Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
félisten
válasz Negative #6017 üzenetére
Hali!
Legegyszerűbb ha lefuttatod a windows élményindexet. Az ott kapott értékek alapján a W7 beállítja optimális működésre a VGA-t.(többek közt)
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Negative #6021 üzenetére
Hali!
Belinkelnéd a géped oldalát, mert amit én eddig láttam,(Acer TravelMate 5730 sorozat), azokon egytől egyig Intel Graphics VGA volt integrálva, nem ATI...
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Negative #6025 üzenetére
Hali!
Akkor sorry, én még csak ez(eke)t ismerem: [link]
Eddig csak Intel VGA-ssal találkoztam, de ezek szerint létezik ATI-val szerelt is már....
pontosan ezt a típust nem is találom a magyar oldalon...Fire.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Negative #6045 üzenetére
graphics cardot válasz mivel videó kártya drivert keresel, nem notebook chipset drivert.
Itt a jobb sarokban felül van egy Download Drivers, első legördülőn válaszd ki hogy Graphics, aztán az alatta levő legördülön win7 64 bit ha azod van, és szépen végig mész majd alul View Results. A kártyád nem sima radeon lesz hanem mobility radeon szerintem.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest