enyém android 10 a másik 12 vel megy .
De nem hinném, hogy egy operácios rendszeren belül és ugyan annak az orának az összekapcsolásához más menüket kéne beállitani .
Egyébként arrol tudni valamit, hogy mennyi az ora támogatási ciklusa vagy fejlesztése milyen gyakori?
Mert alapbol ugye nem tudta az ora a zenelejátszást telefon nélkül és a fizetést sem ,de a frissitések után bekerült ezek is a rendszerbe.
esetleg lehetséges, hogy a wifi is ilyen, hogy a helye megvan a programban ,de még nem aktiválták majd csak egy késöbbi frissitéssel?
Meg a vérnyomás menöpont is ott van ,de nem láttam még, hogy az hogy is mukodne.Egyébként ma volt egy olyan gondom ,hogy a telefonon nem akartam nézni a részletes adatokat , de bármelyik méréshez is akartam benézni mindig kiirta, hogy a pontos méréshez szükséges megadni a sulyom és a magasságom meg a nemem, de miután megadtam ezeket kiléptem a fömenube meg vissza és ujra ugyan ezt kérdezte.
a telefon ujrainditásásval megoldodott a probléma ,de mindenesetre fura volt.
-
lasz10
junior tag
-
lasz10
junior tag
Az még segíthet, hogy pontosan oda kell tenni az órát, ahol az nfc olvasó van a terminálban, ezt általában ráfestik. Nekem úgy tűnik, kisebb a távolság, ahol működik, mint a telefonomnál. Az szerintem mindegy, hogy OTP, Curve, vagy más, engedélyezett kibocsátóé a Mastercard, ha már a szoftver elfogadta.
[ Szerkesztve ]
https://bit.ly/3UUXZYw
-
ecaddsell
aktív tag
Az autós kihangosító sztoriról volt már szó korábban. Az elég idióta módon működik, és nem is fogsz rá megoldást találni. Nekem az egyik telefonnal totálisan rosszul, másikkal meg tök jól működik.
Bejövő hívásnál a kormányról felvéve jól működik (nem tudom ki adta a tippet itt, köszönet érte). Azaz nem szabad a központi érintő kijelzőt használni, mert az lényegében a telefont jelenti és az nem működik.
Amelyik autónál nincs ilyen lehetőség az pech.
A hívás indítás így (kormányról) elég macera, azaz arra nem tudom mi lenne a megoldás.
-
bagkri01
őstag
Az appban támogatott itthoni banknak nekem csak a K&H-t írja, de nekem active van, nem sima s1.
[ Szerkesztve ]
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest