Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szasinka

tag

válasz dfsz34 #20733 üzenetére

Most Te komolyan szánalmasnak találsz valakit mert az úgy játszik egy játékot ahogy Ő akarja? Most tényleg? Komolyan?
    Kinek a tisztje eldönteni, hogy miként és milyen szinten kell ezt a játékot játszani?

• zsolthee

senior tag

Benéztem a Batman Origins-nak fórumára, mondom a srácoknak:
    Challange mode-ban ez egyik verekedős pályát (a legkönnyebbet) csak éppen meg tudtam 3 csillagosra csinálni. (ez a max amit kaphatsz) A többit max 1-2-re sikerült. Nektek hogy megy?
    Ők: Másodjára ülsz le vele játszani, beleöltél már X órát és nem tudsz megcsinálni egy 12 variation bonus-t és 80X comboval végverni flawless az egész bandát? Mekkora noob vagy! Szánalmas. :o
    Kinek mi a szint. Egyszerűen elég az is ha kiosztok néhány sallert a denevéremberrel, nem érdekel, hogy hány pontot húzok be egy-egy alkalommal.

A fenti eset nem történt meg természetesen, csak a szemléltetés kedvéért írtam.
    Mind2 a játék, ezt kell felfogni. Csak a WOT-nál jobban berágnak a játékosok (pláne már a "profik"), mert a béna elrontja az Ő játékélményét, nem tesz hozzá semmit a csapat teljesítményéhez. Bár, az igazat megvallva én egyre jobban azt érzem, hogy csak Te számítasz. Nincs csapat. Nagyon ritkán éri meg megmenteni a társat, és ritkán segítenek Neked a bajban. Úgy állok hozzá, hogy a helyzetet egyedül kell megoldanom. Utólag örülök, ha valaki veszi közelemben a lapot és besegít. Fáj, de a győzelem érdekében néha a platoon társ is veszhet ha az érdek úgy kívánja.
    Bennem ez a hiba sokszor előjön: odamegyek, segítek valakinek, de aztán rájövök, hogy nincs értelme. Nem kellett volna. Rövid idő alatt kell gyorsan jó döntést hozni, mérlegelni, figyelni a térképre és közben biztonságosan helyezkedni.
    Valakinek ez tök evidens, valaki tanulja és valaki képtelen rá. Tudom magamról, hogy 13k csata után max halvány kanna-kék lehetek mert többre nem futja. Ott is bebukom a dolgot olykor, hogy ráfókuszálok az adott szitura és nem veszem észre a másik oldalhanyatlását, nem fordulok vissza időben vagy későn jövök rá, hogy mögém kerültek stb.
    Na most ezeket egy nagyon átlag nem fogja erőltetni, Ő csak játszik, ennyi.
    Az e-penist meg tartsa mindenki a gatyájában ha nincs helyette más! :P

• fsb1000

nagyúr

Nem látom be miért lenne szánalom.
    De elfogadom, hogy neked az, nyilván te nem azzal a tankkal akarsz játszani amivel a legsikeresebb vagy és nyilván nem fejleszted maxra amennyire csak lehet.
    .
    Egyébként a t1 tankok 100%-os legénységet kapnak induláskor, amit 10% veszteséggel át lehet ültetni t2-be.
    Tehát aki t2-ben 90%-nál gyengébb parancsnokkal játszik, az meg is érdemli.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés