Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
Edween
őstag
válasz Csabee. #5393 üzenetére
Az a kiterjesztés felejtős, ami használható az a wmv és avi, itt találsz gyönyörűeket, kedvedre.
-
WonderCSabo
félisten
-
félisten
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Csabee. #10173 üzenetére
Ja értem csak ha nincs jobb az a legegyszerűbb gyorsan ki lehet próbálni.
Egyszer haverral raktunk össze gépet, nem volt alaplaphoz leírás ezért próbálgattuk melyik a power és a többi gomb helye a lapon, végig próbáltunk mindent csak nem akart a gép bekapcsolni, biztos rossz a lap mire észre vettem talán a tápba csatlakozó áramkábel másik végét bekéne dugni a konnektorba Miután ez megvolt egész gyorsan sikerült
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Tosee
őstag
válasz Csabee. #14572 üzenetére
Ebben találhatók a gyakran futtatott szoftverek stb... Memóriából gyorsabb az elérés mint a hdd-ről, ezért gyorsabban is indulnak az alkalmazások!
Nincs vele semmi gond, nálam is ennyi szokott lenni kb.!Superfetch szolgáltatás csinálja! De ha olyan programot futtatsz, ami éhesebb a kelleténél és kevésnek bizonyul a szabad memória, akkor szabadít fel a lefoglaltból!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Morden24
nagyúr
válasz Csabee. #14572 üzenetére
Előtöltés, ha úgy tetszik.
Ha éppen nem használod semmire a memóriát, akkor megtölti a gyakran használt programok előtöltésével, így ha elindítanád valamelyiket, akkor jó gyorsan előtted is van.Ha elindítanál valamit, ami miatt kéne a memória, természetesen azonnal kisöpri ezt az előtöltést.
Ezt hívják Superfetch-nek
Egyszóval igen, jó ez neked.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
AirBooms
addikt
válasz Csabee. #18987 üzenetére
Amikor írtam neked, közben épp beszéltem Skype-on, akkor volt 48 MB a memóriahasználata, közben repültem a Flight Simulatorral, ami az egyéb programokkal együtt közel 4 GB-t evett. S semmi gond nem volt a W7 64 Pro-val. Szóval nem tudom... amúgy pár napja frissítette magát nálam a Skype, azóta mintha több funkciója is lenne. Nálad mi a helyzet?
-
-
bobsys
veterán
válasz Csabee. #28639 üzenetére
hat ha van group policy azon a windowson meg (professional es ultimate verziokban van)
group policy nelkul registry allitassal
de most belegondolva, lehet eleg ha a usernek nincsen joga a gep vinyojan semmihez csak a profiljahoz es az internet explorer mappahozEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
martin66
senior tag
válasz Csabee. #34487 üzenetére
Írd be a startba, hogy rendszerkonfiguráció asszem, itt menj arra, hogy rendszerindítás fül majd speciális beállítások állítsd a procik számát a legnagyobb számra. Én még itt a rendszerindítás fülön bellül bejelölöm, hogy nincs folyamat jelző és az időkorlátot 0 mp-re teszem. Majd az autómatikus indítás-ból vedd kia felesleges programokat, ja és még ajánlom ezt a honlapot![link]
-
sfdrakex
nagyúr
-
Lenry
félisten
válasz Csabee. #38203 üzenetére
nincs erőforrásigény-különbség, mert a Home és Ultimate közt szolgáltatásbeli különbségek vannak (Ultimate-el meg tudsz csinálni meg be tudsz állítani dolgokat, amiiket HP-val nem), amik nem befolyásolják a az OS mindennapi működését, így a RAM igényt sem.
és igen, VirtualBoxot attól még ugyanúgy használhatsz.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Воланд
titán
válasz Csabee. #42593 üzenetére
Task Managerben meg kellene nézni, hogy nem fut-e valami a háttérben, ami zabálja az erőforrásokat, meg nem ártana egy víruskergetés.
Msconfigba meg azt kellene megnézni, hogy mik szerepelnek a startup fül alatt, ami nem kell, hogy automatikusan induljon a rendszerrel, az elől kiveheted a pipát.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nagyúr
válasz Csabee. #42677 üzenetére
Szerintem a lap pusztul. Bár ez nem win7 hiba, attól hogy azt használsz.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
válasz Csabee. #42677 üzenetére
Átmenetileg csak egy memóriamodul legyen a gépben...A BIOS-t állítsd alapra (ha tudod hogy kell jumperrel resetelni, akkor azt is megteheted, avagy ha van a deszkán külön BIOS reset gomb, akkor azzal). Ezután a biosban a szükséges dolgokat állítsd be, amik meg nem kellenek, azokat tiltsd le. (pl ha nem használod az alaplapi hangkarit, akkor tiltsad, ha alaplapon van vga, akkor azt is stb stb)
A kernel power 41-es hibát gyakran az ún. ATK APCI driver hiánya okozza, ezt ritkán a W7 sem jelzi az eszközkezelőben(nincs ismeretlen eszköz). WU-ról viszont lejön, igaz a nem kötelező frissítések közt találod.
Aztán próba...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
nagyúr
válasz Csabee. #42681 üzenetére
A ramokra annyit, hogy paraszt vakítás, az ocz, meg ilyenek. Ha nem kell tuingolni, akkor elég egy alap ram, kingston, kingmax és az tökéletes lesz benne. Az időzítés sem számít, csak az, hogy min 2 giga legyen 7 alatt, ha több az nem baj.
Esetleg akkor kell a kis idözítés, ha teszt programokat futtatsz és te elmondhatod, hogy a háromtrémárkban xyz pontom lett. Nekem pl corsair van benne, kis pénzért. Simán tökéletes. Igaz nem a 800-as ramoknál, hanem az 1066-nál írja a támogatást, de tökéletesen megy.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
-
nagyúr
válasz Csabee. #42684 üzenetére
[link]
Memory support. Rámész, letöltöd a fájlt, majd megnézed milyen ramokat támogat a lap és azok közül válogass."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
válasz Csabee. #42687 üzenetére
Annyit még nézz meg, hogy jelenleg milyen a BIOS verziója, ugyanis így elnézegetve a deszkádhoz kiadott BIOS-okat, számos esetben memóriakompatibilitást orvosoltak ill. új CPU-k kerültek be... Lehet, hogy egy BIOS frissítés is megoldaná a gondot, persze ezt csak saját felelősségre, hisz ha egy BIOS frissítés közben bármilyen okból behal a cucc, akkor azt még garanciálisan sem fogják cserélni.
(Amúgy ha régebbi BIOS van fent, akkor a szervizes is bios frissítéssel fogja kezdeni... )
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Laccoss
addikt
válasz Csabee. #42684 üzenetére
Azt is nézd meg az alaplap leírásnál, hogy nem mindig támogat ugyanolyan memóriát a lap az összes foglalatban. Tehát lehet, hogy első kettő támogatja a Double Side (kétoldalas) memóriákat, míg a harmadik nem. És alaplap memória kompatibilitásnál ezt ugye nem láthatod, de leírásban rendszerint benne van.
-
félisten
-
nagyúr
válasz Csabee. #42696 üzenetére
És ezt honnan szűrted le, hogy rossz a memória kezelése?
De ez nem a win 7 hibája, szerintem keress egy asus fórumot, ott hátha ott tudnak neked segíteni."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
-
GIJoe
addikt
válasz Csabee. #44168 üzenetére
Felhívtam a supporot azt mondták persze támogatja a X64 eleve ilyen preinstall van rajta, sok memória miatt is, meg még a bios updatet is megkérdeznem nem e az a gond, azt mondták kizárt mert csak ventilátor sebesség javítás van a changelog ban.
Persze nekem is ugyan ilyen van és hibátlan azért mertem ismerősömnek ajándékba venni :S -
Воланд
titán
válasz Csabee. #44190 üzenetére
Nekem pl az 5.0-ás avast olyan szép kékhalálokat tudott produkálni (még szűz rendszeren is, ahova csak a fontosabb programok voltak felrakva), hogy öröm volt nézni (és nem csak nekem, külföldi fórumokon elég sok bejegyzést találtam az 5.0-val kapcsolatban, hogy fagy, visszatérve a 4.8-ra a probléma megszűnt). Bevallom a 6.0-át nem néztem, azóta lehet, hogy javítottak rajta.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest