Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az OEM annyit jelent, hogy ahhoz az alaplaphoz kapcsolódik, amelyiken először lett aktiválva. Ha alaplapot cserélsz, az OEM megy a kukába. BIOS frissítésnél nem!
A mellette található más oprendszerekhez semmi köze, sem az OEM-nek sem a dobozos Vistának.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
Hali!
Elöször is gondolom, eredei SP1-ed van, nem valami P2P-ről húztad le. Másodszor meg, nem kell semmilyen programot feltelepíteni elötte. Simán rakd fel a Vista-t, aztán utána rögtön had szóljon a SP1. Egyrészt hamarabb felmegy, de ami fontosabb, biztosan nem akad össze, az általad feltelepített progikkal.(merthogy nagy valószínüséggel az a gond)
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Lenry
félisten
"szeretnék magamnak venni egy legális Vista 64bit OEM magyar Home Premium-ot," - az, hogy OEM már magában kizárja, hogy megvedd... az OEM termék nem értékesíthető magában, csak azzal a hardverrel együtt, amihez adták
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Core2duo6600
veterán
Alaplaphoz kötődik, akárhányszor újratelepítheted
(#21187) Lenry
Így van, és ahhoz sincs support a nero gyártójától legalábbis.(#21192) bolic
Egyszerű, nem csesztetheted az ms -t hogy bameg nem megy a programotok, mit csináljak, hiszen nem tartamzazza ezt a szerződés.
A frissitések letöltésére ez nem vonatkozik, a telos, e-mailes supportra igen.(#21193) B-L-A-C-K
Gondolom használsz routert, az kifagyott, ennek lehet oka, a túl sok kapcsolat
Célszerű beállítani, 80 körülira a max ot, majd szépen emelgetni, hogy megtaláld hol van a vége.
Ha behivod a router felületét, és az tetvesen lassú akkor ez az oka.
Mellesleg célszerű használni a Cfosspeedet erre találták ki.
Úgy tudsz böngészni pl,. hogy észre sem veszed, hogy megy a torrent.
Megéri megvenni, nem is drága.
Tényleg müködik.(#21198) spyduck
Összes partició töröl, reboot
létrehoz egy ujjat
Wista felKészitsd elő egy pendrive ra a hdd vezlérlő floppy váltotaztú driverét szükség lehet rá.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
-
JoHnni
senior tag
Végülis az volt a gond, hogy van egy registry cleaner progi ami mielőtt megcsinálná a javítást csinál egy backup fájlt, de ezt nem tudta megcsinálni, mert a hozzáférés meg volt tagadva, ezét gondoltam, hogy vmi jogosultságos dolgot kell állítgatni, de végül rájöttem hogy ha rendszergazdaként futtatom akkor tökéletesen működik, tehát már csak az a kérdés merül fel bennem, hogy belehet azt állítani, hogy alapértelmezetten rendszergazdaként futtasson egy progit?
[ Szerkesztve ]
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
BK87
senior tag
A process explorerben 2-4%-os terhelést mutat a windows explorer, 1-2%-ot a utorrent, mást nem. Driverekből a legfrissebbet használom, de eddig nem volt velük semmi problémám. Az alaplap chipset drivere viszont újabb, mint ami a giga oldalán van: 9.1.0.1007. De amikor feltelepítettem nem volt vele semmi probléma. A svchost.exe az mi?
-
Morden24
nagyúr
Fogalmam nincsen, hogy mikor jön újabb verzió, illetve hogy ténylegesen a TC hibája-e a dolog (sanszosnak érzem, hogy igen). Én ugyan Winrar-t nem használok, de állíthatom, hogy 7zip esetén sem jelentkezik a gond.
Edween: Köszönöm, ezt megpróbálom, bár "sajna" rég nem jött elő a hiba.
Sectumsempra - For Enemies
-
Lacpac
őstag
Mivel Atim van, így többet nem tudok segíteni
Nekem is
Régeben irtam valahol, hogy s-video kimeneten, majd a tv-be rca-n
Semmi HDMI, és fullHD, a tv, és dvd nézési szokásaink (havi kb 2-3 film, tv napi 30 perc, a gyerekek szoktak többet nézni meséket, de ők sem az a tvelőttülős fajták.) nem indokolják, hogy párszázezret beletegyek a multimédia eme ágába.Mint írtam a megoldás megvan, csak nem tudom hogy lehet azt a k×××va szürke menüpontot aktívvá tenni.
Végül is, csak kíváncsiságból váltanék Vistára, meg pár játék miatt, (kiváncsi vagyok a DX10-re, mondjuk ez is csak havi kb 10 órát tesz ki az életemből) de úgy látom maradok az XP-nél.
Mivel keveset ülök szórakozásból a gép előtt, ezért azt a kis időt nem az oprendszer basztatásával szeretném eltölteni. Az utóbbi napokban, a szabadidőm alatt csak a regisztrációs adatbázit bújtam ez miatt a jelenség miatt, hátha ott lenne a megoldás.Miért nem engedi a VISTA, hogy a monitorokat úgy járassam, ahogy nekem tetszik?
A CRT monitorom, 1024×768-on, és 100Hz ment a 85Hz helyett. 4 évig, és az új gazdájánál is így megy már 1 éve.
Akkor meg miért nem engedi? Hogy tönkre nem menjen? -
Nordic
Közösségépítő
igaz hogy kölcsönkért de mégis eredeti, OEM-es vált. minden fontos frissítés fenn van, pont ezért nem értem miért csinálja... már indítottam rendszergazdaként, winxp kompatibilisan is de nem igazán akar rendesen viselkedni...asszem csak meg kell várni a windows 7-et, hátha...
-
Nordic
Közösségépítő
szal: - vga hőmérséklete max 50 fok crysis alatt(ac s1 +12es venti)
- jelenleg minde alapon van a biosba szal feszproblem kizárva.
- prime 95, orthos, memtest mindhárom 1 órát fut bármi hiba nélkül
- na a tápot meg pláne nem tudom mire vélni, milrt mondtam, más oprendszer alatt (pl xp sp2 vagy sp3) pl stabilan ment a rendszer még akkoris amikor 25%al meg volt húzva, ugyanezzel a táppal... -
Nordic
Közösségépítő
most tuningmentesen annyi a különbsék hogy pl az új Prince of persia problémamentes de egy másik game meg ugyanazt csinálja... legalább valami rendszert találnék benne, asszem az marad h xp alól fogok gamelni, mert az akkor se problémázott amikor megrántottam tisztességesen a procimat(2,33ghz=>3,15ghz)...
azt meg nem értem h ha a tápom szar miért csak vista alatt csinálja...
-
WonderCSabo
félisten
Sztem ilyeneket inkább ne ajánlj! Az előtöltés nem hogy nem lassítja, gyorsítja a rendszert! Kereső kikapcsolása? Az index nem foglal sokat, és ezért cserébe a keresés iszonyat gyors lesz. Rendszer-visszaállítást is felesleges kikapcsolni, elég 2 hetente törölni a felesleges pontokat, mivel esetleg beüthet egy krach. Lomtár? Azt kihasználja? A FF pedig egy nagyon jó böngésző, és hogy IE7-et ajánlottak helyette, olyat még nem hallottam (kivéve moonman).
A (Szerkesztés) gombbal tudod 5 percen belül szerkeszteni a hsz.-edet.
Az angolt gyakorolni kéne, ha már használod.[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Én is torrentezek, méghozzá 10 Mb/s-al, és mégsem pörgeti a vinyót a Superfetch. Az első egy pár napban betárazta magát, azóta működik magában. A FF életemben 2X crashelt... A legtöbb ember tapasztalata hasonló, mint az enyém. És 5 percen belül el lehet kezdeni a szerkesztést, és 15 percig lehet szerkeszteni. Sztem nem voltam érzékelten tuskó, viszont ezzel az utalgatással te ahhoz közelítesz... Egy driver hiba miatt videókártyát váltani? Rakd fel a legújabb drivert, vagy rakd újra, ha legújabb van fenn.
lúzer: Ha felrakja a standalonet, az ugyanaz, mintha magától Win Updaten lehúzza a frissítéseket, majd Win Updaten az SP1-et.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
szerintem ugy értette, hogy ha 5 percen bellül rámyomsz a szerkesztésre, akkor 15 percig variálhatod küldés előtt..
tud nekem valaki mondani egy olyan progot, amivel vista alatt tudok saját felbontást beállítani?(powerstrip nem nyert) Mert max 1280x1024et enged, de a monitor 1600x1200at bír..
Igazából win7-re kellene, de ahhoz még tul sok progi nemhiszem hogy van de egy vistás cucc tuti jó hozzá..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Lacpac
őstag
Telepítettem az Ati HydraVisiont majd álligattam, jó is lett.
Indítottam a Morrowindet,(2002-es, és nem lehet 1440×900-ba rakni, nem ismeri a wide kiterjesztést) a kép méretezése alatt hiába állítom be a központi időzítéseket, akkor is szar a kép, teljes képernyőméretben van.
Már uninstalláltam, újratelepítettem, mindent csináltam.
Hogyan tudom visszakapni a hydravision előtti állapotot?[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
Nincs router-em, így 30 s-ig servert keres a Pista és csak miután meddőnek találta a próbálkozást, nyugszik le. Fix ip cím esetén meg nem hozható létre kapcsolat. Nincs erre vmi egyéb ötleted?
A wmp-ről lemondtam, amíg vista alatt ilyen "tejfölös" a kép, míg a Kmplayerrel perfekt, tiszta telepítés után babrálgattam a klite-vel, tehát nem összebarmolt rendszer miatt jelentkezik a probléma.
-
TIV
tag
inkább ezt próbáld ( http://lacy.hu/windows_vista/adatatviteli_sebesseg_novelese ), van akinek 10x gyorsabb lett a fájlmásolása hálózaton, mint előtte, főképp azzal a "gyorsabb hálózat multimédia lejátszásakor" dologgal.
-
gabipaci
őstag
Igazából ez nem egy régi konstrukció.
Szerintem nem lehet több mésfél évesnél.
Ha nem korlátozom az elérhető memóriát 3GB-ra (igazából több beéllítással nem próbáltam, mert ezt olvastam, hogy max 3-al megy.) akkor működik ugyan a hardver, ki is jelzi, hogy 98%-os minőségben jön a műholdas adás, de hiába csinálok csatornakeresést, nem is talál, ha meg egy régebben talált csatornára megyek, amit mondjuk 3GB-al felismert, most nem jön be rajta se kép, se hang.
Ha 3GB-ra visszaveszem a memóriát, akkor tökéletesen működik.
Ezért kérdem, hogy nem lehetne-e valahogy a hardverre csak 3GB-ot "kiosztani", hogy többet ne is lásson, de bármi más alkalmazás simán tudja használni.Hú, ez kicsit összevissza, de remélem érthető.
Logitech hardware tester
-
MODERÁTOR
Na a lényeg, hogy nekem még délben is reggel volt, és mikor megláttam ezt a hsz-ed:
Imho le kell cserélni 1000 dpi-t tudó vezetékes egérre, akkor a probléma meg lesz oldva, bár az ára kifeztödő lesz.szépen válaszoltam rá, hogy az eredeti felvetés az volt, hogy a meglévő kettőt hogy tudná használni az illető, és gondolom magától is eljutott oda, hogy másikat vesz akkor nincs gond.. Na aztán mikor elküldtem rájöttem hogy eleve te kérdezted a dolgot, szóval az az illető az te vagy
Everybody lies.
-
Hunter2
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest