Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wucky
senior tag
Nyugodtan toljad a heavyt ha ahhoz van kedved. Magas tierben már itt is meg volt a med pen nerf. Most stb1,leo,e100,naus ami nagyon megy. Sok az Is7 is.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Lion81
tag
Én ilyenkor pihentetem kicsit a játékot de én is érzékelek valami hasonlót bizonyos időintervallumokban.Mintha rajtam gyakorolnának a profik!!! A sorsoló rendszerük tuti nem random hanem néha bundázott Nincs mit tenni ők írják a szabályokat
TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
kdr730
tag
Ugyanezt tapasztalom. Most hogy van ez a maraton a gyerek accountjával is megyek folyamatosan 6-os 9-es vereségi sorozatok néha megszakítva 1-1 győzelemmel. A saját accountomon még nem tapasztaltam ilyen szinten, de félek ott is eljő...
Tegnap este szakaszoztunk 4-ből 3-at behúztunk, de van hogy a szakasz sem segít. -
Szaki2
tag
Igen, most event alatt a nehéztank a legcélravezetőbb. Na meg az alacsony tier. T5 alatt.
Nekem a médiumok a kedvenceim, azok közül is amelyiknek van egy kis páncélzata, a T-59 meg az új nagy kedvenc a Chimera Phantom.
Hát igen, lighttal akkor lehet eredményesnek lenni, ha jó nehéztankok vannak a csapatban és feltartják az ellent, amíg mögéjük kerülsz, na akkor nagy kavarodást lehet okozni köztük. Lighttal érdemes tartalékolni a hp-t a végére, amikor már meggyengültek az ellenfél tankjai és elég egy lövés, vagy messziről le lehet őket vadászni. Általában a lightoknak jó a látótávolsága.
Mondjuk vannak olyanok, akik nehéztankban elvárják, hogy a lightok menjenek előre, holott nekik kell a frontvonalban lenni. De van olyan light is, aki előrerohan és lenulázza magát az első 20 másodpercben.
A KV vonal sztm kifejezetten gyenge, a kv1-s még oké, de a KV3 KV4 írtó lassú, nagyon rossz a célzása és rossz az átlövése. A KV4 nekem hatalmas csalódás volt. Már ki van fejlesztve az utána jövő ST-1, de nem volt kedvem megvenni.
Az IS3 régen, 2015-16 tájékán OP volt, de mióta jöttek új t8-as tankok, sokkal jobbak, meg a tigris 2-est is buffolták, már elvesztette a vezető szerepét. Amúgy a t7 és t8 osztály van telezsúfolva prémium tankokkal, ezeket az osztályokat a legnehezebb játszani.
A t34 tornya nagyon jó, nagyon nehéz beütni szemből, a legjobb vele egy domb mögé húzódni és magát a tankot elrejteni, csak a tornya látszódjon. Lövés után pedig azonnal visszahúzodni újratöltésig. Viszont ha mögé kerülnek, akkor lőttek neki. Nehezen fordul, egy med hamar kiszedi. -
Szaki2
tag
A Tigris2 tényleg jó most már, régen gyenge volt a páncélja. T5-ös prémium tankok mind jól keresnek. Volt egy topic az angol fórumon, hogy melyik tanknak mennyi a hozama, megpróbálom neked visszakeresni, bár lehet idő közben valamennyit változott.
Tier 8-ban az obj252u a legjobb nehéztank. Bitang frontja van. Nagyon jól lehet vele meccseket nyerni, igaz van, hogy 3000 sebzést kell csinálni hozzá. Tier hétben próbáld ki a Tiger P-t egy fokkal erősebb, mint a Tigris 1. A jpanthernek nagyon jó volt a kredithozama, visszavették, de még mindig jó. Igazán prémiumokkal lehet jól keresni. Anno én 5000 game után kezdtem el t8-ben nyomni. Addig kifejlesztettem majd mindegyik nemzetet, igaz amikor én kezdtem még csak négy-öt volt. Most 50000 game után főleg t8-9-et nyomok, mert a t10 tele balfékekkel.
T34-el hulldown kell játszani, a tanktest mindig legyen takarásban, csak a torony látszódjon ki. Legjobb egy domb mögé rejteni. Sose menj vele nyitott terepre, mindig legyen takarásod. -
Szaki2
tag
Igen, az Excelsiort én is szeretem. Jó kis tank. A tegnapi nap nekem is olyan volt, hogy bárhol próbáltam játszani, csak vesztettem, ezért elkezdtem ratingset játszani, ott legalább, ha bukta van, de sokat sebzel, akkor kevesebb rating pontot vesztel. De hátha már a héten jobb lesz, bár az ingyen t8 E75 miatt, most biztos sok balfék próbál masteryket gyűjteni.
-
Szaki2
tag
Az szép teljesítmény az Excelsiorban. Látom kimaxolod.
Nekem ilyenkor (ezerpárszáz játék után) még nem is volt t8 tankom, szóval szerintem nem vagy lemaradva semmiről. Tanuld a térképeket, melyik tankkal hol lehet jól kiaknázni a terepadottságokat stb. Az orosz medium vonal nagyon jó. Anno én is a németekkel kezdtem, de már megbántam, inkább az orosz medekkel kellett volna kezdeni.
A francia táras t8 alatt melyikre gondolsz?
Vannak elátkozott tankok. Az én párducom is az, anno azzal nyomultam és rengeteget buktam vele. A t8 párduc 2-nek még gyengébb volt a páncélja, de most már megerősítették mindkettőjét. Viszont a t9 E50 csodálatos tank, élvezett vele letarolni az ellenfelet.
Tegnap este szakaszban egész jól nyomultunk az egyik klántárssal, de aztán változott az MM. Szar csapattársak, tankhoz nem passzoló pályák. Be is indult a vesztéssorozat. 3-at vesztettetünk t10-ben, abba is hagytuk a játékot, mert átállt az MM szivatásra. -
Szaki2
tag
Más stílusban kell játszani a medeket. Ezeknek a gyorsaság a lényege, a lassú nehéztankokat meg tudod kerülni és szét tudod lőni. COD-nak hívják, Circle of dead, némelyik nehéztank nem tudja a tornyát olyan gyorsan forgatni, hogy befogjon, miközben te oldalról, hátulról szétlövöd. Nézz youtube videókat, sokat lehet belőlük tanulni. A lényeg, hogy nem kell ottmaradni lövés után. Lősz, visszahúzódol újratölteni, aztán megint lősz. A legjobbak fedezékből előbújni és lőni, mert gyorsak. Vagy a másik taktika, ha jók a nehezek a csapatban, hogy amíg azok feltartják az ellent, meddel mögéjük mész és kilövöd őket.
-
Kovács86
tag
Nekem is van ilyen tapasztalatom, pl: a küldetés miatt beugrom a szupermaci(Supremacy)-ba és 16-ból 3 esetben nyerek, keményen harcolva, + prémium lőszer.
Ha az Encounter-ben nem csinálok semmit (!!!), eljátszom a lefagyottat ( kipróbáltam, kaptam 3 negatívat ), akkor is nyerek 10-ből 3x !!!
Adott olyan összeállítást, hogy az ellenfélben 6 játékos 50% feletti win-es volt. nekünk 2 !!!
...Volt, hogy a lassú ágyús harckocsival 3-ból 3-szor nem adta meg a tisztás becsapódó találatot, éééés, nem is mondta be az olyankor szokásos hangeffektet !!!
Undorítóan hajtanak a prémium-lőszeres vásárlásba mindenkit a sikerélmény miatt !!!
Kezd elmenni a kedvem
[ Szerkesztve ]
-
Antonio
senior tag
Kis idő már eltelt de köszönöm a kimerítő választ
Úgy látom a leírtak alapján a WOT blitz talán játszhatóbb (?)
Itt nincs igazán gold ammo (3 fajta lőszer van, az alap/ingyenes :Armor- Piercing ez kisebb átütő erővel de nagyobb romboló erővel rendelkezik mind a 2. fizetős APCR (ez Blitz féle Golden ammo?) ami nagyobb átütést de kisebb rombolást ad, ill a 3. High Explosive ami szinte nulla átütő erővel de nagy felszíni rombolással rendelkezik (totál felesleges esetleg nyílt páncélzatú AT -k ellen jó) sose próbáltam szinte csak alap lőszert használom. Tehát itt még nincs ilyen probléma hogy bárki bárkit kilő. És cempelni se nagyon lehet (úgy ahogy te írod), illetve vannak erre jó pályák/és kevésbé alkalmasak de folyamatosan figyelni kell, tehát nincs az hogy végig ott ücsörögsz egy helyben. illetve van egy kisebb havas pálya ami AT menyország van 1-2 pont ahonnan a pálya 2/3 a belátható na ott végig lehet darálni az egész társaságot 1 helyről anélkül hogy elmozdulnál ha a társaid kellően le tudják foglalni az ellent.
Egyébként azóta már végig mentem egy német ágon pont amit te is írtál VK 36.01-et, Tigris i-Tigris II =>E100. És valóban a legkönnyebb nehéz tankkal játszani bár ez az E100- ra már nem mondható, mert igaz hogy brutal tűzerővel rendelkezik, de lassú és a lőszer csere (min álltalában a nagy vasaknál) siralmasan lassú, szóval ha egyedül maradsz a pályán akkor egy könny/közepes tank könnyen kicsinál.Ilye szempontból a tigris I/II pláne sokkal jobb mert ezek még gyorsak kellően páncélozottak
és lőszer csere is még gyors, de a hátulütőjük hogy nagyon alacsony a credit coeifficient -jük magyarul nem lehet keresni velük. pl E-100 nak 28% ami lópikula.erre csak most figyeltem fel úgyhogy most csak magas CC -vel rendelkező tankokkal játszom
Úgy hogy van 3 db (tier 6-os) (kék) collector tankom (pénzért/aranyért még nem vettem) ezeknek brutál magas a CC jük. a kedvencem a Kryos (ez egy upgradelt JP IV erősebb páncéllal) nagyon lehet vele pénzt termelni, és játszani is könnyű vele, ha nyerünk általában az első 1-2 helyen vagyok vele. Szinte csak ezzel játszom manapság. Bár CC-je csak 77% jelenleg (Blitzstars.com szerint) nekem ennél jóval magasabb /pillanat, pl Spark nak (másik kedvenc) pl 128%. ... és a kettővel hasonlóan keresek.... kár hogy nincs collectors nehéz páncélsom.Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Botond148
friss újonc
Teljes mértékben igazad van, ez a játék még nagyából élvezhető, mivel nincsenek idegesítő lövegek, és még egy kicsit könnyű is AZ ELEJÉN.
De mikor felmész T8-T9-be akkór már más a helyzet!
Nem elég, hogy 10-ből 7 vereség, még a játék előnyt is ad, hogy feltornázd magad 76%-85%-ig, majd kú*d meg az édesanyád, visszaesel 56%-ra és még nem elég most sem, hogy 14 sec az újratőltés és egy lomha fos a Tiger II (2 napja játszom és ez alatt fejlesztettem ki prémium fiókkal) hülyék a csapattársak és még a geller (lepattanó) is idegesítő, de azért be be csúszik a win is.
Egy szó mint 100, azért valamivel könnyebb a fejlődés blitzbe mint a nagy wotba, amíg szenvedsz ott egy T10-ig 47%-al az kb. 15.000 csata!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Minden ami hőszivattyú
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG