Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz legiaap #32382 üzenetére
Szia!
Két gépen telepítve nem lehet ugyanazzal a kóddal. Ha dobozos verzió, akkor lehet több gépre is telepíteni, de egyidejűleg nem lehet többön.
Ha OEM akkor az nem jó hír, mert azt csak a haverod gépével lehet majd ezután használni. Mert az OEM licenc a hardverhoz kötődik. -
polonic
félisten
válasz kovaripeti #32458 üzenetére
Szia!
Ha nincs net, akkor sehonnan sem tudja venni az infokat. Nincs sok állítási módja. Szerintem a középárfolyamot mutatja, az lenne a logikus. -
polonic
félisten
válasz zsolesz1982 #32466 üzenetére
Szia!
Milyen a neted? Dsl? -
polonic
félisten
válasz zsolesz1982 #32475 üzenetére
Azért kérdeztem milyen a neted. Mert pl DSL miatt ugye amíg nem tárcsáz be addig nincs net, de a nod már frissítést keresne, meg szerintem a kaspersky is. Elképzelhető, hogy emiatt ilyen.
-
polonic
félisten
válasz kovaripeti #32501 üzenetére
Egy ideig jelzi az értéket, csak amikor frissítene, akkor szűnik meg, és kiír valami olyasmit, hogy nincs kapcsolat, nem emlékszem.
-
polonic
félisten
válasz Speeedfire #32552 üzenetére
Rendszergazdai jogosultsággal futtasd a programokat és azokon belül állítsd be a fájltársítást.
-
polonic
félisten
válasz #19617792 #32703 üzenetére
Kell mindenképpen az SP1, a linken, amit régebben belinkeltem, ott ez volt leírva. Utána mehet az SP2.
Miután feltetted az sp1-et, utána a fájlokat a parancsorból a vsp1cln-el tudod kitörölni, az SP2-nél a compcln-el.
Egyébként van már magyar msdn-es gyárilag integrált SP1-es vista, legegyszerűbb azt feltenni, és erre az SP2-t. Én próbáltam integrálni vlite-al egy ilyenbe az SP2-t, de nem működött, nem lehetett újabb szervizcsomagot beletenni mert ugye már SP1-es alapból, a vlite meg még nem tudja, hogy SP2 is van, mert elég régi már az utolsó verzió belőle.[ Szerkesztve ]
-
-
polonic
félisten
válasz #19617792 #32718 üzenetére
Én ezt torrentről töltöttem le, anno. Ha be vagy regisztrálva valahova valami magyar oldalra, akkor ott még megtalálhatóak. Mielőtt azt mondanák a moderátorok, hogy ez warez. Nem! Eredeti vistám van, nem a telepítőkészlet bizonyítja az eredetiséget, hanem a kód. Igen, amúgy előfizetés kell.
(#32717) DjPremier
Milyen alaplapod van? Vagyis inkább milyen chipsetes? Ha intel, akkor az intel matrix storage managert szedd le. A legújabb a 8.8.0.1009. Vagy van egy béta, azt is kipróbálhatod.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz DerStauner #32878 üzenetére
Nálam fennt van. Használat közben semmi különbséget nem vettem észre. Ugyanolyan minden mint eddig. Kompatibilitási problémát valószínűleg az ESS 4-el ez okozta, de már van új verzió belőle, lehet már ki van javítva. Többi programjaimmal, más vírusirtókkal (avira, a-squared, norton, g-data) semmi gond nem volt most itt, a vírusírtókkal volt leginkább gond ugye sp1-nél is. Úgyhogy szerintem telepítsd nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Mariann294 #32945 üzenetére
Szia!
Elsőnek más vírusirtóval is ellenőrizd le. A-squared free, malwarebytes, super antispyware és avira free. Mind ingyenes. -
-
polonic
félisten
válasz Mr.Csizmás #33441 üzenetére
Üdv!
Van az új jelszóban nulla, y és z? Lehet, hogy átállítódott a billentyűzet US-re és akkor ezek nem ott vannak. Ö helyén van a nulla, y és z felcserélve.(#33443) Badb0y
Ezt a hibát én is tapasztaltam. Ha már szóba jött, valaki tud rá megoldást? Ne tartsa magában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest