Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vante
aktív tag
Búék
Olyan kérdésem lenne mesterek, HA esetleg mégis olyan történne a gépemmel, hogy bejutnak rá (wifi, akár tűzfalon át), tegyük fel. Akkor mivel tudom a leghatátosabban csökkenteni, vagy levédeni a működési területeiket a gépemen. Pl. ha nem rendszergazdaként netezek közben, hanem csak sima userként. Ezáltal így nem tudnak minden mappához hozzáférni? Vagy titkosítsam a meghajtókat?
-
vante
aktív tag
válasz Core2duo6600 #28712 üzenetére
De paranoiás vagyok, mert nálam ki van kapcsolva az UAC, mert elég idegesítő Titkosításnál nem felejtem el nyugi. De én inkább a jogoknál babrálnék valamit szívesen, hogy ne legyen joga bizonyos mappákon kívül menni. Erről tudnál valamit regélni? Hogy egyszerűbb legyen, tegyük fel (nagyon blah eset), wi-fi-zel, de valamiért hozzádfértem, és nálad is ki van kapcsolva az uac, mert te sem szoktad használni, minden meghajtódhoz hozzáférek? simán?
-
vante
aktív tag
válasz Core2duo6600 #28726 üzenetére
1. tegyük fel mégis, az egy dolog, hogy titkosítva van. A jó ember, inkább lehallgatja, majd úgy fejti vissza, mintsem brute-al neki egyből
2. de gondolom olyankor nem jön elő a felhasználóváltó képernyő, meg semmi más. Mappa szinten fog (pl. intéző) hozzáférni a számítógépedhez.
3. Ez biztos? Mert szerintem, ha bejut, akkor olyan mintha simán kapcsolódna valakivel hálózatra, ergo a tűzfal sem érne semmit, mert neten keresztül jön be, amit meg engedélyeztél (max ő "bejutott" rajta). -
vante
aktív tag
válasz Core2duo6600 #28738 üzenetére
Úgy látom, én kimaradtam a szórásból
-
vante
aktív tag
válasz DerStauner #28794 üzenetére
Vista SP2: Inkább már csak hibajavítások, frissítések lesznek benne. Semmi komoly. De valahol le is írják az újdonságokat, szerintem keress rá.
A Win7 pedig eleve átdolgozásnak indult.
-
vante
aktív tag
Valaki ötlet erre?
A feladatütemezőt szeretném teljesen letiltani.
-
vante
aktív tag
Asztalra katt jobb gombbal, és Nézet és ott a nagy-közepes-klasszikus ikonok-al tudod szabályozni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Filmgyűjtés
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest