Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
janitor01
tag
válasz pckownz #60113 üzenetére
Szerintem nagyon jó kis insta ez a Highmaul. Talán 3 hiba van benne:
Kargath baromi könnyű. Még Mythicen is. Ok, hogy kell egy ilyen boss de szerintem kár, hogy Kargath az és talán ennyire azért nem kellene könnyűnek lennie.
Butcher: főleg mythicen iszonyatos gear check. Simán lehet, hogy egy szerencsétlenebb droppal megáldott guild egyszerűen nem tudja leverni. Főleg a healerként iszonyat szopás, főleg mióta a disc papok kissebbet shieldeznek. Oké, hogy át lehet ugrani és mindenki ki is kerüli de akkor is. Főleg, ha prioban a guild nem a helaereket gearezett fel akkor szerintem nincs is értelme sokáig próbálkozni vele.
Imperator: Mythicen nem próbáltam és ahogy elnézve a videókat egyenlőre nem is hiányzik viszont az nagyon fura, hogy HC-n pl mi sokat wipoltunk rajta. Mert egyszerűen kevesen voltunk. Ha 3 healerrel vagytok tizenpáran akkor is 2 fixated ember van akkor is egy csomó dmg- jön a 4. fázisban amit 3 healer nem tudott nálunk egyszerűen lekezelni. (persze azóta öltöztünk fejlődtünk mostmár lemegy). Anno kifogytunk a mannából (legalábbis én kifogytam), és a hp-k sem tudtak visszamászni a kellő szintre. Aztán megpróbáltuk többen több healerrel és láss csodát one shoot. a végén maradt 30% mannám és a potiont talán meg sem ittam. Itt kicsit szerintem rosszul scaleződik fel a fight.
Egyébként amit nem értek, hogy ebben az első "nyitó" raidben kb mindenki felgereződött 670 + ra. Az új meg megint dobálja normálon a selejt lootokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Mobil flották
- Milyen monitort vegyek?
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest